Pravda o rakovine - VITAMIN B17

RNG

nuz tie platene periodika su od ludi, co uspesne vyliecili tisice ludi tymi spominanymi metodami.
A da sa to lahko verifikovat, lebo maju k dispozicii dokumentaciu o tom na poziadanie.
Ale zrejme tebe, pocitacovemu kovbojovi, ktory si namysla, ze si z netu pozral vsetku mudrost asi neprislo na mysel, ze naozaj ucinne metody nie su zadarmo a ze zijeme vo svete penazi, a ked chces nieco vediet, musis za to zaplatit. Ja to praktizujem v tomto odbore uz vyse 16 rokov.A rozne prostriedky na sebe skusam a casto davam druhym zadarmo alebo ovela lacnejsie ako druhi.
Co robis v tom ty okrem hrani sa s pocitacom a netom a budovanim si vlastneho ega??
Ja som tymito vedomostami uz zopar ludom pomohol vyliecit rakovinu, tiez tym, ze som im prislusne prostriedky dodal zadarmo.
V tejto teme som napisal hromadu roznych rad a metod na liecenie rakovin, zialbohu taki, ktori sem chodia
len kecat ich zaniesli hromadov "prispevkov"
Ale to chce a potrebuje (rakovina je smrtelna, ked neliecena), moze si to za par hodin vyhrabat.
Ja ale uz nehodlam svoj cas dalej marnit .
Good by.

radca

Gratulujem ti. Este som nepocul, aby niekto tvrdil, ze ma pravdu a vie liecit rakovinu len preto, ze odobera platene periodika.

radca

Dufam, ze si sa uz vyrecnil a teraz si uz spokojny. V tvojom prispevku je vlozenych vela dramatickych a nervydrasajucich prvkov, ale asi ta sklamem. Ja som totiz nikde netvrdil, ze ten vyskum od Paulinga je nepravdivy. Kde si na to prisiel? A preco sa potrebujes za kazdu cenu hadat?

RNG

radca, ako som uz mnohokrat spomenul, nemam zaujem sa s nikym hadat, ale len priniest na toto forum nazory a vyskumy mnohych uspesnych a svetoznamych lekarov, ktori maju iny nazor a pristup k lieceniu , ako ostatni lekari.
Nieco s toho som na sebe uspesne vyskusal, aj na priateloch rodine a teraz cez moje obchody na plno ludoch uplne neznamych.
Dovod, pre co to robim je ciste humanitarny, lebo na obchodoch mam neustalu stratu, ktoru vykryvam z vlastneho vrecka, v poslednom case uz s tazkostou.
Co sa tyka zdrojov informacii, tie ktore su na internete su obvykle stare alebo skreslene podla zaujmu autorov.
To co ja odoberam(platene lekarske periodika) zrejme na Slovensku si nikdo nepredplaca a ja sa aspon takto snazim ludi s tym oboznamit.
Malu vzorku autorov som uviedol na teme Autoimunne choroby.
Nikto nie je neomylny a pochybovat sa da o vselicom, ja nie som tiez lahkoverny a trvalo mi 5 rokov, kym som sa odvazil pouzit masivne davky vitaminu C, hoci za tym stal velky kolektiv vedcov s Linusom Paulingom na cele.,
Ale ked su to taketo osobnosti a dlhorocny reputabilny a verifikovatelny vyskum,hlavne zopakovani inymi nezavislimi vedcami a teamami, moje pochybnosti sa podstatne znizia az na hladinu, kde sa hlavne po osobnom vyskusani tieto veci odvazim odporucat aj inym ludom.
...
Od takych uzkoprsych malichernosti, ako tlacenie si svojho nazoru, aby som si vybudoval sam pred sebou dojem a pred druhymi reputaciu, z toho som uz davno vyrastol.
Inac pocit menejcennosti, ktory vedie k agresivnemu dokazovaniu svojej osobnej dolezitosti, to som na stastie nikdy v zivote nemal.
Co si o mne osobne kto mysli, mi moze byt ukradnute.
Tu nevystupujen osobne prakticky nikdy, len ako zdroj informacii od roznych lekarov a lekarskych teamov.
Teda pokial to este vladzem tahat....

radca

RNG. To, co kdo povazuje za podlozenu spravu zavisi od toho, comu veris a comu nie. Ak by si sa chcel hadat, pretoze mas dojem, ze ty nas pravdu a ini nie, tak ti radim skusit to cez sukromny mail-pretoze toto neni najvhodnejsie miesto. Ja tu potrebu necitim a tiez povedzme nie so vsetkym suhlasim co pises a nepovazujem to za overene.

radca

"Tvrdi sa" pouzivam preto, ze nerobim v laboratoriu a neviem ti potvrdit, ze vitamin C na 100% nici virusy. Choroba G6pd je znama a trpi nou len male percento obyvatelstva-niektori tvrdia, ze tito ludia su odolni voci malarii.

To ze vitamin C posobi proti virusom, ale aj bakteriam je zname uz davno. Jednak preventivne podporuje tvorbu bielkovinovych vlakien, ktore "brzdia" virusy a bakterie, pred mnozenim. Tieto maju enzymy na ich rozpustanie (elastazy). Dalej je vitamin C potrebny na tvorbu protilatok, zlce, atd...

A samozrejme je to vo vode rozpustny antioxidant, t.j. oxiduje prednostne.

RNG

radca, "tvrdi sa" znamena, ze niekto rozchyruje zase hluposti proti vitaminu C. Od vtedy, ked Linus Pauling so svojim velkym kolektoivom urobil velke vyskumu okolo velkych davok vitaminu C, co lekarska komunita neprijala, za zivota sa proti nemu(dvojnasobny nositel Nobelovej ceny) neodvazili postavit, ale dnes ho systematicky potlacaju, strielaju 'z poza bucka'na proti tisicom roznych vyskumov na pozitivne vlastnosti velkych davok vitaminu C obcas vypustie prakticky nepodlozeny chyr, ale zo znamych nemocnic, kde si kupia nejakeho lekara. Zaujumave, ze tieto viacmenej chyry obehnu cely svet-to je dokaz, aka je silna medicka mafia, kdezto ine pozitivne vyskumy sa zjavia len vo vedeckej literature, a aj to za ne musis obvykle platit.

kosa

hmhmhm,

za urcite postoje ta treba pochvalit.

otec Docolomanskeho zomrel relativne mlady, jeho matka zasak relativne stara.
vsetko je relativne a zial musis sa prisposobit aj ty tomuto faktu.