Pravda o rakovine - VITAMIN B17

ethel

väčšinou to odmietajú pacienti,ktorí sa snažia pomôcť si alternatívnou medicínou...Viem to posúdiť len pri pacientoch s rakovinou plúc....

amybeag

Takze, ked odmietne pacient navrhovanu liecbu -chemoth. je vedeny ako chory a je na PN? Osetruje ho obvodny lekar?..Ako to funguje v takomto pripade?

ethel

..teraz musím zase nesúhlasiť...Ja som sa nestretla so zúrivou reakciou,keď niekto odmietol chemo!A nielen u jedného lekára!Vypísať PN-ku môže aj obvoďák-onkológ s tým nemusí mať nič.

ciro

Pri odmietnuti chemoterapie onkologovia vacsinou reaguju zurivo, az hystericky. Je mozne, ze v ramci svojich vylevov hnevu sa zacnu pacientovi vyhrazat odmietnutim vypisania na PN, pripadne inym psychickym vydieranim. Ako povedal jeden znamy lekar: clovek s rakovinou ak chce prezit, mal by sa zdaleka vyhybat konvencnym onkologickym centram. Zo samotnych onkologov, ktori ochoreju rakovinou, by len 10% pouzilo ich vlastne metody. Zvysnych 90% by sa liecilo inak, nie chemoterapiami ani ozarovani. Takze to uz o niecom vypoveda...

zuzi

Ja som si to tiez myslela,ze v tom nebude velky rozdiel,ale v brozurke co sme dostali som sa docitala,ze pocas chemo mam uzivat zubnu pastu s vysokym obsahom fluoru.Cim viac to tu citam tym viac sa obavam chemoterapie.Preco sa toho tak ludia obavaju,ozaj to nepomaha a lekary len skusaju ako tie bunky zastavit???Nestaci,ze clovek pride o kus svojho tela?

amybeag

O.K. jedna moja znama po operacii prsnika , chemo, po odooperovani jedneho prsnika chce sa liecit alternativnou cestou a odmietnut nasledovne 3 mes.chemo. Boji sa vsak, ze nebude PN, teda bude musiet ist pracovat....????

kosa

ak je niekto chory na rakovinu tak je evidentne na PN. Odmietnutim CHOR-u ci casti CHOR-u sa choroba nekonci. Clovek ma pravo sa rozhodnut aku liecbu chce. A poistovna ma povinost platit.
Na SK je toto vseobecny problem. Masy ludi sa boja vyslovit nazor.
Jak hovoril Karol Woj tyla:
NEBOJME SA ZLODEJOV A OKRADACOV!