Pravda o rakovine - VITAMIN B17

silviia

ciro, inak myslim ze pokial budu mat u nas lekari plat 20000,tak zaloby a sudy?mozes tak nemocnicu zalovat a to je na dlhe lakte. ine by bolo, ak by uz lekar u nas zarabal tak 200 000, ako je tomu napr. v amerike, asi aj preto sa tam sudia bezne a kazdy lekar ma svojho pravnika a na kazdeho pacienta vonku "striehne" akisi pravnik, ci bol spokojny s pristupom, starostlivostou a liecbou...

mama22

nara,ak poznas BB,tak v lekarni Alchemilka: t.č.048/4115191,to je pod starým priorom,ale pytaj si niacín,aj mne povedali ze B3 nemaju,tak som sa spytala na niacin a hned mi ho dali

nara

silviia, vitamin B3- niacin detoxikuje jedy z tela, to viem sprostredkovane od Damiana a zhanam ho pre dceru, ktora ma artritidu.

silviia

damian,
ak je to ozaj tak, tak preco neinformovat ludi priamo tam kde sa ich to tyka?
a strach? no ten je ozaj velky, strach o zivot je hadam najvacsi. neviem, bez priamych rukolapnych dokazov kedy by mal byt chory clovek "pokusnym" kralikom. strach je ozaj silny, ale aj tuzba zit. myslim ze malokto by riskoval len 1 "alternativnu " liecbu, ale spojit obe, to by asi niekto riskol, hlavne ak neublizi, no ak ak ten clovek nema co stratit a ak ma este silu

silviia

ciro,
je to sice pekne co si napisal o tom sudnom spore, no kamaratka sa sudi uz hadam 2 roky, za poskytnutie neadekvatnej starostlivosti-nastastie na inom oddeleni a ona je dost dobra a dost ambiciozna a velmi dosledna, sud trva...som zvedava dokedy a ako.
no a dalej, ved v amerike sa tym pravnici zivia, ze striehnu pred ambulanciou na pacienta a cakaju kym nejaky bude chciet zazalovat lekara. tam je to bezne, a tiez lekari to vedia a tak si vsetko davaju podpisovat a nahravaju si na diktafon a tak

silviia

ciro
velmi pekne dakujem za vysvetlenie ciro. tazko mi je to vobec uverit a este tazzie stravit, ale o tom som tu uz pisala. stale mi to nejde do hlavy, ale ak je to tak, tak daco robme predsa. co tak informovat ludi na roznych forach ako napr. lpr.sk a podobne. a aj samotnych lekarov. jak je mozne, ze niekto kto pozna ucinnu liecbu, inym trpiacim ludom nepomoze a necha ich umriet no a vsetkych ludi necha v strachu?! ano trapi ma to, som z tych citlivejsich a mas pravdu, neda mi to spat a ze radsej o tom vsetkom nevediet? nie, vediet je dobre, len uverit veeeeeeeelmi tazke.
ciro, a aku konkretne uspesnu liecbu si mal na mysli ty, co davaju tym bankarom, podnikatelom a tak. poznas konkretnu uspesnu liecbu? a ako o tom vsetkom vlastne vies? ako to ze lekari nevedia ak je to tak?viem ze nevedia, lebo ak by vedeli, neverim ze by nepomohli aspon podaktori.je mi to cele nejake divne.ved ani ccc a andie nevedia a su z brandze