Tato tema je venovana prispevku v teme 'Den narcisov', v ktorom sa uvadza utajovany vitamin B17. Odporucam vsetkym prezriet si anglicku stranku www.worldwithoutcancer.org.uk
Pravda o rakovine - VITAMIN B17
Ja nic nevyhlasujem osobne, ja len odporucam si precitat literatury, napr z www.cancertutor.org, kde reputabilny lekari popisuju liecbu rakovin peroxidom vodika.
A v USA je viaceri klinik, ktore to praktizuju, hoci po tichu, aby na nich taki, ako bezni onkologovia ku ktorym sa pridal dr Bukovsky neutocili.
Nuz dalsi zly bod pre neho.
Predstavuje sa ako lekar podporujuci alternativne prirodne liecenie, ale zda sa, ze nevie vydrzat tlak medickej komunity, ktora si to nezela.
Dr. Bukovský dnes ráno v teleráne vyhlásil že peroxid vodíka spôsobuje rakovinu a varoval pred jeho používaním. RNG tu niekde na fore doporučoval peroxid na vnútorné použitie, tak si potom vyberte.
Damian,
vsetky komercne pasty su karcinogenne.
Priatelia,
cas mi velmi nedovoluje sa pripojit k vasim prispevkom, skusenostiam a novym objavom. Som rad, ze tema je nadalej nielen ziva, ale aj nabrala novy dych.
Od ''prvotnopospolnej'' do rozvinutej statnokapitalistickej sustavy...pomaly sa dostavame nielen k poznaniu, ze rakovina JE vyliecitelna, ale aj k poznaniu, ze jej tzv.''nevyliecitelnost'' uz rokami je zivena dobre fungujucim priemyslom...
Nuz cest pamiatke zavrazdenych na rakovinu, a vela zdaru tym, ktori sa odhodlali a nedali sa lacno kupit.
a srdecna vdaka za stranku ..
zdravie.sro...
:)
Pokrok vo vsetkom vyzaduje konkurenciu. Monopol ci uz vo vyrobe, ci uz v nazoroch a metodach skodi pokroku.
Je najvyssi cas, aby ine lekarstva(je ich viacero) zacali silnu konkurencnu aktivitu a rozbili tento monopol nazorov a moci v zdravotnom priemysle.
Rozbitie monopolov(diktatur) dalo historicky vzdy finalne lepsie a lacnejsie produkty a sluzbu ludom.
Z momentalneho stavu zapadnej mediciny tazi len zdravotny priemysel(poistovne, lekari, farmaceuticky priemysel, vyrobcovia medickych zariadeni a nemocnice), vsetci ostatni stracaju.
Brat vo Svajciarsku mi napisal, ze tam predavaju v lekarnach aj 9 aj 6 aj 3 percentny peroxid v kvalite USP, to zmamena farmaceuticky cisty
peroksid vodika,
znazim sa zohnat ten 11% ale ho NEPREDAVAJU.
maju len 3%,6% a 9%, a aj tie riedia roznymi kyselinami a farbivami atd. co su karcinogeny....
samozrejme da sa urobit aj 100% h2o2 ale nepredavaju to vhladom k tomu ze to je vysoko lieciva latka.
vsetko zvaluju na tzv terorizmus...