Pravda o rakovine - VITAMIN B17

ethel

...pekne sme si pokecali (prvý krát v živote):-))..musím sa rozlúčiť..idem načerpať energiu na zajtrajší deň,aby neboli sťažnosti:-)))
Dobrú noc!:-)

kosa

ved preto hovorim.
na SK chyba evidentne slusnost a civilizovanost.
to co tu mame je divokost.
ako uz spominane nie raz:
rakovina je zvetsa SOCIOEKONOMICKY PROBLEM.
a ten sa riesi v nemocniciach....

kosa

ethel,
preto hovorim.
je nielen lepsie ALE AJ (PRAVNE) SPRAVNE,ak postihnuty ci pacient VIE.
lebo ak nevie, tak:
1;lekar to moze chtiac nechtiac zneuzit
2;vetsinov to zliznu nevinni ( ci uz pacient alebo ako v Tebov ilustovanom pripade nevinne sesticky).

ako si pametam, tak u nas aj sestricky vedeli o chorobe pacienta nemalo, a vzdy hovorili tak a to toto tamto,...ALE OPYTAJTE SA LEKARA-LEKARKY.
tak by to malo byt i teraz.

ethel

Kosa...už aj u nás je to časté,že pacienti,príbuzní sa sťažujú a sú z toho súdy...Percentuálne sa sťažuje každý 4 pacient(príbuzný),väčšinou sú to sťažnosti z nedostatočnej informovanosti o danom ochorení!! Ludia nepoznajú ochorenie a dôsledky,ktoré sa môžu vyskytnúť..a potom sa sťažujú...Poviem ti,zažila som jednu sťažnosť príbuzných na lekára-podla mňa opodstatnenú,ale lekár sa dokonale obhájil a všetko dokonale zvalil na sestry!Platili sestry a pritom prvotná sťažnosť bola na lekára a príbuzní dobre vedeli,že jediný,kto okolo chorého chodil a staral sa boli sestry!Na súd však sestry nik nevolal ako svedkov....aj to sa stáva...

ethel

Kosa...ako píšeš..."a o do mna dostala ale aj radu sa zbytocne tymto nezatazovat (zhubny nezhubny, kedy zomriem ako dlho este budem zit atd atd)"....to je podla mňa najdôležitejšie-psychika!