Tato tema je venovana prispevku v teme 'Den narcisov', v ktorom sa uvadza utajovany vitamin B17. Odporucam vsetkym prezriet si anglicku stranku www.worldwithoutcancer.org.uk
Pravda o rakovine - VITAMIN B17
// Tu je pekne vysvetlenie od Ian Crane o Codex alimentarius a o tom preco sa deje co sa deje v medicinskom svete a co sa este udeje(ak sa ludia neuvedomia), suvisi to aj s GMO, Monsanto, obmedzenim ucinkov prirodnych vitaminov atd ...
robbie56, ja píšem priamo a nemám obavy že sa mi zrúbe server. Skôr si myslím že ti to dá viacej námahy, aby si nepísal kosovsky. Akoby vás jedna mater mala. Kedy sa asi zase objaví radca?
pre ifka : HAK som brala asi rok, ale často som krvácala, vadilo mi to, aj mi ju lekár menil, až som nakoniec odmietla brať akekoľvek HAK, pretože aj tak som sterilná, nepotrebovala som ju.
denisde :no,urcite by som nebola kludna.ty si brala HAK?.ako dlho?
Mám vraj v krvi hladinu estrogénu za tri ženy, odmietla som brať hormonálnu antikoncepciu, ktorú som neznášala. A pri prsiach som si nedávno nahmatala hrče. Po prázdninách sa chystám k lekarovi. Čítam tu o nebezpečnom estrogéne, mám sa obávať, že je to vážne ?
hmhmhm: vdaka za prispevok .. kiezby si to uvedomovalo coraz viac ludi ...
Vidis-vidis, ako peniazky nepriamo ovplyvnuju liecebne metody a postupy a tym padom aj zdravotny stav ludi ...
Ale treba si aj to uznat, ze len lekari, ale hlavne ludia su zodpovedny za ich zdravotny stav. Kazdy si uz velmi zvykol nato, ze mam nejaky problem, tak idem k cudziemu cloveku a on mi da nato nejaky "zazrak" a vsetko ide dalej ... toto do nas vychovava spolocnost, do spolocnosti jednotlive odvetvia a do jednotlivych odvetvy bohati bankari sveta(a ich vyvoleny), ktori vobec nie su sprosty ... vedia ako narabas s ludom ... ovladaju ich cez peniaze a media
PS: tie emaily vysli ako na pase, kvoli tomu, ze vzdy treba napisat skor to textoveho dokumentu a az potom pastnut sem a tak poslat, lebo ak sa zrube server, tak mozes odznovu pisat a rozmyslat, ze so si vlastne chcela napisat :)
Robbie 56, vďaka za odpoveď.
robie56, dám ti za pravdu. Veľa lekárov a zdravotníckych organizácii tvrdí, že megadávky vitamínu C nemajú vysoké liečebné účinky ako lieky, ktoré oni môžu predpísať. Keby medicínska spoločnosť prijala úplne silné antivírusové účinky viamínu C, lekárom by sa znížili príjmy aj počet pacientov. Preto virológovia môžu tvrdiť že vitamín C má toxické účinky, čo však nie je pravda. V jednom výskume dávali každú hodinu 1 gram schizofrenikovi a po 2 dňoch bol v normálnom stave. Malý nedostatok vitamínu C zapríčiňuje pokles imunitných reakcií. 500mg vit.C denne zvyšuje o 50 percent glutation v červených krvinkách.
Diabetici by si mali udržovať zvlášť vysokú hladinu vitamínu C v krvi atď...
Nedávno aj kdesi písali o škodlivosti antioxidantov, ja si však myslím že vitamín A,C,E plus selén sú veľmi užitočné a mali by sa dopĺňať aj doplnkami výživy.
Len nechápem robie56 že v takom krátkom čase 21:35 si dokázal napísať naraz dva dlhé články a hneď sa tu objavil aj kosa...haha.
kosa, reagujem na ten tvoj príspevok kde si napísala(l) že smrť Michala Dočolomanského je dôkazom toho, že sa ľudský vek skracuje atď.... Neviem či aj vôbec nad tým rozmýšľaš, keď niečo napíšeš. Úmyselné "dezinformácije" tu vkladáš hlavne ty.
Každý si je strojcom svojho zdravia. To že Dočolomanský vyfajčil 60 cigariet denne muselo sa niekedy na jeho zdraví prejaviť. Rakovinu mu diagnostikovali tento rok v januári v 66tich rokoch a nie v 60tich. Neprestal fajčiť dokonca ani vtedy, keď mu rakovinu diagnostikovali. Bol to ale dobrý herec aj spevák ,jeho " na skle maľované", je nezabudnuteľné, česť jeho pamiatke.