Tato tema je venovana prispevku v teme 'Den narcisov', v ktorom sa uvadza utajovany vitamin B17. Odporucam vsetkym prezriet si anglicku stranku www.worldwithoutcancer.org.uk
Pravda o rakovine - VITAMIN B17
ethel,
jasna vec ze negativna sprava je zdrvujuca.
preto je potrebne aby lekar ked niekomu povie ze...vysledky ukazuju jazne ze mate rakovinu....aj jasne dodal: NEBOJTE SA!
a aby to '''NEBOJTE SA!''' vedel aj odborne vysvetlit a prave niekomu z mensim IQ pozitivne priblizit.
Viem ze studovat medicinu 4-6 rokov je v porovnani z vysvetlovanim 4-6 minutovym velky rozdiel.
Ale predsa, je nutne zmenit pristup k pacientovi.
nechápem kto mohol vyvodiť taký záver..tisíce ludí robia v labákoch...
ethel,
povedali tej osobe ze ma leukemiju, a kedze vtedy bola cinna v labaku tak formalne a oficijalne vyvodili zaver ze sa nakazila v labaku.
to z tov dijagonozov....
ludia nevedia.
este je dobre sa opytat ze odkial takyto ludia vychadzaju co nevedia, a treba im skoro vsetko povedat a vysvetlit po kvapkach...
nieco smrdi v tomto state DANSKOM....
ešte sa musím vrátiť k oznamovaniu diagnózy...-má sa oznamovať pomaly-tzv.po kvapkách...prečo? je viac než jasné,aby pacient,ktorý je citlivejší,labilnejší,prípadne nižšej IQ dokázal pochopiť čo mu je.
Pacient po oznámení tejto dg.prechádza určitými fázamy..nedá sa jednoznačne povedať,že mu to oznámenie pomôže aby bol psychicky stabilný,práve naopak,niektorí reagujú velmi "zle"...
zlatko ja neverím,že tá leukémia bola z toho,že dotyčná sa nakazila krvou v labáku...
čo sa týka hovorenia pravdy pacientovi...s tým s tebou súhlasím-jedno z práv pacientov,ale pravdu má právo povedať len lekár!Nie sestra,alebo niekto,kto o tom konkrétnom čoveku a jeho ochorení vela nevie.
A čo sa týka stanovenia doby možného prežitia pri ochorení-ak to niekto dokáže určiť presne,či rok či dva,či mesiac,či týždeň...to sú len domnienky-to nik nemôže vedieť!!!Len Boh...
inac co chyba na nasich fakultach mediciny je nieco co sa vola HOPKINS SYSTEM.
kazdy pacient sa ma dozvediet pravdu.
lekarom povedat pravdu NIK NEBRANI, iba ak skorumpovany system, a pacientom zasa pravda pomoze-su psychicky stabilny(ale otom mozno by vedel viac DAMIAN).
ethel,
preto som za tym aby sa ludom, hovorila vzdy pravda....
keby ze ten moj znamy v Nemecku pocul pravdu, urcite by sa inac spraval.
Osetrujuci lekar mu povedal ze este pocije dva-tri roky, takze ten znamy si robil z toho prcu.
teraz uz skoro mesiac hnije.
principom uspesnej liecby je PRAVDA.
ethel,
so si zlata, povedala Ty.
Ja len tvrdim,ze osoba, ktoru osobne poznam, pracovala v labaku, ochorela-oficialne na leukemiju- a dost dlho bola liecena.
ci to skutocne aj leukemija BOLA, tak to ji ja moja mila neviem povedat, nakolko moznost krv tej chorej osoby preverit nebola.
ale ako nam ( rodine susedom atd) bolo povedane, tak ta dotycna osoba mala leukemiju.
Kosa..to mi chceš povedať,že keď aj ja robím s krvou onkologického pacienta,tak ju dostanem??Zlatko asi by nás veeelmi vela ochorelo..