Tato tema je venovana prispevku v teme 'Den narcisov', v ktorom sa uvadza utajovany vitamin B17. Odporucam vsetkym prezriet si anglicku stranku www.worldwithoutcancer.org.uk
Pravda o rakovine - VITAMIN B17
radca, ja som na tuto temu prisiel s mnozstvom protirakovinnych doplnkov a informacii, ako na to. A naviac som jednotlive doplnky aj povacsine priviezol a to tak, aby si ich ludia mohli dovolit kupit.
Ale zrejme to su vsetko podla teba "kydy" a "hadanie sa"
Co konkretne si ty sem doniesol na prakticke pouzitie proti rakovinam?
Ze sa nehambis!
Kosa,
ked tu bola CCC som tu este nebol. Ale vyvoj mediciny je zakonite zabrzdeny. AK by aj dneska objavili liek na rakovinu a zistili, ze jej liecba neni tak zlozita, ako sa predpokladalo, tak by si od nich miliony ludi zacali vymahat miliardy z dovodu, ze na to neprisli skor a kopu ludi nechali zomriet. Tak to bolo aj s liecbou zaludkovych vredov. Preto aj keby prisli na nejaky zasadny objav, tak budu tvrdit, ze je to loz, aby si zachovali svoj image neomylnosti.
RNG,
same kydy. Mne je jedno ako ti ide podnikanie-nezaujima ma to. To, ze si nezarobil ani korunu sa da nazvat vseliako (dobrocinnost, alebo aj neschopnost-podla uhla pohladu). Nechapem preco to sem vobec pises.
Toto je tema o rakovine (nie o tvojom podnikani-si sa tu prilis zameral na seba)
Kto tu stale utoci, alebo ohovara si ty!
Nechapem vobec preco sa ma tu vobec snazis oboznamit s tvojou situaciou.
Hmhmhm sa tu na zaciatku prihlasovala pod dvoma nikmy a podla seba asi usudila, ze to robia aj ostatni.
pouvazujem, ci by som si nenasiel aspon par hodin raz do tyzdna.
Studovat novu lekarsku literaturu na ine, prirodne a odlisne formy liecenia, nez klasicka medicina aj tak budem, dokonca mozno aj viac, lebo v poslednom case som privela venoval "diskusiam" a zanedbal studium.
Mam tu vyse roka neprecitanych periodik!
RNG, neviem či si to prečítaš, ale chcela by som ti napísať, aby si aj naďalej prispieval do témy " Otázky pre RNG", pretože ťa ľudia potrebujú. Ignoruj túto tému a neprispievaj sem, nech si tu kosa alias radca atď... vypisuje svoje drísty. Si múdry, inteligentný a vzdelaný človek. Poskytuješ rady všetkým úplne zadarmo, robíš to nezištne s vedomím že chceš ľuďom pomôcť a obetuješ veľa zo svojho drahocenného času. Preto ťa prosím aby si aj naďalej ostal na tomto fóre a pomáhal pokiaľ ti to čas dovolí.
Do tejto témy ja už tiež nenapíšem ani slovo, píšem to pre prípad, ak by niekto zneužil môj nick.
kosa aj ten najväčší hlupák musí pochopiť že ty a radca ste jedna a tá istá osoba, že si tuná sám(a) chorobne samodiskutuješ.
to pre hmm som napisala..:-))
:-))..ja som sa nestratila..stale sem mrknem jednym svojim hnedym okom..:-))
treba obdivovat odvahu RNG ze sa pustil do podnikania vo vode plnej zralokov, tak ako treba odbivovat ludi kotri sa dokazu postavit proti zvoli vladnucej garnitury.
radca,
uz na zaciatku ( velmi davno) sme pisali RNG ze ta jeho cinnost na SK je pravdepodobne vystavena obrovskej korupciji zo strany statu ( ako taksovnika) tak aj zo strany strany ( teda jeho zamesnancov-ludi zodpovednych za spravny chod podniku. neraz tu niekto napisal ze obchod bol zatvoreny atd atd.)
myslim ze toto moze potvrdit ze sme ho upozornovali na rozne PIKOSKY na SK.
v kazdom pripade ak to chce robit tak by sme mu nemali branit
musime sa ucit ze akakolvek aktivita ludi na SK musi byt podriadena zaujmom zakaznika.
zatial zakaznik-obcan trpi.