Tato tema je venovana prispevku v teme 'Den narcisov', v ktorom sa uvadza utajovany vitamin B17. Odporucam vsetkym prezriet si anglicku stranku www.worldwithoutcancer.org.uk
Pravda o rakovine - VITAMIN B17
Už dávnejšie som čítal zaujímavý článok a prudko rozvíjajúcom sa vednom odbore – nanotechnológoii.
Len na osvieženie vedomostí – nano je 10 na mínus 9 a napr. ľudský vlas má hrúbku cca 80 000 nanometrov. (nm)
Podstatou tejto technológie je fakt, že materiály vo veľmi tenkých vrstvách získavajú nové, netušené možnosti.
Napr. nanoguličky majú obrovský povrch v pomere ku svoje váhe a dávajú fantastické potenciálne možnosti pri neutralizácii znečistenia ovzdušia (1 gram nano guličiek má povrchovú plochu 1000 m2!!! – uff!, ale aj toto je príroda!!!!:)
percentualne kolko vody je v tele je jedna vec ( 65-75%).
kolko vody MA BYT v tele je ina vec (85-90%)....
sestricky kedisik boli z pacientom dlhsie, brali krv kontrolovali moc, ci co.
urcite z pravneho hladiska je to osetrujuci lekar, alebo kolegijum lekarov kotre pacientovi povie ako sa veci maju.
v kazdom pripade nie jedna zdravotna sestra ( a myslim ze aj ty ETHELKA) ma mnohorocne skusenosti, kotre by sa nemali len tak lahko zahadzovat kamsik.
Tieto skusenosti su niekedy vetsie ako u zacinajuceho praktikujuceho lekara.
inac som na praci toho Dr.Kradjian-a.
Je to velmi zaujimave apoucne o tom co pise na temu mlieko.
DAMIAN,
dakujeme.
inac ak by sa nasiel nejaky DOKTORANT a spracoval by temu mliekarensky priemysel....
dozvedeli by sme sa celkom zaujimave veci, dzeci...
...Najskôr sa pozrime na vedeckú literatúru. Od 1988 do 1993 roku vyšlo a v medicínskych archívoch bolo uložených viac než 2700 článkov, kde sa pojednávalo o mlieku. 1500 z týchto článkov sa zameriavalo priamo na mlieko.Ak si nájdete čas na preskúmanie týchto článkov, výsledky vášho hodnotenia budú viac než hrozné. Totižto, ani jeden jediný z autorov týchto článkov nepíše o kravskom mlieku ako o “dobrom jedle”, ako nám to neúnavne a nehumánne propaguje mliekarenský priemysel. Všetky články totižto dávajú mlieko do súvislosti s črevnými kolikami, črevným podráždením, črevným krvácaním, anémiou, alergickými reakciami u batoliat a detí a s rôznymi infekciami ako napríklad salmonelóza. Ešte väčšie obavy spôsobujú virálne infekce a obavy z cukrovky u detí. Taktiež sa pojednáva kontaminácia mlieka kravskými bielymi krvinkami (hnis) a mnohými chemikáliami a insekticídmi. Čo sa tyka detí, články sa viac sústreďujú na choroby z mlieka, ako rôzne alergie, noso-ušno-krčné infekcie, pomočovanie, astma, črevné krvácanie, kolika a detská cukrovka. U dospelých sa mliekom spôsobené choroby krútia okolo srdcových chorôb, artritíd, alergií, častých prechladnutí, a čo je ešte závažnejšie, leukémií, lymfómov a iných rakovín. Automaticky teda vzniká závažná otázka, prečo sa informácie z týchto odborných prác nedostávajú do uší verejnosti, topiacej sa v sladkej nevedomosti.
pááá:-))
ethel,
nuz dobru noc.
ja este potiahnem tri hodinky a potom sup sa vyspinkat pet hodiniek.
dobru noc.
ethel,
nie. co som poznal lekarov a mal som z nimi kontakt typu pacient-lekar, tak sa spravali erudovane a ferovo, hoci musim teraz z ostupom casu priznat ze tiez mozno vsetko nevedeli...
ale jeden z nich mi zachranil slepe crevo, takze operacija nebola nutna hoci ma to uz dlhsi cas pobolievalo.
poradil, ze vyoperovat slepaka nie je komplikovana zalezitost, ale robit vsetko co sa da aby to neslo von.
poradil, a toho slepaka mam dodnes.
zriedkavo ma zaboli ci mam taky pocit ze ma boli. ale funguje.a ja si uz len zaspominam na toho lekara-zial zomrel velmi mlady,59r...., na srce-fajcil a rad si aj vypil..hoci poznam ludi co nanho nadavali ci sa vyjadrovali nedobre.Ale jeho rady boli v sulade z radami mojoho pradeda,ten tiez hovoril-SLEPE CEREVO NAJ TAM OSTANE!
a iny ( Dr.K.-este zije) bol tiez svojim pristupom profesionalny.
Moj nazor na lekarov vseobecne je ale taky, ze vieme vsetcia dobre ze studovanie mediciny bolo vetsinov na zaklade znamosti.
A '''CCC'' ci ''ANDIE''' sa mozu hnevat ale tento fakt nicim nepotlacia, a NEVYVRATIA....
Az u nas na SK budu brat na fakultu mediciny nie pre znamosti ale pre schopnosti, potom mozme snivat o tom ze mame DEMOKRACIJU na SK.
zatial ju nemame a musime robit vsetko pre to aby sa KOOOOOOOOOOONECNEEEEEEE ta demokracija doplazila aj K NAAAAAM!