Pravda o rakovine - VITAMIN B17

kosa

nepochybne ze pouzivaju rozne taktiky, a jednu super strategiju-strategiju strachu.
a pritom ked sa ti co sa presvedcit chcu aj presvedcia, tak ten strach rychlo zmizne.
su to dva problemy :
1 technicky problem liecenia rakoviny, a ten ako uz sme sa presvedcili vobec nie je zlozity JE banalny ( samozrejme rozne komplikacije su mozne ale zase ich nieje nekonecno na nekonecno)
2, socio-ekonomicky, a tam uz tych roznych moznosti ( v principe nikomu nepotrebne firmy produkujuce napriklad zdravemu cloveku nepotrebny aspirin) vznikajucich PO oboznameni sa z problemom je x krat viac.

kosa

oj DAMIAN, to bude ale opozicija...
mam totizto ludi co pracuju v zdravotnictve.
a obe asi nebudu prilis nadsene tymto...

damian

CIRO A KOSA, TREBA LUDOM ROZPRAVAT, ROZPRAVAT A ROZPRAVAT.
TREBA LUDI VZDELAVAT, VZDELAVAT A VZDELAVAT. AK LUDIA BUDU VEDIET A CIM VIAC ICH BUDE TYCH, CO VEDIA, TYM LEPSIE. AZ POTOM SA MOZE ZACAT UTOK. O TO - VZDELAVANIE A SIRENIE INFORMACII, SA BUDE SNAZIT ORGANIZACIA THE CAMPAIGN FOR TRUTH IN MEDICINE, KTORE BUDE UCINKOVAT NA SK A CZ.

kosa

a moju radu si predstav ignoroval. asi si myslel ze sa ho pokusam oklamat. Vies starsi ludia...
a svet ide dopredu...

kosa

je viac ako evidentne ze oni postupuju spolu a to uz rokmi, teda su koordinovani. aj ten moj kamarat-znamy v nemecku co zomrel, ci kokso, tak mal este taku tuzbu, prist pozriet do Londyna BM ( British Museum), tak sa pytal osetrujuceho ako dlho este z tym vydrzi...ten mu povedal aby sa nebal ze este kludne do toho Londyna poleti atd atd... a si predstav, od maja do konca augusta bol tak ako bol, a zaciatkom septembra sa mu to zhorsovalo tak ho zobrali do nemocnice. zaciatkom oktobra mi len bolo oznamene ze jeho meno bolo na zozname zomrelych....mal smolu lebo v principe nemal nikoho na urovni co by sa on starali....
Nuz dobre, treba niekde zacat...hm premyslam nad tym. Dat ich na sud je u nas (SK) nie take lahke, jednak sudy v SK ako vies (sudna moc) castov kontrolneho systemu ( policija, vlada, sudy, najhorsie je ze sudy na SK nie su NEZAVISLE v porovnani povecme z americkymi (no dobre dobre RNG) ci britskymi), a vsetky tie informacije co v spise su prone to strateniu...

ciro

kosa,
A ci si myslim, ze tuto diskusiu sleduju? Viem, ze existuju ludia a institucie, ktore sleduju rozne diskusne fora na ktorych sa snazia identifikovat ci uz extremisticke, rasisticke alebo ine, podla ich nazoru nebezpecne formy prejavov. Neviem, ci aj tato diskusia je takymito skupinami sledovana. Mozno ano. Urcite ale viem, ze je v tichosti sledovana spustou onklogov. Oni tiez nie su hlupi, musia vediet, co sa deje v "tabore nepriatela" :-) Zatial sme nepodnikli nic, co by ich priamo ohrozovalo. Ak by sa na tomto nieco zmenilo, urcite by tejto diskusii zacali venovat ovela vacsiu pozornost, mozno ju aj znefunkcnili. Dnes farmaceuticka loby je silnejsia ako zbrojarska loby. Nestitia sa ziadnych veci, uplne ziadnych. Preto si treba na nich davat pozor a byt obozretny.

ciro

kosa,
Co robit s vrahmi? Ja mam jeden napad, uz som ho aj tuto prezentoval, ale zatial sa neujal nejakej sirsej podpory. Opisem to este raz: treba na onkologov ist rovnako ako oni postupuju voci alternativnym lekarom, to znamena zacat na nich utocit. Jednou ucinnou formou takeho utoku by boli sudne zaloby na nich od pacientov, pripadne ich rodinnych prislusnikov pre poskytnutie neadekvatnej zdravotnej starostlivosti. Viem, ze by to bolo extremne tazke, ale nie nemozne zvitazit v takychto procesoch. Oni jeden druheho by na sude kryli a podporovali. No mam napad. Rovnako ako Al Capone v Chicagu nebol odsudeny za vrazdy, krtore sa mu nikdy nepodarilo dokazat, no nakoniec bol odsudeny za danove uniky. To je znama taktika pilicie a vysetrovatelov: ak je uplne jasne, ze kriminalnik vykonal dany cin, ale neexistuju dokazy, potom sa snazia na neho najst nieco ine a dostat ho za mreze za nejaky iny tresny cin, hoci aj menej zavazny. Vzdy je lepsie ak pojde sediet aj ked na kratsiu dobu, ako by mal ostat na slobode. Rovnaka taktika by sa dala pouzit aj na onkologov. Tazko by si ich odsudil za pouzivanie chemoterapie alebo ozarovania, kedze tie su oficialne schvalene ako standardna liecba. Dalo by sa ale podrobne nastudovat kompletne lekarske spisy ich pacientov a najst v nich aspon male chyby. Napriklad ak lekar zabudol urobit nejake vysetrenie, pripadne nezohladnil nejake specifikum pri stanovovani liecby. Som si na 100% isty, ze z 10 pacientov, by sa aspon nejaky nedostatok urcite vyskytol aspon u jedneho, osobne si myslim, ze aj u viacerych. Odsudenie hoci len jedneho onkologa, hoci len na jeden rok nepodmienecne, by znamenalo obrovsky uspech. Znamenalo by to precenens. A vyvolalo by to u ostatnych onkologoch strach - a ten je podstatny, strach. Rovnaky strach akym oni strasia ludi s rakovinou, ktori nechcu podstupit ich liecbu. Vedeli by, ze je tu niekto, kto im dycha na krk, caka a striehne na aj tu ich najmensiu chybicku alebo preslap. Vznikla by medzi nimi panika. Nevies si predstavit, co by takyto jeden uspesny vyhraty sudny proces urobil s celou ich onkologickou komunitou. Bali by sa, niektori by mozno dokonca prestali s tym co robia, pripadne by zacali skutocne liecit a menej zavadzat a strasit ludi.
---------
Mohla by sa zalozit nadacia, alebo obciansske zdruzenie, ktore by si najalo pravnikov a ktore by taketo sudne procesy financovalo. Mohlo by to byt dost finance narocne, kedze pri prehratych procesoch by trebalo zaplatit pravnikov na obidvoch stranach, cize aj pravnikov, ktori zastupovali onkologov plus sudne poplatky. Ja osobne by som bol ochotny takemuto obcianskemu zdruzeniu poskytnut na tieto pravne vydavky aj vyssiu sumu penazi. Este raz zdoraznim: to, co potrebujeme je jeden jediny vyhraty proces, potom by sa to uz same rozbehlo. Ludia by boli do toho ochotni ist ovela viac, ak by videli, ze podobne zaloby uz mali v minulosti uspech. Ako vravieval klasik: najlepsia obrana je niekedy utok. Preco sa len donekonecna branit proti tymto zlocincom, preco proti nim nepouzit rovnaky meter akym sa ohanaju oni, bojovat ich vlastnymi zbranami? Co si myslis o tomto napade?

ciro

silviia,
na tvoje posledne otazky som regoval v trocha dlhsom prispevku, ale nastala chyba a prisevok bol zverejneny v zlom case. Pozri teda moj prispevok zo vcera s uvedenym casom 15:06

jordik

mama22
ahoj, zajtra ti zatelefonujem...
Ak je to Reverzna Osmoza - da sa kupit ja jednu mam a vyrabam pomocou nej vody pre aqa rybicky....
za den to vyrobi 230L vody, no neviem ci je dobra na pitie, sak je to to iste ako destilovana voda (aspon by mala byt)....