Tato tema je venovana prispevku v teme 'Den narcisov', v ktorom sa uvadza utajovany vitamin B17. Odporucam vsetkym prezriet si anglicku stranku www.worldwithoutcancer.org.uk
Pravda o rakovine - VITAMIN B17
CIRO,
predstav si ze ludia sa AJ dozivaju 150 rokov,....
potom by sme museli premyslat o tom ako najprv dobyt mesiac a potom ine planety.....
TAKTO SA BY ZVYSOVAL I ZIVOT I KVALITA...
HLUPAKOM ide o peniaze...
tym co vedia ide o to ABY SME MY NEVEDELI....co tak asi, CIRO? SI INTELIGENTNY CLOVEK, co NESMIEME VEDIET?....
silviia,
v Britaniji pouzivaju velko varitelia jedla vajca pasterizovane v podobnych obaloch ako mlieko ci stavy.
ak by si vedela kolko penazi sa premarni vymyslanim veci kotre nam skracuju zivot...
silviia,
to preto, lebo v Amerike uz ani z cerstvych potravin takmer nic nevaria. Vsetko su to bud polotovary alebo spracovane potraviny. Pomarancove dzusy z koncentratov a nie z pomarancov, prazenice z prasku a nie z vajec, dokonca aj maso v hamburgeroch z masitej zmesi a nie priamo z masa. Dovodov je viacero, pocinajuc dobou trvanlivosti (prasok vydrzi v krabici aj 2 roky, cerstve vajcia maximalne mesiac). Dasie dovody su tie, ze takato potrava je zbavena svojej nutricnej hodnoty (vitaminy, enzymy, mineralne latky) a zostavaju v nej len kalorie. Preto je dnes 60% americanov s nadvahou a okolo 20-30% obeznych, trpia najviac z krajin civilizovaneho sveta cukrovkou, rakovinou a podobne. Z HDP ide okolo 16% na zdravotvictvo, co je tiez najvacsi podiel medzi zapadnymi krajinami. Niektori predstavitelia prirodnej mediciny tvrdia, ze to je umysel a ze farmaceutcky priemysel spolupracuje s potravinarskym priemyslom a navzajom si nadhanaju "klientov". A v strede toho vsetkeho je FDA (Federalny urad pre lieky a potraviny), ktory nad tym dohliada, cele to koordinuje a z obidvoch stran berie provize a uplatky.
CIRO,
ano!
svojho casu ked vsetko bolo MALO..odberatelske producenske atd atd.,
tak produkty boli este normalne a zive.
odkedy ale FDA a ti co o nas rozhoduju zistili, ze ZIVE JEDLO ZNAMENA ZIVOT, tak sa rozhodli robit vsetko aby zme NEMALI DOSTUP K ZIVEMU JEDLU, vsetko v prasku atd atd.
ludia si vobec neuvedomuju ze ich vek sa UMELO OHRANICIL NA 70 ROKOV(+/-)....
tie blaboly o tom ako sa zvysuje hranica umrtnosti (teda vek) su obycajna PROPAGANDA.
zivot sa v podstate NEZVYSUJE na tie moznosti, a o KVALITE pomlcime.
Geneticky modifikovane polnohospodarstvo nam zarucuje OHRANICENU zivotnost...
ciro, prazenica z prasku? fuj. a to uz preco?
vedec,
samozrejme, ze nam je jasne ze NORMALNY VCELAR to nerobil,
ale odkedy FDA uvideli dokazy, ze med MA TERAPEUTICKE VLASNOSTI a odkedy vedia ako med pasterizacijov v podstati degradovat na sladidlo, odvtedy nariadili pasterizaciju medu.
a vsetko vysvetluju botulizmom...ci dokonca nejakov kyselinov...
kosa zrejme mysli aky je stav ohladne pasterizacie medu v USA. Tam dokonca pasterizuju aj mandle. Alebo ked si v restike objednas napriklad prazenicu, tak ju nespravia z riadnych vajec ale z prasku (okrem mozno drahych restauracii). Ako je to s pasterizaciou medu na Slovensku, to si nie som isty.
Bohuzial nepocul, asi som nedaval az taky velky pozor na prednaskach. Ja som to nevidel nikoho robit a ja som jedol med priamo z plastov.
Kedze med ma samotny antibakterialny ucinok, neviem preco by sa mala robit pasterizacia, jeho pH bude tiez nizsie, v kyslej oblasti a navyse zahriatim na 80 C sa degraduju proteiny...
Takze uprimne nepocul som o tom....
silviia,
Trosku som sa odviazal, ale strasit som nechcel :-) To by ma mrzelo. Viem, ze niektore informacie zneju sokujuco, ak si o nich este nikdy predtym nepocula. Preto aj niekedy ludom hovorim, ze mozno je lepsie urcite veci nevediet a nepatrat po nich, lebo raz ked sa k nim clovek dostane, tak ho to zmeni natrvalo, zabudnut sa uz nedaju a pre slabsie povahy to moze sposobovat aj problemy so spankom po zbytok ich zivota :-)
Co sa tyka tvojej otazky ohladne tych ludi, ktori to cele kontroluju. Oni o tom vsetkom vedia a su velmi dobre o veciach informovani, aj co sa tyka alternativnych sposoboch liecby rakoviny. Ak oni sami, alebo ich rodina ochoreju touto chorobou, tak v tichosti idu za svojim rodinnym lekarom a ten ich opat v tichosti vylieci pomocou alternativnych prostriedkov. Len sa o tom nehovori a je to cele potichucky v tajnosti. Tito ludia, ktori to maju cele pod palcom a tazia zo systemu, to vacsinou nie su verejne znami ludia, su to rozni bankari, priemyselnici, predsedovia predstavenstiev roznych nadnarodnych firiem a podobni ludia. Co sa tyka znamych osobnosti ako politici alebo herci, tak ti su len take babky na manipulovanie a predvadzanie sa na verejnosti. Ak niekto z nich ochorie na rakovinu, potom zavisi ako je informovany a ako je pre, ja tomu hovorim system, dolezity. Ak je dolezity, daju mu/jej potichu ucinnu liecbu. Ak nie je az tak dolezity, pripadne je neinformovany alebo uz v beznadejnom stave (ako Pavaroti - znamy, neinformovany, no stary a obezny), tak toho nechaju zomriet a vyuziju to ako reklamu na sirenie strachu z rakoviny: "Pozrite sa, taky znamy a bohaty a aj tak zomrel". Inokedy zasa pouziju opacnu reklamu, ako napriklad u mladeho cyklistu Amstronga, ktory po chemoterapii nezomrel, vyliecil sa a jeho pribeh propaguju vsade: "pozrite, vyhral boj s rakovinou a 8x potom zvitazil v Tour de France. Bojujte aj vy, prijmite chemoterapiu ako on a mozno tiez vyhrate". Ale uz nikto nevie aku presne liecbu aj on dostal. Mozno dostal okrem chemoterapie aj inu prirodnu liecbu, o ktorej sa uz ale v mediach nedopocujes. Alebo taky Ronald Regan - ked chemoterapia nezaberala, pouzili u neho prirodnu liecbu a on aj uz vyse 70 rocny sa z toho dostal. O jeho prirodnej liecbe ale tiez nebolo pocut skoro nic, ututlali to. Takze asi tak...cele to je taka velka propaganda a dezinformacie co sa tyka biznisu s rakovinou. Ale ako som povedal, niekedy je lepsie sa v tom moc nepitvat, ak na to nema clovek silny zaludok, lebo mu to moze priniest stresy. Pravda totiz casto boli...