Tato tema je venovana prispevku v teme 'Den narcisov', v ktorom sa uvadza utajovany vitamin B17. Odporucam vsetkym prezriet si anglicku stranku www.worldwithoutcancer.org.uk
Pravda o rakovine - VITAMIN B17
Napriek tomu, co som napisal, aj na SK je v kulisach dost ludi, ktori sa z rakoviny dostali bez toxickej intervencie. Napriklad taky herec Adamovic, ktory pouzil okrem ineho silnu hladovku o vode. Stretol som tiez vela starsich ludi, ktori sa sami doma liecili a vyliecili - dokonca aj bez pomoci doplnkov. Mnohym nebola davana zidana nadej (pred 15. rokmi malo ludi malo nadej na prezitie), pritom ziju po 15, 30 a viac rokov. Jednoducho vyuzili prirodu, svoju zahradku a homeostaticku funkciu svojho tela. Lenze o tom onkologia nechce pocut a takymto ludom sa vysmieva. Najcastejsie vyhovorky su, ze diagnosa asi nebola spravna. Samozrejme, ale ak ich trebalo tlacit na chemoterapiu, vtedy spravna bola, ze?! Podobne to bolo aj s Adamovicom, ktory sa sam vyliecil. Prof Ivan Koza CsC (Pan Boh onkologie) sa mu v TV vysmieval, ze rakovinu nemal. Mal ju asi len vtedy, ked mal podstupit CHT, ktoru odmietol...
POcas pobytu na SK sa mi len potvrdilo, ze nie rakovina je nevyliecitelna, ale ludia su nevyliecitelni. Pocas choroby sa robia obrovske kompromisy, ludia do seba pchaju glikemicke a glukotvorne jedla, kysnute, masa, sladene napoje, kavy a vsetko mozne ine, len nie to, co treba pocas rakoviny jest. Potom je samozrejme zbytocne, ak prijimaju vitaminy, mineraly a ine. Myslia si, ze vyzivove doplnky su zazrak na rakovinu. Lenze to nie je tak. Ziadny zazrak neexistuje. Zazrakom by mala byt efektivna strategia boja na znicenie pliagy - okamzite vycistenie organizmu (napr. aj hladovka, vyplachy a pod.), prijimanie silnych antioxidantov, mineralov a ost., ziva a zdrava vyziva, adekvatny pohyb a podpora psychiky. Len takymto obklucenim rakoviny zo vsetkych stran sa choroba da zdolat. Samozrejme, bez pevnej vole je aplikovanie tejto strategie asi nemozne. A ta vola chyba, hlavne chyba vtedy, ak onkologovia sa zacnu tymto veciam vysmievat (napriek tomu, ze nic skutocne neponukaju). Onkologovia su vzdelavani na fakultach patriacich k farmaciam - to je jedno jedine, co oni vedia (cest vinimkam). Velmi casto sa tiez sklanaju ku klamstvam, k podvadzaniu, oblbovaniu, zastrasovaniu pacienta. Nie nadarmo Georges Mathe, francuzky profesor onkologie, prehlasil, ze keby on mal rakovinu, jeho noha by nikdy nevstupila do onkologickej kliniky. Samozrejme, povedal tak az ked bol na dochodku. Ak by tak povedal skor, dozil by sa prenasledovania, ako vsetci ini doktorori, ktori nejdu ruka v ruke s ortodoxnym systemom. A na SK je to veru horsie, ako vo Francuzku. Tam su aspon k dispozicii oficialni lekari pouzivajuci metabolicku medicinu na vazne choroby vratane rakoviny. Je to normalne. Len na SK je este vela individui, ktori sa boja o farmaceuticke koryto, z ktoreho ryzuju.
Damian, ty to vidíš, ale ľudia si povedia, že to nie je zo stravy, a načo sa snažiť, zájdem k lekárovi a niečo si vypýtam. Ak nepomôže, zmením lekára. Až kým nie je neskoro....
Reťazce dosniesli dočasne lacné potraviny, ľudia kupujú zbytočnosti do zásoby, nekvalita, ktorú na prvý pohľad nevidno, im nevadí. Boli dlhé roky vychovaní, že zdravie je vec lekárov.
bla,bla,bla,kosa.....:)))) už sa nemožeš dočkat,ďakujeme za príspevok,....:)prečo asi ccc a andie odišli z diskusie? Skús hádať ty pochybný odborník na rakovinu! Čakáme tvoj demokratický príspevok,vďaka...:) Asi ti už závity veľmi neslúžia,keď tvoj dedko zomrel ako 116 ročný, takže ty máš koľko rokov?
Ale možno sa tu niekto nájde čo tvoje príspevky miluje,takže diskutujte, diskutujte,vďaka.
...:))
treba diskutovat ale ako spravy so SK oznamuju(vid Damianov prispevok) tak je viacero tych co im diskusije nepomozu.
to len zasak potvrdzuje ze rakovina je socioekonomicky problem.
kosa,radca,ifka,kamos,robie56, kde ste? Treba diskutovať. Vďaka Ďakujeme,vďaka.:)vďaka....:)
Ja som sa prave vratil zo SK
Ja som sa mal doma dobre, ale vela prace. Ak som pred odchodom na SK hovoril o tom, ze rakovina a ine choroby rapidne stupaju, asi to bolo len mierne vyjadrenie. Veci sa maju horsie ako som si myslel. Narod je to, co nema, malokto si do ust da cistu nebublinkovu vodu, nespracovanu zeleninu a ovocia a ine plody. Prejedanie sa masom, sladkostami, kysnutym, varenym, opijanie sa kavami je na dennom poriadku. Trest (samotrest) uz ani nie je predo dvermi, ale uz je tu - ludia velmi choreju a mru. Malokoho som doma stretol zdraveho, kazdy niecim trpi. Napriek tomu, ze na SK mame krasnu prirodu, zelen, rieky, ciste spodne vody naproti Europe, ludia sa zbesneli co sa tyka vyzivy a zivotneho stylu celkoveho. Je to na zaplakanie. Neviem, co tych ludi zachrani a ci sa niekedy spamataju.
Tak mi napiste, ako Vy
ahojte. chcem opat vyzvat vsetkych, ktori maju akukolvek skusenost s liecbou rakoviny pomocou alternativnych sposobov, aby sem pisali. kto o niecom pocul od znamych, ale pravdivo, nech sa tu propaguje spravna vec. ja uz coskoro napisem vysledok MR u otca, buduci tyzden sa ukaze, ako zabera nasa liecba, pricom pripominam, ze chemo neberie vobec.
RADCA, " Prázdne nádoby dunia najviac" a u teba a tebe podobných to platí stonásobne.
Dúfam že tie tvoje príspevky bude čítať čo najmenej ľudí, veď napokon sú o ničom a nikomu v ničom nepomôžu. Sú obyčajným primitivizmom a neštítiš sa ani urážať človeka, ktorý má na tomto fóre na rozdiel od teba zjavnú obľubu a podporu. Podľa mňa si obyčajný zmindrovaný chudák.
Nesiahaš RNG ani po členky. Keby sa hlúposť nadnášala lietal by si tu ako holubička.