Tato tema je venovana prispevku v teme 'Den narcisov', v ktorom sa uvadza utajovany vitamin B17. Odporucam vsetkym prezriet si anglicku stranku www.worldwithoutcancer.org.uk
Pravda o rakovine - VITAMIN B17
luna si mila,ale dost strucna.mozno mi fakt chybaju zakladne informacie, tak mi ich prosim ozrejmi.budem ti povdacna
Na to ti odpoviem aj ja... Neda sa nakazit za ziadnych okolnosti, chybaju ti zakladne informacie
rada by som sa opytala cira:
ciro,citam tvoje prispevky, zdas sa mi ze tomu rozumies a tak sa ta chcem opytat na jednu vec, a to, ci sa da akakolvek,alebo teda nejaka rakovina preniest na cloveka,ked je dotycny velmi slabo imunitne vybaveny, teda ma zlu imunitu vratane bunkovej aj T lymfocytov?mam na mysli,ak by prisiel takyto clovek do priameho kontaktu-styku(krvneho,sliznicneho atd...) s rakovinou,napr.v nemocnici pri nejakych invazivnejsich vykonoch ci vysetreniach, ci sa moze tkzv. nakazit. alebo ako to je
dDakujem za odpoved
silviia,
ale dobre si to napisala...'''alternativnych''',
teda to s tymi uvodzovkami.
ale ja viem.
kosa o tych grapoch som praveze citala na jednej z "alternativnych" stranok liecby rakoviny-ze prekyseluju, co je zle, tak ja uz neviem
jordik
tych diagnostickych metod-neinvazivnych na detekciu zhubneho nadoru v tele je viac. gen p53 je protein, ktory je zodpovedny za to, ze bunkam nadorovym nedovoli aby vznikla rakovina a kontroluje ich no ak je zmutovany tak je poskodeny a tym padom sa nadorove bunky premnozia zhluknu a vznikne rakovina-hockde-kde je predispozicia alebo tak nejak. tak preto sa podla p53 da urcit ci nadorovy proces kdesi v tele prebieha, len treba zistit kde a na to sluzia dalsie markery...
CHOR, je Chemoterapija Operacija Radijoterapija, nakolko niekedy sa nepristupuje k Operaciji ale priamo ku chemoterapiji.
Inac mohol by si specifikovat tie otazky?
vdaka.
kosa,
ine som sa pytal.
skus si precitat este raz moje otazky.
silvia
cize p53 iba povie je to zhubny nador/nieje v tele zhubny nador, a povie to na 100% HEJ?
silviia,
takze sa nakoniec dozvedame(podla tej spravy tych vyskumnikov) ze tie DESATTISICE LUDI co zomreli v NAGASAKI a HIROSIME( po pouziti nemeckych atomovych bomb...) vlasne nezomreli na OZARENIE ale z nahleho nadbytku kyslika!!!