Pravda o rakovine - VITAMIN B17

amybeag

Siviia, je to o tom, ze ked chory preberie za seba zodpovednost a neda sa rezat, vypalovat a toxikovat. Zacne sam svojou stravou a doplnkami davat do poriadku svoje porusene telo. Tato cesta trochu trva, ale vysledok je viditelny po niekolkych mesiacoch.

kosa

jeden z dnesnych prispevkoch na SME dnes uvadza, ze OBCANIA SK sa zacinaju pomaly prebudzat, pardon, zacinaju si stazovat na postup liecby, a udajne az 30 % (TRIDSAT !!!) vsetkych staznosti je opodstatnenych!!!
z toho vyplyva ze v niektorych pripadoch by niektory lekari technicky mali niest aj zodpovednost za svoje nezodpovedne chovanie sa voci zdraviu chorych....
a tu sa naskyta otazka pre janka hraska:

KOLKO LUDI NA SK ZOMRIE ROCNE S VEDOMIM LEKARA?......hovorime o ISTITUCIONALIZOVANYCH VRAZDACH ?...

kosa

tie fotky su nazornym prikladom a potvrdenim toho, ze v mnohych pripadoch CHOR skutocne skodi.
V mnohych pripadoch su nasledky CHORu nezvratne.

amybeag

Nieco na povzbudenie pre vsetkych, ze alternativne sposoby funguju, pozor foto len pre \" silnejsie zaludky\", pozrite datum :
Thursday, December 13, 2007

articlesofhealth.blogspot.com

RNG

Malo ludi si uvedomuje ze su vseliake lekarske smery a rozne mediciny, ktore s uspechom liecia, nielen zapadna symptomaticka liecba, ktoru na Slovensku drviva vacsina lekarov praktizuje a o inych poculi tak z rychlika, a aj to len protipropagandu povacsine.
...
A kazda z tychto medicin ma svoje dobre aj zle stranky.

Spravne by si lekari mali vybrat z kazdej to dobre a opustit vsetky zle.
...

Zialbohu do toho zasahuju rozne ekonomicke zaujmy zloziek zdravotneho priemyslu,
ako poistovni, nemocnic, vyrobcov nemocenskych a diagnostickych zariadeni, farmaceutik, co ovplyvnuje aj vzdelavanie lekarov,
takze tito nemaju ani moznost ani prilezitost casto sa o tychto inych smeroch informovat.
...
To vyzaduje skutocne kvalitneho a zriedkaveho cloveka, aby zacal plavat proti prudu konvencneho diania, studoval privatne rozne vzacne zdroje informacii svojich kolegov z celeho sveta
a aplikoval ich uspesne metody,
napriek odporu velkej vacsiny medickej komunity a celeho zdravotneho priemyslu.

damian

SILVIA, dovolim si citovat MAMI:::Pridal:
mami
13/12/2007 00:30
Musim sa s vami podelit o dnesny zazitok. Nasla som v knihkupectve knihu od nasich onkologov-(nepamatam si presne nazov) Nasledky chemo a radioterapie u detskych onkologickych pacientov. A poviem vym- hoci sme pred liecbou (dietata) podpisovali kopec papierov- ja tomu hovorim vlastnu smrt- a dodnes chodime na onko- kontroly k jednej spoluautorke tejto knihy, to co je tam vsetko napisane s anmi nikto konkretne nepreberal krok za krokom.
Vsetci nam povedali- spoliehajte sa na nas, nic nedavajte okrem nasej liecby. Intuitivne som vycitila, ze to tak nie je. Dnes som sa otvorene docitala v spominanej knihe, ze antioxidanty a pod. preparaty nerusia ich liecbu, ale mozu byt napomocne. Vazne.Ale preco to nepovedia vsetkym, co k nim zavitaju?

damian

SILVIA, MINULE TU JEDNA PANI PISALA, ZE KED SA OPYTALA ONKOLOGICKY ODBORNICKY, ZE AKE DOPLNKY MOZU POMOCT, POVEDALA, ZE NIC NETREBA DAVAT, LEN TU NASU LIECBU. O PAR DNI TA ISTA PANI NASLA V KNIHKUPECTVE KNIHU OD TEJ ISTEJ ODBORNICKY ONKOLOGICKY, A PISALO SA TAM, AKO MNOHE VITAMINY, MINERALY A PODOBNE POMAHAJU PRI LIECBE. ROZPORUPLNE, ZE?

damian

M A M I a ostatni, ak viete o niekom, kto sa liecil aj pomocou vyzivy a doplnkov, nech mi napise, radi skusenosti zvrejnime na stranke.