Tato tema je venovana prispevku v teme 'Den narcisov', v ktorom sa uvadza utajovany vitamin B17. Odporucam vsetkym prezriet si anglicku stranku www.worldwithoutcancer.org.uk
Pravda o rakovine - VITAMIN B17
---)):
sme tu a neboj sa budeme tu.
nie sme cervena armada a ukrajinske fronty
:)
vysmieval sa Koza, vysmieva sa xl, plus kopa podobnych ludi vyucenych podla principu Dr. GOEBBELSA-
su medzi nami ziju si na nas ucet a je im dobre.
RAKOVINA-SOCIOEKONOMICKY PROBLEM
xl,
ja osobne mam skoro 50,
iny maju 26, 60, 36 kto ako.
je to rozne.
inac PLACEBO efekt je rovnaky v pripade skutocnych chemickych latok ako aj v pripade len bezskodneho prasku.
ak niekto bral ALNAGON v domneni ze mu pomoze tak ten placebo efekt sa dostavil okamzite. efekt realny ( znicenie zdravia) bol ale prejavovany v dlhom termine.
RNG,
nie som povinny ti nijako zdovodnovat , co sem pisem. Preco by som to robil? Ak sa ti nezda, ze sem pisem uzitocne veci, tak moje prispevky necitaj. Este raz. Precitaj si nazov temy-nie je to "zivotopis RNG", alebo "pripravky RNG". Ak chces temu, kde ta maju ludia ospevovat a tebe to robi dobre, tak si ju zaloz a nepis sem veci, ktore s touto temou nesuvisia.
Oli-hmhmhm,
si trochu trapna.
xl ( aka ccc ci andie),
kto nase prispevky cita ma nezaujima hlavna vec je ze za nazor nas nikto NEPRENASLEDUJE.
A odbornik na rakovinu?
KAZDY NIM MOZE SA STAT. LEN TREBA NIECO ROBIT A NEKECAT.
:)
no neviem ako provokujem moj organizmus nealko pivom a zaroven sa pri tom opijem :P.. to som uviedla len par prikladov, bolo to tam rozpisane na x stranach, ale nebolo to zalozene na ziadnom "provokovani" .. spominali tam napr. lieky z cukru a muky, ktore davali pacientom v domneni, ze su to seriozne lieciva a malo to v niektorych pripadoch len o par percent horsiu uspesnost pri lieceni ako seriozne lieky.. taktiez vraj zalezi aj na tom, kto podava lieky, vraj ked ich dostava pacient od sestricky nemaju taky ucinok ako tie, co podava lekar...
fgascinovana, existuje takzvana proliferacna terapia, kde sa napicha okolo niesta, kde je problem nejake drazdidlo, co vyvola jemny zapal a zvysenu reakciu tela rekonstruovat-regenerovat na tom mieste. Takze sa nejedna o placebo ale provokaciu= upozornenie tela na urcitu oblast.
Na podobnom principe pracuje aj masaz a akupunktura.
neviem, ci to patri akurat do tejto temy, ale aspon trosku hej...citaal som zaujmavy clanok o pacebe, velmi ma to fascinovalo...date vypit niekomu nealkoholicke pivo v domneni, ze je alkoholicke sa opije, date nekomu vypit bezkofeinovu kavu a on o tom nevie, zdvihne sa mu tlak... pacient podstupi fingovanu operaciu kolena, len povrchove rezy, nic viac a pocituje to ako velky pokrok a zlepsenie zdravotneho stavu... zaujmave, nie? ... asi si vieme vela veci vsugerovat, pri mnohych chorobach treba urcite pozitivne myslenie, clovek ktory dufa vo vyliecenie sa z toho skor dostane ako ten, co ma negativen myslienky a uz vsetko vzdal
hladovka znamena ocistu. Telo vylucuje enzymoi na travenie, tie sa reabsorbuju v crevach do krvi bez vycerpania sa na potravinach a precistia telo. Odburaju hromadu zamorenia a tym dovodov na mutaciu buniek.
Chyba je len, ze pri tom telo nedostane dost zivin a je oslabene.
Osobne mam preferenciu zmenit stravu na podstatne menej zamorujucu a brat masivne davky enzymov na precistenie. Takym sposobom sa aj precistis, aj neoslabis.