Tato tema je venovana prispevku v teme 'Den narcisov', v ktorom sa uvadza utajovany vitamin B17. Odporucam vsetkym prezriet si anglicku stranku www.worldwithoutcancer.org.uk
Pravda o rakovine - VITAMIN B17
CIRO,
nuz ten prvy scenar ( vies ze oni nas tunak tak pozoruju? pozeraju nam aj do pocitacov...) je asi menej pravdepodobny...vetsina postihnutych totizto nema dostup k internetu, plus su to vetsinov anal-fabeti a ak aj nie su anal-fabeti tak o tom co tunak diskutujeme ci rozoberame nemaju ani sajnu.
takze hor sa na ten druhy scenar.
co z niektorymi vrahmi?...
kosa,
su mozne 2 scenare:
1. bud to praskne naraz. To by ale bol pre mnohych pofuk a nohlo by to vyvolat aj nasilie, napriklad zo strany poskodenych a podvedenych pacientoch alebo ich rodinnych prislusnikoch. Tomu sa ale budu snazit vsemocne zabranit. Ak uz niektore veci budu neudrzatelne, potom skor nastane druha moznost:
2. postupne vypustanie ciastkovych informacii. Napriklad: uz davno sa vedelo, ze rakovinove bunky maju nedostatok kyslika a preto namiesto spalovania cukrov ich kvasia. Okyslicovacie alternativne terapie pomocou kyslika alebo peroxidu vodika su zname desatrocia. No a pred par dnami vysiel clanok na SME, ze vedci teraz objavili novy liek na rakovinu, ktory zvysi prekyslicenie rakovinovych buniek a tym zastavi rakovinovy proces. Chapes - toto bolo zname dlhu dobu a oni cynicky napisu, ze "teraz" vedci objavili. Iny priklad: davno je taktiez zname, ze slepe crevo nie je nadbytocny organ, ale ze ma imunologicku funkciu. Ked som toto pisal na forach pred rokmi, tak sa mi tam diskutujuci lekari vysmievali. A hla: pred par dnami vysiel clanok v Pravde, ze "teraz" vedci objavili, ze slepe crevo asi predca len nebude nadbytocny organ ale plni imunitnu funkciu v tom zmysle, ze udrziava v crevach prospesne traviace bakterie, v pripade ak predtym doslo k ich zniceniu. Opat informacia, ktora bola znama u prirodnych lekarov mozno vyse 100 rokov, no v konvencnej medicine potlacana, sa zrazu dostane na oficialne svetlo sveta.
------------
Preto si skor myslim, ze nastane tento druhy pripad, kedy neudrzatelnu informaciu budu musiet vypustit a zaroven si kryt vlastny chrbat a este pri tom vyzerat ako hrdinovia, co teraz objavili teplu vodu...
aha, nasla som to :
protinádorovú vakcínu Resan (Bielorusko)účinkujúcu aj na kostné metastázy a primárne nádory bez metastáz.Vakcína je schopná odstrániť buď metastázy alebo zmenšiť nádor.Každopádne je vhodná aj pre ľudí v pokročilom štádiu rakoviny.(keď zmiznú metastázy môže sa pristúpiť k operácii)My sme ju žiaľ už nestihli použiť,ale verím že niekomu pomôže.Cena je 38 000 SKK.(cena je vrátane 18 fľaštičiek s vakcínou+preložený návod do slovenčiny+roztok na rozriedenie vakcíny
neviem ci tu je este RNG, alebo aj damian, no chcela by som sa opytat ci poznaju tu protinadorovu vakcinu z bieloruska co tu ktosi predaval, tusim klaudia a ze co si o tom myslia ci to poznaju a aka je tam ucinna latka, teda, ako to funguje
silviia,
neboj sa, oni sa urcite stravuju ZDRAVO, maju rozne vyhody, v roku dovolenku dva mesiace, prachov maju tolko.....
a ty si CIRO myslis, ze lekari o tom vsetkom vedia? figu borovu, vedia len to co sa naucili, su to tiez asi len obete systemu myslim, ak by vedeli o ucinnej liecbe, asi by sa vzopreli aby ju mohli pouzit, podla mna su nabifleni svoje a slepo tomu veria a na ine ani cas a mozno ani chut a volu nemaju ako tiez aj mnoho inych ludi. ved ani ja som o tychto veciach figu vedela, preto som tak zhrozena a len veeeeelmi tazko/ak vobec/ mi je tomuto vsetkemu tu uverit
CIRO,
pretazili zme ich cencurovacie masiny.
CIRO,
naozaj neviem.
viem vsak jedno: raz tato bublina splasne. a moje vyhlasenia ci tvrdenia o tom ze rakovina je banalne ochorenie (ci ako damian tunak tvrdi sposobene nespravnov vyzivov-samozrejme na zaklade prac ludi ako WALKER, KREBS atd atd atd...) budu mozno vtedy vyvolavat usmev na tvari.
teraz ale hrame o zivot(y).
aj nase.
ciro, ale ved to znie jak z hororu, aco ti z FDA a potravinarsko-farmaceutickeho priemyslu su nadludia ci mimozemstania? co ich sa rakovina a ine choroby z takej stravy netykaju? oni vsetci su imunny? ved skodia sami sebe aj svojim blizkym. nemaju radi nikoho a ani sami seba? je im jedno ze mozno prave oni sami podlahnu zakernej chorobe? strasne daco
vedec
a to si ozaj nevedel, ze vcely dokazu vyrobit propolis zo vselicoho? a casto aj z asfaltu???
neviem ako, ale i tu to nejaka lekarka spominala, abolo to aj v telke-relacia, no tak neviem, ako bezpecny a ucinny je takyto propolis a ako to vobec rozlisit?