Pravda o rakovine - VITAMIN B17

vlasta

luna a ked si laik, tak preco ti prisla smiesna nechapem. ved ako laik to nemozes s istotou popriet ani potvrdit, to moze len clovek co o tom dost nastudoval, teda odbornik nelaik vedec vyskumnik lekar profesor. aspon som si to myslela, ale dnes je to uz asi inak.dnes uz je pristup k informaciam a prave preto mam moznost sa o tom dozvediet aj ja totalny laik :)

luna

Vlasta vobec som sa nad tebou nevyvysovala, je mi luto ze si to tak pochopila... snazila som sa ti vysvetlit tiez iba ako laik ako to asi je ...mne len ta tvoja otazka prisla smiesna..

vlasta

etel o to mi je luto ze umrel, je to hrozne smutne, kdesi som citala ze semeniky su celkom dobre liecitelne,asi ked sa zistia vcas. ale asi je to individualne. inak, nas znamy to prekonal pred 13timi rokmi, je ok a odvtedy ma 2 deticky

vlasta

ok ethel, mne pripadala logicka,ale vies ja som asi jeden z tych co o nej nevedia ani zaklad , tak sa ucim. co je na tom zle opytat sa? teraz mozno aspon ten zaklad budem mat. je milion ludi co ho tiez nemaju, mozno napriklad aj ta zena, mohol jej to niekto vysvetlit, ved mnoho ludi to nechape, mozno by dokazala pochopit
luna :)) nemusis sa hned vyvysovat len za to ze si inteligentnejsia scitanejsia vzdelanejsia a nemusis mi ani odpovedat ked nechces, pytala som vysvetlenie od cira alebo Vedca mozno aj rng je celkom ustretovy tu na tejto teme,ale zrejme tu nie sú,mozno mi odpovedia neskor ale aj tak ti dakujem ze si aspon odpisala.aj tak si to vazim a chapem ze ti to mozno pride smiesne

luna

Rakovinu moze "odstartovat" len tvoja vlastna bunka. Cudziu bunku telo vyluci von. Nechce sa mi verit ze ti na toto odpisujem :-))

vlasta

etel, luna no ved prave,ale co ak tu bunku/cudziu/ ktora ma takto destruovany geneticky kod dostanes do svojho tela a mas tak mizernu imunitu ze ju nedokaze tvoj imunitny system rozpoznat ze je cudzia a znicit ju , no a ona sa potom zacne nekontrolovatelne delit v tvojom tele?
napr. trochu chapem obavu tej zeny, lebo zo semenika napr. pri sexe rovno mohla ziskat tie poskodene bunky a ..., no ale to je len moja teoreticka uvaha, ale myslim si ze tak nejak mohla i ona uvazovat, hlavne ak ma tak oslabenu imunitu,ze sa na nu vsetko nalepi

luna

Prepac Vlasta, ale rakovina ako taka nie je nakazliva choroba, nakazit sa mozes iba virusom ktory je zodpovedny za vznik rakoviny... napr. HPV virus. Rakovinove bujnenie vznika po destrukcii genetickeho kodu bunky po dlhodobom vplyve karcinogenu, Krepsov cyklus- bunka sa zacne nekontrolovatelne delit. Toto si pamatam este z Gympla, mozno ze sa mylim, ale zhruba takto to je :-)

ethel

Vlasta...rakovinu nemôžeš prenášaťa ko napr. chrípku...Je smutné,že o tejto chorobe vedia ludia tak málo a ešte smutnejšie je,že sa nájdu aj ludia,čo o nej nevedia ani základ.Stretla som sa s prípadom mladého muža,ktorý mal nádor semenníkov a manželka sa s ním rozviedla,len preto aby to nedostala od neho:-(