Pravda o rakovine - VITAMIN B17

damian

...A PRETO JE AJ TEN SMRADLAVUCKY CESNAK TAK DOLEZITY - TOTIZ ON MA VLASTNOST DOPRAVIT KYSLIK TAM, KDE JE TO TAZKE. TU SCHOPNOST MA AJ AKLALIZOVANA A OKYSLICENA VODA KAQUN.

damian

VELKY OMYL JE, AK LEKARI RADIA RAKO-PACIENTOM, ABY SA SETRILI A ABY SA MOC NEPOHYBOVALI. TO VLASTNE ZNAMEMA NEPREKYSLOICOVANIE ORGANIZMU A PODPORA RAKOVINY. PRETO, JE TREBA SA HYBAT, BEHAT, PLAVAT, SPORTOVAT A ZVYSOVAT PULZ A TLAK, ABY SA KRV A CO2 DOSTALI VSADE, AJ TAM, KDE TO RAKOVINA NEDOVOLI. ALE SAMOZREJME, VYVAZENY ODDYCH A 7-8 HODIN SPANKU SU TIEZ VELMI DOLEZITE NA ZNOVUNABITIE IMUNITY.

damian

UZ BOLI VEDCI, KTORI BOLI POCTENI NOBELOVOU CENOU ZA TO, ZE ZISTILI, ZE TAM, KDE JE DOSTATOK KYSLIKA, NEMOZE VZNIKNUT RAKOVINA. TOTIZ, TAM, KDE JE NEDOSTATOK KYSLIKA, TAM JE VYSOKA ACIDITA A V ACIDICKOM PROSTREDI SA ZDRZIAVAJU BAKTERIE A PLIESNE.

kosa

silvia,
peroksid vodika aka H2O2 stava sa chemikalijov v tom pripade ak sa do toho pridaju rozne chemicke latky.
Sama o sebe to nie je chemikalija.

silviia

RNG, aj tak mi je potom divne, ze lekari tunak u nas o tom peroxide nevedia?vid dole moj prispevok kde kopirujem lekarove vyjadrenie ze kyslik zvysuje reparacnu schopnost poskodenych nadorovych buniek.../teda pomaha nadoru znovu rast?.../
aj tak mi nie je jasne ako moze ta chemikalia-teda peroxid ustne zriedeny vodou zabijat nadorove bunky ani ako sa k nim dostane ci do krvi sa dostane cez zaludok a co sa z neho uvolni... preco to lekari "nevedia"?

kosa

ako tak clovek pozera,
tak chybaju ''nam'' teraz pohlady takych ''prispievatelov'' ako ..vy ste vsetci sisi...

ale chyba nam aj pohlad trosku viac odbornejsi, a to ANDIE ci CCC.
Andie preto lebo pracuje v prostredi tomto, a CCC preto lebo by bolo dobre dozvediet co jej ocko, niekolkorocny odbornik, v tomto smere vykumal ci kam sa on, po tolkych rokoch prace dopracoval.

ozvete sa, kocky?

RNG

Viem , hlavne kasta "sastri" tj vzdelanci.Ale niekedy aj bohati brahmani, ktorym sa znepacilo zit v Indii a boli vzdelani na zapade, kde pre pohodlie a bezkastovost zostali.

kosa

RNG, uch ale mas stastie.
tunak v GB sa da kupit len 9%, a aj ten mi po kratkom case v podstate ''zvodnatie''. APATEKY tunak drzia v rukach hindusi z jednej kasty.

RNG

Tu, v USA sa na stastie da dostat cisty(USP) peroxid vodika, ci uz 3% alebo 35%, problem je len, ze dnes patri medzi"silne oxidacne cinidla" a je problem ho posielat postou. Ani posta, ani letecke spolocnosti to nezoberu.
Dokonca je tu zopar odvazlivcov co predavaju"potravinarsku cistotu", cim naznacuju, ze sa bude ten peroxid konzumovat!. Samozrejme si za tu odvahu nechaju mastne zaplatit. Normalne 1/4 litrova flaska peroxidu sto=ji okolo dolara, tato"specialna" potravinarska kvalita stoji aspon 10 az 20 krat tolko.
Inac pri vyrobe technickeho peroxidu sa don moze dostat pri reakcii male mnozstvo tazkych kovov, lebo vacsina pouziva na katalyzu nikel ako katalyzator, miesto drahsieho platinoveho alebo paladioveho.
Ale nikel sa pouziva aj pri hydrogenacii(stuzeni) rastlinnych tukov na "rastlinne masla" a ludia ich jedia v kvantach. Takze pri tych par lyzickach H2O2 na liecenie si nemyslim ze sa do tela dostanu masivne davky niklu.
Ja som s kludom bral obycajny dolarovy peroxid(stabilizovany...) ale keby som to mal brat dlhsie, objednal by som si cisty USP 35%, kde miesto lyzicky(5 ml) by som bral 10 kvapiek.
Intenzivna liecba ktoru som nasiel cez www.cancertutor.org pouziva postupne od 10 kvapiek zvysujuce az na 3x20 kvapiek denne 35%m peroxidu.
Vazne upozornenie pre tych, ktori by sa to odvazili skusat sami, toto nie je potravinovy doplnol, ale silna a nebezpecna chemikalia, ked nepouzita presne podla odporucenia lekarov.
Max koncentracia do ust je 0.5%(tj neberiete 3% alebo nedajboze 35% ale nalejete lyzicku alebo nakvapkate do pohara vody a az tak pijete, velmi rozriedene.
Do zil sa dava este rozriedenejsi, len 0.075% maximalne alebo len 0.0375%
Cital som zmienky, ze do vacsich nadorov injektovali az 250 ml 0.075% peroxidu, tiez v cancartutor.org, toto je len extra info pre lekarov, nie pre beznych pacientov.