Tato tema je venovana prispevku v teme 'Den narcisov', v ktorom sa uvadza utajovany vitamin B17. Odporucam vsetkym prezriet si anglicku stranku www.worldwithoutcancer.org.uk
Pravda o rakovine - VITAMIN B17
vlasta,
taka moznost eksistuje.
poznam osobu zo zdravotnictva.
pracujuc v laboratoriju denno denne mal styk s krvov (hlavne).
az raz zacalo ochorenie.
vysledok? leukemia.
musel sa okolo 10 rokov bol dlhodobo praceneschopny. vymienali mu krv x krat, bol v Prahe-Motole ( tam je znama nemocnica), atd atd atd. Bola to leukemija.
Samozrejme, majuc ''bony'' aka TUZEX-ove poukazky, dal platili mu vsetko co sa na tamte casy dalo. No a zije, pracuje teraz v zdravotnictve, ale uz nie v labaku.
pokudy robene na mysiach.
vlasta,
pozmenene bunky sa davaju do tela a je to bezna zalezitost.
robi sa to ale v laboratorijach, a tieto pokusy svojho casu robili podla meritiek nekoho tvz.''neobdbornici'' to znamena tzv. stredoskolsky vzdelani ludia.
tieto pokusy su ale robene na mysiach, lebo ziadny normalny clovek si nenecha dobrovolne vpichnut smrtiacu latku do tela.
podobnym sposobom '' vyvijali a dopracovali sa k latke sposobujucej AIDS'', co teraz vyuzivaju v plnej miere.
Vlasta... Ty si sa pytala, my odpovedame - tak kde je problem?:-))
Toto je utrzok z tvojho prispevku, pochybujem ze hovoris o transplantacii, ale vlastne to je rovnaka blbost ako toto...Vcera 21:25...mam na mysli,ak by prisiel takyto clovek do priameho kontaktu-styku(krvneho,sliznicneho atd...)...
..nemôžem..
Vlasta..môžem vedieť tvoj vek?
luna no pri laikovi by som si taka ista nebola. a co je to odbornik? kto? lekari co udajne nevedia rakovinu ani vyliecit? tak ako-do akej hlbky ju mozu mat asi tak pochopenu?
a okrem toho som nevravela o nakazlivosti, ale prenose v zmysle implantacie a to mi az tak nelogicke nepride ak je imunita potlacena ci inak poskodena, ja som sa IBA pytala, netvrdim ze to tak je, len somsa pytala na moznosti
A okrem ineho ked sa hocikoho opytas na to ci je rakovina nakazliva ta vysmeje, sorry ale je to tak, ci to uz bude odbornik alebo laik :-))
Chcela som tym povedat ze moje vysvetlenie je laicke, nie odborne... Interpretovala som len to co som sa naucila a zapamatala na strednej skole, tj. ze to nemusi byt 100%. Ked chces odborny vyklad popros nejakeho onkologa, ten ti urcite vyhovie len neviem ci pochopis :-)