Tato tema je venovana prispevku v teme 'Den narcisov', v ktorom sa uvadza utajovany vitamin B17. Odporucam vsetkym prezriet si anglicku stranku www.worldwithoutcancer.org.uk
Pravda o rakovine - VITAMIN B17
Radšej si idem dorobiť jablkovú štrúdľu, to je užitočnejšie.
Len akosi ty si nevieš zvyknúť a rešpektovať iný názor. Potom by si ako radca neurážal(a) RNG.
Ale škoda diskusie, píšeš ako talian(ka), ty to ťažko pochopíš..:)
hmhmhm,
a skalopevne verim ze RNG tu teoriju ktoru NEPOCHYBUJEM ZE OVLADA VYBORNE aj prakticky OVERIL ( ci uz na sebe alebo niekom inom co neni az tak podstatne- v dnesnej dobe ziju velke koncerny z toho co sa v nemeckych lagroch aj VDAKA Dr Mengelemu odskusalo).
ja mam pred RNG respekt nakolko OSOBNE POZNAM A VIEM co to vsetko obnasa.
hmhmhm,
skalopevne verim ze aj radca, ako aj ja respektuje ze RNG ma iny nazor.
hmhmhm,
dobra vec je ze na SK sa ludia pomaly zacinaju ucit a zvykat si na to ze niekto iny MA INY NAZOR,...a dakedy lepsi.
a ze za to uz pomaly ale isto prestavaju davat do basy alebo inac SKODIT LUDOM.
radca - kosa, napriek tomu že dokážem oponovať, nemyslím si že RNG tu píše "kydy". Pokiaľ ti pritakával bolo všetko v poriadku, však? Kto veľa číta, veľa vie, ale musí vedieť čo čítať, vedieť dobre pochopiť a vedieť o tom kvalitne napísať. A to tebe zjavne chýba.
a teraz viac zdravotneho pohladu.
...problemom civilizacie nie je to ze ludia su zavisly na rozne nelegalne narkotika.
problemom civilizacije je to ze je zavisla na skupina narkotik z nazvom benzodiazepiny, kotre sa predpisuju podla Janosikovskeho receptu, a su konzumovane milionmi ludi.
Tieto narkotika neni sulen zavislost sposobujuce drogy.
Eksistuju dokazy ze tieto drogy sposobuju skody na mozgu, peceni, znizuju schopnosti pamete, redukuju seksualne libido, sposobuju agresiju ale aj strach....
a v neposlednom rade aj...RAKOVINU.
hlavnym problemom SK je to ze ludia po 50 rokoch TOTALITNEHO REZIMU sa odnaucili akceptovat INY NAZOR - mozno chybny ale iny.
ludia sa odnaucili ze eksistuje niekto kto bude mat iny nazor ( ako nazor strany a neskor si ten nazor strany zacali pliest zo svojim) a ludia sa odnaucili ze ten niekto moze mat aj nazor....lepsi a pravdivy od ich vlasneho.
ale aj toto forum je dokazom toho ze POMALY ALE ISTO SA SK vracia do narucia statov kde demokracija je jedinym moznym sposobom riesenia problemov.Aj zdravotnych.
Vy tu fakt riešite asi problemy, kto je väčšia hviezda, ste skvelí všetci, naozaj, a možno aj odborníci, ktorí polemizujú o vitamíne C, fakt. Prečo sa nestretnete a rovno nepobijete. Som tu len pár dní, a chcela som sa len s niekým poradiť, o doplnkoch k výžive sa poradím aj v lekárni. A o tom prečo zomrel Dočolomanský si prečítam aj v časopise. Tak len ďalej zabíjajte svoj čas...
RNG, chod sa hadat inde. Musim povedat, ze take kydy, ako tu pises, som uz dlho necital.