Pravda o rakovine - VITAMIN B17

ciro

silvia,
som ti odpovedal teraz, ale server asi nejako zblbol a hodil ten moj odkaz dozadu v case 15:06 a nie 16:06...takze to sa pokusim odoslat este raz teraz

kosa

CIRO,
predstav si ze ludia sa AJ dozivaju 150 rokov,....
potom by sme museli premyslat o tom ako najprv dobyt mesiac a potom ine planety.....
TAKTO SA BY ZVYSOVAL I ZIVOT I KVALITA...
HLUPAKOM ide o peniaze...
tym co vedia ide o to ABY SME MY NEVEDELI....co tak asi, CIRO? SI INTELIGENTNY CLOVEK, co NESMIEME VEDIET?....

kosa

silviia,
v Britaniji pouzivaju velko varitelia jedla vajca pasterizovane v podobnych obaloch ako mlieko ci stavy.

ak by si vedela kolko penazi sa premarni vymyslanim veci kotre nam skracuju zivot...

ciro

silviia,
to preto, lebo v Amerike uz ani z cerstvych potravin takmer nic nevaria. Vsetko su to bud polotovary alebo spracovane potraviny. Pomarancove dzusy z koncentratov a nie z pomarancov, prazenice z prasku a nie z vajec, dokonca aj maso v hamburgeroch z masitej zmesi a nie priamo z masa. Dovodov je viacero, pocinajuc dobou trvanlivosti (prasok vydrzi v krabici aj 2 roky, cerstve vajcia maximalne mesiac). Dasie dovody su tie, ze takato potrava je zbavena svojej nutricnej hodnoty (vitaminy, enzymy, mineralne latky) a zostavaju v nej len kalorie. Preto je dnes 60% americanov s nadvahou a okolo 20-30% obeznych, trpia najviac z krajin civilizovaneho sveta cukrovkou, rakovinou a podobne. Z HDP ide okolo 16% na zdravotvictvo, co je tiez najvacsi podiel medzi zapadnymi krajinami. Niektori predstavitelia prirodnej mediciny tvrdia, ze to je umysel a ze farmaceutcky priemysel spolupracuje s potravinarskym priemyslom a navzajom si nadhanaju "klientov". A v strede toho vsetkeho je FDA (Federalny urad pre lieky a potraviny), ktory nad tym dohliada, cele to koordinuje a z obidvoch stran berie provize a uplatky.

kosa

CIRO,
ano!
svojho casu ked vsetko bolo MALO..odberatelske producenske atd atd.,
tak produkty boli este normalne a zive.
odkedy ale FDA a ti co o nas rozhoduju zistili, ze ZIVE JEDLO ZNAMENA ZIVOT, tak sa rozhodli robit vsetko aby zme NEMALI DOSTUP K ZIVEMU JEDLU, vsetko v prasku atd atd.
ludia si vobec neuvedomuju ze ich vek sa UMELO OHRANICIL NA 70 ROKOV(+/-)....
tie blaboly o tom ako sa zvysuje hranica umrtnosti (teda vek) su obycajna PROPAGANDA.
zivot sa v podstate NEZVYSUJE na tie moznosti, a o KVALITE pomlcime.
Geneticky modifikovane polnohospodarstvo nam zarucuje OHRANICENU zivotnost...

kosa

vedec,
samozrejme, ze nam je jasne ze NORMALNY VCELAR to nerobil,
ale odkedy FDA uvideli dokazy, ze med MA TERAPEUTICKE VLASNOSTI a odkedy vedia ako med pasterizacijov v podstati degradovat na sladidlo, odvtedy nariadili pasterizaciju medu.
a vsetko vysvetluju botulizmom...ci dokonca nejakov kyselinov...

ciro

kosa zrejme mysli aky je stav ohladne pasterizacie medu v USA. Tam dokonca pasterizuju aj mandle. Alebo ked si v restike objednas napriklad prazenicu, tak ju nespravia z riadnych vajec ale z prasku (okrem mozno drahych restauracii). Ako je to s pasterizaciou medu na Slovensku, to si nie som isty.

vedec

Bohuzial nepocul, asi som nedaval az taky velky pozor na prednaskach. Ja som to nevidel nikoho robit a ja som jedol med priamo z plastov.
Kedze med ma samotny antibakterialny ucinok, neviem preco by sa mala robit pasterizacia, jeho pH bude tiez nizsie, v kyslej oblasti a navyse zahriatim na 80 C sa degraduju proteiny...
Takze uprimne nepocul som o tom....

ciro

silviia,
Trosku som sa odviazal, ale strasit som nechcel :-) To by ma mrzelo. Viem, ze niektore informacie zneju sokujuco, ak si o nich este nikdy predtym nepocula. Preto aj niekedy ludom hovorim, ze mozno je lepsie urcite veci nevediet a nepatrat po nich, lebo raz ked sa k nim clovek dostane, tak ho to zmeni natrvalo, zabudnut sa uz nedaju a pre slabsie povahy to moze sposobovat aj problemy so spankom po zbytok ich zivota :-)
Co sa tyka tvojej otazky ohladne tych ludi, ktori to cele kontroluju. Oni o tom vsetkom vedia a su velmi dobre o veciach informovani, aj co sa tyka alternativnych sposoboch liecby rakoviny. Ak oni sami, alebo ich rodina ochoreju touto chorobou, tak v tichosti idu za svojim rodinnym lekarom a ten ich opat v tichosti vylieci pomocou alternativnych prostriedkov. Len sa o tom nehovori a je to cele potichucky v tajnosti. Tito ludia, ktori to maju cele pod palcom a tazia zo systemu, to vacsinou nie su verejne znami ludia, su to rozni bankari, priemyselnici, predsedovia predstavenstiev roznych nadnarodnych firiem a podobni ludia. Co sa tyka znamych osobnosti ako politici alebo herci, tak ti su len take babky na manipulovanie a predvadzanie sa na verejnosti. Ak niekto z nich ochorie na rakovinu, potom zavisi ako je informovany a ako je pre, ja tomu hovorim system, dolezity. Ak je dolezity, daju mu/jej potichu ucinnu liecbu. Ak nie je az tak dolezity, pripadne je neinformovany alebo uz v beznadejnom stave (ako Pavaroti - znamy, neinformovany, no stary a obezny), tak toho nechaju zomriet a vyuziju to ako reklamu na sirenie strachu z rakoviny: "Pozrite sa, taky znamy a bohaty a aj tak zomrel". Inokedy zasa pouziju opacnu reklamu, ako napriklad u mladeho cyklistu Amstronga, ktory po chemoterapii nezomrel, vyliecil sa a jeho pribeh propaguju vsade: "pozrite, vyhral boj s rakovinou a 8x potom zvitazil v Tour de France. Bojujte aj vy, prijmite chemoterapiu ako on a mozno tiez vyhrate". Ale uz nikto nevie aku presne liecbu aj on dostal. Mozno dostal okrem chemoterapie aj inu prirodnu liecbu, o ktorej sa uz ale v mediach nedopocujes. Alebo taky Ronald Regan - ked chemoterapia nezaberala, pouzili u neho prirodnu liecbu a on aj uz vyse 70 rocny sa z toho dostal. O jeho prirodnej liecbe ale tiez nebolo pocut skoro nic, ututlali to. Takze asi tak...cele to je taka velka propaganda a dezinformacie co sa tyka biznisu s rakovinou. Ale ako som povedal, niekedy je lepsie sa v tom moc nepitvat, ak na to nema clovek silny zaludok, lebo mu to moze priniest stresy. Pravda totiz casto boli...