Pravda o rakovine - VITAMIN B17

jordik

a este daco, da sa predoperacne zistit nejakymi testami ci ide o zhubny alebo nezhubny nador?

Markery - robia sa iba presne na jede$n typ nadoru? (a ak ma clovek zhubny ale iny typ tak to ten marker neukaze?)

Ina metoda? -niekto tu spominal ze sa to da lahko zistit, no nenapisal ako...

kosa

inac, vsimli ste si ze reziari NENESU TRESNOPRAVNU ZODPOVEDNOST?....
nuz .....
v kazdom obchode atd atd ZARUKA.
a tu? VELKE NIIC.

kosa

silviia,

nuz ty furt tvoje...a mame tu iste podozrenie....

ak by si VEDELA VIACEJ o historiji chirurgov, tak chirurgovia este nie tak davno ako samostatna skupina neeksistovali. tuto vsetku robotu robili...holici....ano holici.
samozrejme ze v ramci zistovania sa napriklad ci Leonardo DA VINCI alebo jemu podobni vzdy snazili a aj MALI moznost robit autopsije, z toho dovodu LDV mohol kreslit v principi dopodrobna stavbu ludskeho tela,...eventualne to odkreslil.
chirurgovia ako osobitna cast mediciny zacali svoju aktivnejsiu cinnost koncom 17. storocia. - dovtedy jedinym chirurgickym zakrokom bolo...pustanie krvi zo zili.

a ze sa nador NEMA rezat ( lebo ak by mali vedomosti co ten nador znamena ako funguje tak by uz len z toho titulu ten nador sa nepokusali vyrezat...), aj nedavny priklad kamarata v nemecku jasne potvrdzuje ze nadory sa NESMU vyrezavat; mal nador, ''vyrezali'' mu ho dostal radioterapiju, nato chemoterapiju, a 3 mesiace po tomto ''odbornom'' zakroku...HNIJE.

silviia

vies ciro, neviem si predstavit, ze by si niekto tak tazko chory trufol neist na operaciu aby mu nador odstranili, pripadne odmietnut potom ich liecbu chemo. ale moze to kombinovat so vsetkym co tu je popisane ako sa rakoviny uspesne zbavit,len tu tvrdite ze vtedy to moc nefunguje a clovek nema ist ani na operaciu, no tak to neviem kto chori by si na to trufol, iba ak by sa to operovat nedalo, tak vtedy asi vsetci hladaju pomoc niekde inde. no a tie info o uspechoch tych "niekde inde" nemozu byt tiez skreslene, ci sfalsovane?ako aj vsetko?

kosa

silviia,
ta pani co sa vyliecila pomocov geneticky nemodofokovanych bobul hrozna.
priklad toho ako nedala na reci lekarov-''odbornikov'', hladala sama cestu a ju aj nasla.

kosa

silviia,
CIRO TO POVEDAL: DOKAZ SI MUSIS SAMA OVERIT!
AKO KAZDY KTO TENTO PROBLEM POCHOPIL.

a prejavuje sa pri takom rozhodnuti aj...CHARAKTER.

kosa

silviia,
kazdy odbornik si robi zavery nie z toho co mu niekto povie, ale si to sam ODSKUSA!
a zatial ziadnemu ODBORNIKOVI sa tento problem nepodarilo nerozlustit...
(zvysok su marnovaci casu, penazi a ludskych zivotov a osudov...)

ciro

silviia,
ako uz napisal kosa, tvoj postoj k tejto veci zavisi iba od teba samej. Mas informacie z obidvoch stran - oficialne od konvencnych onkolgov a tie, ktore si sa dozvedela na tomto fore. Treba sa nad tym zamysliet, pouvazovat, logicky zhodnotit a rozhodnut sa. Ani ja, ani nikto iny ti tazko tu budeme predkladat dokazy. Informacie ano, ale co je to dokaz? Co by podla teba nim bolo? Vylieceni pacienti? Dobre, tak si zober ake percento ich ma napriklad MUDr. Jurkovic a ake ich maju konvencni onkologovia? Su to dostupne cisla, zisti si ich a porovnaj. Alebo co ine ako dokaz by si si predstavovala? Informacii podla mna je k dispozicii vela, z obidvoch stran. Rozhodnut sa musis sama, to za teba neurobi nikto iny. Ja som tiez kedysi bol pesvedceny, ze je pravda to, co je oficialne vsade hlasane. Neskor som sa dostal k sirsim a nie az tak verejne publikovanym informaciam a na zaklade ich zhodnotenia som k danej veci zaujal svoj nazor. To iste musis spravit aj ty. Je to cisto tvoje vlastne slobodne rozhodnutie.