Tato tema je venovana prispevku v teme 'Den narcisov', v ktorom sa uvadza utajovany vitamin B17. Odporucam vsetkym prezriet si anglicku stranku www.worldwithoutcancer.org.uk
Pravda o rakovine - VITAMIN B17
silviia,
ak je ochorenie liecitelne tak sa tomu hovori CHRONICKE OCHORENIE...clovek trpi a trpi a chodi k lekarom a.....VELKE H..NO pardon VELKE NIC.
( precitaj si co napisal FRONTMAN, a myslim ze je este jeden prispievatel z charakterom co napisal ako lekare nevedeli pomoct).
inac ked si si precitala prispevky na tejto teme tak nemozes hovorit ze vies PRD...vies toho viac nez dost.
a ci mas tomu verit?...
nuz zamysli sa nad tym comu veris.
niektori ludia veria v boha hoci v zivote ho nevideli...ale nie o tom...
hovori sa ze hlupak sa nenauci ani na svojich chybach a mudry sa uci z chyb tych hlupych...
len tak pre zaujimavost, nositel NOBELOVEJ CENY za biochemiu L. PAULING jasne a otvorene povedal:
''Every one should know that the war on cancer is largely a fraud''.
ja hovorim:
1;rakovina ako ochorenie ( z hladiska medicinskeho-technickeho, JE BANALNE ochorenie
2;rakovina ma druhu stranku mince, a tov je socioekonomicka cast. a ta cast je KRAAASNE zamotana....
ciro,
ano na nete je toho popisane vela, len do akej miery tomu verit a ci su to ozaj preskumane a doveryhodne info a ci to skutocne aj funguje a aj bez CHOR. regan bol iste lieceny aj klasicky ci nie?. a tie preparaty, preco prepana jana nepichaju vnutrozilovo vit. C kazdemu onkopacientovi ak zabera? ved vit. C je dostupny a nemoze to byt narocne. No a tie liecby davaju rozne podla typu nadoru a stadia v ktorom sa nachadza? ci podla coho urcia ze jednemu zabere to a inemu ono?
silviia,
tych uspesnych metod liecby rakoviny je strasne vela. Pri jednom znamom clovekovi mozu lekari pouzit jednu, pri inom zas inu metodu. Ako som spominal Regana, tak u neho to bola hlavne kombucha, no velmi ucinnne su aj napriklad vnutrozilove podavanie Vitaminu C, pripadne okyslicovacia terapia, terapia trypsinom, pripadne inzulin potentiation terapia. Tieto su vacsinou tie, ktore mozu aplikovat len lekari, pretoze sa u nich jedna o vnutrozilove podavanie latok. Okrem nich ale existuju dalsie stovky terapii, ktore mozu na sebe ludia aplikovat aj samostatne doma bez asistencie lekarov. A odkial to viem? No studujem, citam, vyhladavam informacie. Prevazna vacsina z tychto informacii je ale v sucasnosti dostupna iba v anglickom jazyku. Ak vies anglicky, mozes si ich sama vykladat a prestudovat. Co sa tyka lekarov a ze preco to nedaju pacientom, ked o tych metodach vedia? No jednak preto, lebo z toho by nic nemali, ziadne provizie, seminare a konferencie na Karibskych ostrovoch sponzorovane farmaceutickymi firmami a jednak preto, ze ani nemozu. Oficialne uznane metody liecby su CHOR. Ak by oficialne v nemocnici pouzili nieco ine, ostatni kolegovia onkologovia by ich vystvali. To sa vo svete uz mnohokrat stalo, vedel by som konkretne menovat priklady, je ich spusta. Ak ti odvazni lekari s tym aj napriek vyhrazkam neprestali, tak ich nielenze vystvali z nemocnice, ale zacali ich aj stihat pre pouzivanie neschvalenych liecebnych postupov. Pripadne pockali az im niektory pacient zomrie (nic sa neda zarucit na 100%), vacsinou pacient v uz beznadejnom stave, pripadne pacient s totalne znicenym telom od predoslych chemoterapii/ozarovani a tento fakt potom zneuzili na to, aby danneho lekara falosne zazalovali pre sposobenie smrti pacienta. To bol aj pripad MUDr. Jurkovica - nezaujimalo ich, ze predtym uspesne vyliecil 100-ky pocientov (casto konvencnymi onkologmi uz odpisanymi), pockali si na jednu pani, ktora bohuzial zomrela a to vyuzili na jeho stihanie. Sud ale napriek tomu MUDr. Jurkovic vyhral, nedokazali mu ziadne zavinenie.
kosa, ja teda viem o tom prd, len to co som nahodou objavila na tomto fore mi nejak nastrbilo moje doterajsie myslenie v zmysle dovery k lekarskej vede a som sokovana farmaciou a co citam o FDA, len neviem nakolko tomu vsetkemu mozem verit a aj tomu ze na rakovinu existuje ozaj uspesna liecba, ale ak ano, ak je tomu ozaj tak-tak to treba dokazat a! a nie tu len takto diskutovat ale nieco pre to robit, ja lenneviem co, pretoze sama tomu nerozumiem a nie som az tak presvedcena za je to pravda-kiez by bola!tak nesedme za pocitacom, ale konajme.kosa, ty mas predstavu ako to riesit?
jasne kosa, ze lekari vedia ze je rakovina liecitelna...ved ju liecia CHOR, ale to ze je vyliecitelna...to iste nevedia, mozno v niektorych lahkyh a nekomplikovanych pripadoch ano a niektore typy vraj zvladaju aj chemoterapiou-napr. vraj lymfomy-niektore hockinove, a niektore typy leukemie vraj dobre reaguju na chemo, a niekedy aj hrube crevo-ak sa zisti vcas- ze vraj sa pise ze su tam uspechy a maju aj akysi novy preparat co blokuje vyzivovanie nadoru a tym aj brani rastu novym metastazam, co ja viem
sivliia,
CIRO napisal jeden super fantasticky prispevok za kotry by mal dostat doktorat. Jeho priamociare, otvorene, neinformovanemu citatelovi okamzite zrozumitelne prispevky, na kotre on uviedol link, DALI moznost radiologovi reagovat, ale ten dotycny sa nezmohol na nist!!! Nemal ani jeden argumenT.
silviia,
UZ ROBIS!
napisala si niekolko clankov, kotre citatelom tejto temy urcite pomozu sa priblizit a pochopit rozne aspekty ( z tvojoho pohladu) rakoviny a vitaminu B17.
aj tebe vyjadrujeme vdaku a uprimne ti dakujeme. :)
silviia,
ci u nas lekar zaraba 20,000 alebo by zarabal 200,000 tak nehra ziadnu rolu-ulohu.
podstata toho problemu je ze v medicine nepracuju ludia, kotri by liecili.
Medicina JE POSLANIE a nie povolanie.
odvolavat sa na to ze lekari nezarabaju tolko kolko by mali zarabat ( A CO INI???? TI ZARABAT A MAT LUDSKY ZIVOT NEMOZU?????), a ze by mali zarabat viac je .....
Inac, 95% sucasnych lekarov skoncilo medicinu len preto lebo ich rodicia TO CHCELI ( a im pripravili podu), takze tam nesedia preto aby ludom POMAHALI ale aby zarabali....
V CINE davno davno, a vo SVEDSKU este pred 30 rokmi mali system, kedy lekar zarabal LEN KED JEHO PACIENTI BOLI ZDRAVI. KED CHOROVALI TAK LEKAR PLATIL IM PENIAZE.
Toto by sa malo zaviest u nas, tak by sa z mediciny pekne krasne vytriedilo to co tam nema byt.
silviia,
ci pacient bol spokojny zo staroslivostov a liecbov je vec druhorada.
Moj kamarat v NC, tiez lekar, hovori ze tam z tym pravnictvom v medicine to nie je az take hrozne. Chyby sa mozu stat a stavaju ( odhliadnuc od umyselneho neliecena rakoviny), ale vetsinov zalovat lekara dovod NENI JE.
silviia,
ta USPESNA liecba sa nevola ''TRISTVRTE NA JESEN'',ale je to kompleksny pristup.
Lekari o tom ze sa rakovina vyliecit da VEDIA. ti co urobili skusky - stavba a funkcija ludskeho organizmu-, tak VEDIA jednu malickost, co im jasne hovori ze rakovina je liecitelna.
Mozno ze ccc a andie nevedia vsetko, ale ich vedomosti zase nepodcenujeme.