Tato tema je venovana prispevku v teme 'Den narcisov', v ktorom sa uvadza utajovany vitamin B17. Odporucam vsetkym prezriet si anglicku stranku www.worldwithoutcancer.org.uk
Pravda o rakovine - VITAMIN B17
Radca,pre tvoju vlastnu informaciu a pre inych rovnako neprajnych, ja som podnik na Slovensku zalozil, aby krajania mohli dostat rozne , podla mna potrebne doplnky co najkvalitnejsie a najlacnejsie.
Mozes sa konatelky spytat, ze som zo Slovenska nedostal este ani korunu a na Slovensko som poslal miliony hodno tovaru a hotovosti na vyplaty a prenajom.
Takze kde beries tu
moju "ziskuchtivost" to teda neviem. Ale mas pravdu, donekonecna som to nie ochotny robit, lebo to ide na ukor mojich penzijnych fondov a tolko som na dobrocinnost nehodlal dat povodne, ked som obchody otvoril.
Moj plan bol, ze po case obchody na seba zarobia, co sa dosial(4 roky) nestalo. Takze tomu projektu budem musiet urobit koniec, lebo ja nie som milionar, aby som si to do nekonecna mohol dovolit.
A cast zasluhy na tom budes mat aj ty a ini neprajnici.
Tak budes musiet kupovat produkty, ktore boli v mojich obchodoch daleko najlacnejsie a spickova kvalita(GMP) bez falosnej vsetkoslubujucej reklamy inde ovela drahsie a s pochybnou kvalitou, zarucenou len vyrobcom a nie ako GMP, nezavisle kontrolovanou kvalitou zdruzenim vyrobcov doplnkov a vitaminov(nnfa.org)
Alebo v lekarnach, ktore definitivne nebudu drzat produkty, ktore by im konkurovali liekom, ovela lacnejsie potravinove doplnky.
Takze este raz, vela stastia vsetkym.
Kto chce najst moje rady, nech sa prehrabe. A prislusne produkty si mozete najst cez internet sami. Sice za nich zaplatite nakoniec podstatne viac, ale to nie je moja starost. Ja som urobil pokus, obetoval som na to plno casu a penazi ale pre nepochopenie a ine dovody zavieram.(Slovaci dnes potrebuju drahu farebnu klamlivu reklamu, nestacia in ucinne obsahy v kvalitnych vyrobkoch)
Vlastne ani nezavieram, ale viac casu a penazi do toho nedam, takze to zanikne.
radca,
ccc povedala ze jej otecko pracoval rokami ako biolog, v nejakom ustave v KE. ked sme ho prostednictvom ccc vyzvali aby sa vyjadril k danej problematike, co myslis urobil? NIC. VELKE NIC.
toto robia vzdy ti co su tam hore alebo maju nejaku moznost rozhodnut. aby sa nezosmiesnili tak sa neozyvaju.
radca,
bolo to este na zaciatku, ked sa tema zacala a bolo tam jasne napisane ze rakovina ako taka je len pekna velka bublina ( samozrejme ma vela farieb).
andie a CCC boli jednoznacne proti tomu aby sme rozsirovali nazor ze rakovina je v podstate ochorenie sposobene zlou stravov, a mozem ti povedat ze mnozstvo utokov a posmechov zo strany andie a ccc bolo nemale, avsak casom si uvedomili ze ich prichitili na hruskach tak sa z tohoto fora pod ich skratkami vytratili. myslim ale ze pisu po inymi nikami a to sposobom aby sa jednoznacny suvis medzi zlov stravot a rakovinov zlahcoval.
mozno este to trosku potrva ako levitacija ci cestovanie v case, ale vsetko to pride.
vsimni si ze medzi zaciatkom rozvoja letectva a jeho sucasnym ( AJ KED NIE CELKOM MODERNYM) stavom preslo 100 rokov a velka cast z toho musela byt vyvynuta v case vojny...
takze dockaj casu jak hus klasu alebo sa pridaj aj ty.
moznost vyberu ma kazdy. aj ked SK este neni je demokraticky stat sme na dobrej ceste sa nim stat.
kosa,
ja som na toto forum zacal chodit iba nedavno a nespominam si, ze by som sa tu s niekym hadal. Mozno len RNG, ked mu zacnu klesat zisky z jeho produktov, tak tu na mna zacne utocit, ale ja to beriem len ako docasny stav.
hmhmhm,
ak nevies rozoznat muzsky a zensky rod v pisanom texte, tak o rozume by si radsej nemala hovorit.
Mimochodom tou schizofreniou co sa lieci vitaminom C si nahodou netrpela ty?
radca,
ale hadali sa.
andie a CCC tunak boli na zaciatku velmi vyrazne proti tomu aby pacienti vedeli o co v tomto ide.
ale jasne dokazy jednoznacne ich uvalili k stene a preto aj podla nasho nazoru zmenili NIK.
hmhmhm,
si perfektne skolena..( vies na co narazame).
treba ti len podakovat za to ze takto pekne ZHMOTNUJES priklad toho NEGATIVNEHO.
a preto si aj v tomto pozitivne.
presne podla toho co propagoval MARKS-
negacija negacije.
ps: tebe sa to vidi ako talijancina presne tak ako ludom neznalym problemu (pacientom a rokami odrbavanych problemu neznalych ludi), kotry si nevedia vysvetlit a ani sa nepytaju preco este stale zomierame na rakovinu kotra JE BANALNE OCHORENIE.
ale AJ VDAKA TEBE pride cas kedy toto ochorenie sa stane skutocne MINULOSTOV.
bez teba by zme tu veru neboli....
nevedeli by sme reagovat ako reagujume.
este raz vdaka ti, hmhmhm.
radca a kde sa stratila kosa, ifka robie56?
Stačí ak si niekto tie tvoje príspevky prečíta pár listov dozadu a dozvie sa kto sa s kým háda. Musím súhlasiť s RNG že si obyčajný počítačový kovboj, alebo kovbojka?
Tvoje príspevky už nebudem ani čítať, pretože sú o ničom.
Tie dva kliky v googli asi robíš ty a nie RNG. Stále hľadáš nejaké múdrosti čo by si tu prezentoval, pretože vo vlastnej hlave ich veľa nemáš.
A týmto pokladám našu debatu za definitívne skončenú.
Mimochodom, vsimli ste si, ze kym tu nebola hmhmhm, tak sa tu nikto nehadal?
hmhmhm,
fakt lepsie urobis, ak budes piect jablkovu strudlu. Pozri, ak RNG vysvetluje svoj nezistny pristup k ludom a pod diskusiou je obrovska reklama na predaj jeho doplnkov-tak tomuto sa hovori v USA stret zaujmov. Ak by pracoval pre nejaku firmu, tak by to bol velmi dobry dovod na vyhodenie a sudne jednanie. Viem to, lebo som v takej firme robil a stravil som tam nejaku dobu. O svojich zdrojoch by som tu tiez mohol pisat basne-ake su doveryhodne a spolahlive a jak sa podla nich vyliecilo mnozstvo ludi. Zatial tu, ale nic neuviedol, co by sa cloveku nepodarilo na dva kliky vyhladat v googli pod heslom rakovina. Samozrejme, ak neni lenivy.
hhmhmhm,
okrem ohovaranie inych si zu este nepredviedla vobec nic a tak sa nehnevaj, ale to, ci s niekym suhlasis, alebo nie je mi vcelku jedno.