Pravda o rakovine - VITAMIN B17

zuzi

dakujem,ja som tu nova iba dnes som sem nazrela a este som nestihla vsetko precitat.Skoda,ze tu nie su vsetky odpovede na otazky,viem nie kazdy to tak chce.

amybeag

To je standardny postup nasadit chemo po operacii. Co sa stane, ked niekto odmietne chemoterapiu??? Moze zostat PN???

RNG

betaglukany, graviola, B-17,lapacho,omega 3 kyseliny(oleje) vela vitaminu C, jod, enzymi...To vsetko uz v tejto teme bolo opakovane mnohorazy.
A samozrejme zmena diety, pozri aj na "Desatoro"

zuzi

moze mi tu niekto pomoct?Pred mesiacom som absolvivala operaciu(rakovina prsnica)a mam ist na chemoterapiu,kto mi co poradi,prosim.

RNG

Nuz to je samozrejme, predsa onkologovia sami najlepsie vedia, aka je chemoterapia neucinna.
Chyba je ale, ze ich vedomosti o alternative su tak za opicami(viem ze je to prilis tvrde, ale niekto ich musi zobudit)ze az teraz na to dochadzaju, co Linus Pauling a ini robili pred 30timi rokmi! Aj to jen ti, ktorym to doslova prihara....

damian

A perlickou je, ze casto mi metabolicki lekari v Anglicku hovoria, ze prave Ti ortodoxni onkologovia, co na verejnosti vystupuju proti vitaminu C, posielaju svoje rodiny a znamych (a casto aj seba), na liecbu rakovin megadavkami vitaminu C. Su to prave onkologovia, co casto odmietaju konvencnu liecbu chemoterapiami, ak su sami postihnuti rakovinou.

kosa

dnes sa mi priznal jeden dedko, ze bol na vysetreni, a caka teraz dva tyzne na vysledky vysetrenia.
Podla vsetkeho alebo vysetrenie potvrdi ze ma hemoroidy, alebo potvrdi ze ma rakovinu.