Tato tema je venovana prispevku v teme 'Den narcisov', v ktorom sa uvadza utajovany vitamin B17. Odporucam vsetkym prezriet si anglicku stranku www.worldwithoutcancer.org.uk
Pravda o rakovine - VITAMIN B17
predaj.....T R A V I V a LIECIV......
RNG,
presne tak.
tunak ( v London) predavaju tzv.odbornici v lekarnach ( VSETKO V RUKACH pocernejsich- BIELEHO lekarnika najdete nelahko v Londyne, poza Londynom je viac) h2o2 a to 3%,6%,a 9% ale nie silnejsie. Plus do toho pridavaju este nejake kyseliny atd, takze v podstate robia z toho nie liecivo ale travivo......
richard.
snaha je. a my ( RNG,ethel,Damian,zds,ciro a ostatny progresivne zmyslajuci prispjevatelja) budeme radi, ak po nas pridu MUDRejsi, kotri problem rakovina budu vediet nielen riesit ale aj mu predchadzat.
cukor
silvia,
ta hypertermija uz nie je len hypoteza.
robia uz niekolkorocne eksperimenty.
samo, zatial je to v stadiju eksperimentov, a neponukaju to ako liecbu ci doplnkovu liecbu.
tak som to nasla, kopirujem cele-otazka aj odpoved:
HYPERTERMIA – nový sposob liečby ??
Zdravim Vas, mohli by ste mi prosim Vas poradiť, kde by sa dalo nieco zisteť o liecebnej metode tzv. HYPERTERMII ? Ide vraj o ucinnu liecbu rakoviny, kedy sa lokálne zvnutra nahreje nádor (ktory vraj znesie nižšiu teplotu ,ako zdravé bunky), a potom je údajne následné ožarovanie oveľa účinnejšie, dokonca že potom častokrát není nutná ani chemoterapia. Samozrejme ide tiež o dlhodobejšiu liečbu. Otec (42) má totiž rak. hrub. čreva v pokročilom štádiu, a doterajšia liečba chemoterapiou je málo učinna , navyše velmi agresivna a sposobuje ine zavažné sprievodne problémy.Dakujem za Vašu radu
Otázku položil: Martin
MUDr.
Milý Martin, tá hypertermia. To je skôr hypotéza, ale nie spôsob liečby. Viete tých hypetéz v posledných rokoch bolo viac – podviazať cievy, aby nádorové bunky nedostali výživu, ale cievny systém je komplikovaná sieť. Hladovky – ak nádorové bunky nedostali výživu – ale organizmus potrebuje výživu. A bola hyperoxygenácia pretlak kyslíka počas ožarovania ,kyslík zvyšuje účinok žiarenia , ale zvyšuje aj reparačnú schopnosť poškodených nádorových buniek. Rakovina hrubého čreva to je dnes len operácia, chemoterapia, ožarovanie.
H2O2
Nuz to je zalezitost pre lekarov, ja som len potravinovy doplnkar.
Ale z coho som cital z mojich zdrojov literatury(musel som vrtat velmi hlboko,lebo hlavne teleso lekarskej komunity je silne namierene proti tomuto ucinnemu a lacnemu prostriedku) dava sa do svalov alebo intravenalne H2)2 rozriedene na max 0.075 % , obvykle len 0.0375%, celkova davka bola uverejnena len naznakom pri oralnej, 3x6 lyziciek 3%, co je zhruba 18 gramov (ml) 3%, prepocitane na teoreticky najvyssiu koncentraciu na trhu 35% je to 1.5 gramu(ml) 35 % H2O2, to je zhruba 30 kvapiek 35%.
Definitivne nie je to vec na osobne rozhodnutie, prosim, poradte sa s lekarom alebo mu poradte si prestudovat literaturu od jeho kolegov, co sa s tymto zaoberaju.
....
Ja som osobne skusil brat niekolko lyziciek peroxidu(3% zamiesaneho do vody), ked som mal plucnu nakazu na urychlenie liecenia, ale neradim to nikomu, lebo peroxid je dost nebezpecna latka na podavanie a predavkovanie.
Ja radim LEN potravinove doplnky, a toto rozhodne nie je potravinovy doplnok!
RNG: aj u nás sa podáva O2-kyslík počas hospitalizácie inermitentne pacientom nielen s dg.CA!Ešte som nevidela efekt,len menej sťažené dýchanie...a inf. peroxidu vodíka?Popíš prosím bližšie...to som v živote nepočula.
kosa: tvoj príspevok 17:11 "kosovci":-) rozkošné:-))