Tato tema je venovana prispevku v teme 'Den narcisov', v ktorom sa uvadza utajovany vitamin B17. Odporucam vsetkym prezriet si anglicku stranku www.worldwithoutcancer.org.uk
Pravda o rakovine - VITAMIN B17
hmhmhm,
ty ako herca ho oznacujes za dobreho.
ja ako herca ho oznacujem ako VYBORNEHO.
hmhmhmhm,
so mnou si teda do cierneho s nickmy netrafila. Tvrdi sa, ze vitamin C vo vysokych davkach moze sposobit "hemolyzu" a to hlavne pri nedostatku vitaminu E. Toto hrozi hlavne ludom s nedostatkom urciteho enzymu, ktory je prave nevyhnutny pre tvorbu glutationu.
ifka : určite pôjdem za lekárom, hneď v utorok, až deti pôjdu do školy, skôr som ani nemohla, bola som s nimi doma. Ďakujem všetkým za odpoveď, doteraz som nemala možnosť sa o tom s nikým rozprávať, ani som nevedela s kým môžem.
denisde: vies,antikoncepcia ako taka je strasne svinstvo.ja sa asi budem znova opakovat,ale jeden z nasledkov uzivania HAK su aj vselijake utvary,cysty,ktore sa zenam po case vytvoria.a je svinstvo od lekarov,ze toto ziadnej zene nepovedia.preto s tym niekam chod.napisem blbost,ze za lekarom.no ale kam inam?...
Robie, ten tlak kodexu alimentarius v USA na stastie v 1994 potlacili(to sim pamatam ako prve otvorenie oci na medzinarodne sprisahanie Big Pharma a Monsanto na zvysenie obratu a ziskov, co im vtedy v USA nepreslo, na stastie, a zaroven to otvorilo dvere pre obrovsky rozmach prirodnych doplnkov)
Vtedy sa sprisahanci za Kodexom obratili na Europu a tam maju vacsie uspechy v prebojovavani sa k moci, co vyuzivaju za pomaci WHO (svetovej zdravotnej organizacie) aby to poza scenu, cez skorumpovanych vladnych clenov pretlacili formou medzinarodnych dohod(potajomky potichu podpisanych) aj v USA. Teda vladou riadene zdravotnictvo, zakony na ockovanie,zakony na rozne pouzitie a vylucenie prirodnych doplnkov a prirodzenych produktov a tlacenie GMO a chemie na kazdeho z postu vlady.
Dufam, ze US narod im to nedovoli, ked si uvedomia, o co sa tu vlastne jedna a ze je to vlastne utok nielen na zdravie, ale zakladne prava a slobodu ludi.
Trafila som do čierneho kosa, ifka, radca, robie56 atď... Mne je to jedno, aj iní menia nicky, možno aj ja. Ale zdá sa mi to absurdné v jednej téme samodiskutovať. A hlavne nemáš rád(a) keď sa ti oponuje. Odteraz má táto téma už nezaujíma.
RNG : začínam byť z toho na nervy, každú chvíľu sa chytám pri prsiach, či to tam naozaj mám, aj ma to začína pobolievať, alebo si možno namýšľam. Ako bude postupovať lekár až prídem na vyšetrenie ?
Ifka : zabudla som napísať, že HAK som vlastne brala preto, aby sa mi hladina estrogénu znížila, upravila, ale ona bola vždy rovnako vysoká.
denisde, potrebujes prirodny progesteron, nie chemikalie. Ber yam, 2 gramy denne, pripadne aj Dong Quai.
A na hrce lecitin(tukove), a enzymaticke cistenie tela(enzymi na prazdny zaludok hodinu pred jedlom, 2 krat do tyzdna jodovy flak ako dlan na spodok brucha.)
hmhmhm: kezde server www.zdravie.sk nepatri medzi najstabilnejsie, tak to nerobim z dovodov obavy ale predvidam :) A sa mi to uz stalo aj na inych servroch , a aj to patri k mojej praci predvidat ...
Tebe sa mozno zda, ze som Kosa, ale nemusim byt kosa a suhlasit s vacsinou jeho nazorov ... asi mame podobnu logiku ale jedna matka nas urcite nemala, kedze som jedinacik :)
O konspiraciach by som sa zaujimal na tvojom mieste radsej v medicine a nie v tom, ci Kosa pise pod inymi nickmi alebo nie ... (moj nazor je, ze nepise pod inymi nickmi ...)
Ak posobis v medicine, tak nie je problem vidiet okolo seba, ze ak niekto objavi nieco ucinnejsie, ako im je "zhora" povedane a navyse to neprinasa priame zisky, tak ho vylucia z vedeckej komunity ...
Tato obava doktorov nenecha na vlastnu past sa o pravde dozvediet .. a radsej vsetko uveria, co im zhora povedia ...