Tato tema je venovana prispevku v teme 'Den narcisov', v ktorom sa uvadza utajovany vitamin B17. Odporucam vsetkym prezriet si anglicku stranku www.worldwithoutcancer.org.uk
Pravda o rakovine - VITAMIN B17
väčšinou to odmietajú pacienti,ktorí sa snažia pomôcť si alternatívnou medicínou...Viem to posúdiť len pri pacientoch s rakovinou plúc....
Takze, ked odmietne pacient navrhovanu liecbu -chemoth. je vedeny ako chory a je na PN? Osetruje ho obvodny lekar?..Ako to funguje v takomto pripade?
často...
Ako casto sa stava, ze pacienti s rakovinou odmietnu chemo?
..teraz musím zase nesúhlasiť...Ja som sa nestretla so zúrivou reakciou,keď niekto odmietol chemo!A nielen u jedného lekára!Vypísať PN-ku môže aj obvoďák-onkológ s tým nemusí mať nič.
Pri odmietnuti chemoterapie onkologovia vacsinou reaguju zurivo, az hystericky. Je mozne, ze v ramci svojich vylevov hnevu sa zacnu pacientovi vyhrazat odmietnutim vypisania na PN, pripadne inym psychickym vydieranim. Ako povedal jeden znamy lekar: clovek s rakovinou ak chce prezit, mal by sa zdaleka vyhybat konvencnym onkologickym centram. Zo samotnych onkologov, ktori ochoreju rakovinou, by len 10% pouzilo ich vlastne metody. Zvysnych 90% by sa liecilo inak, nie chemoterapiami ani ozarovani. Takze to uz o niecom vypoveda...
Ja som si to tiez myslela,ze v tom nebude velky rozdiel,ale v brozurke co sme dostali som sa docitala,ze pocas chemo mam uzivat zubnu pastu s vysokym obsahom fluoru.Cim viac to tu citam tym viac sa obavam chemoterapie.Preco sa toho tak ludia obavaju,ozaj to nepomaha a lekary len skusaju ako tie bunky zastavit???Nestaci,ze clovek pride o kus svojho tela?
O.K. jedna moja znama po operacii prsnika , chemo, po odooperovani jedneho prsnika chce sa liecit alternativnou cestou a odmietnut nasledovne 3 mes.chemo. Boji sa vsak, ze nebude PN, teda bude musiet ist pracovat....????
zuzi,
vsetky pasty obsahuju mnozstvo floru dovolene normov.
ak je niekto chory na rakovinu tak je evidentne na PN. Odmietnutim CHOR-u ci casti CHOR-u sa choroba nekonci. Clovek ma pravo sa rozhodnut aku liecbu chce. A poistovna ma povinost platit.
Na SK je toto vseobecny problem. Masy ludi sa boja vyslovit nazor.
Jak hovoril Karol Woj tyla:
NEBOJME SA ZLODEJOV A OKRADACOV!