Pravda o rakovine - VITAMIN B17

kosa

RNG,
je to smutne ale ako sa hovori
NEEKSISTUJU NEVYLIECITELNE CHOROBY,
EKSISTUJU LEN NEVYLIECITELNI PACIENTI.

inac plati ZAKON SVINE.

no a proti tomu malo co zmozez.

kosa

xl,

veru kosa furt kosi lebo keby kosa nekosila tak nebudu kravicky co mat zrat v zime, a sem tam kosa narazi na kamen tak ten kamen treba vyhodit z ludky inac bude zle pre kravicky, a nielen.

ale to asy ti nepochopis nakolko mas maolo ponatja co to je ROBIT.

RNG

Dnes idem na pohreb dalsiemu bratrancovi z druheho kolena tento rok, lekarom trvalo len 5 tyzdnov, aby ho odpravili chemoterapiou.
Starsi clovek, oslabeny organizmus, masivne davky chemoterapeutik....
A hoci rodina dobre vie, ze sa zaoberam doplnkami a alternativnymi prostriedkami,mam pri ruke aspon 15 silnych ucinnych protirakovinnych prostriedkov a predsa mi nikto neoznamil, ze ho zobrali do nemocnice hned vedla komplexu, kde byvam.....
......
Dakedy sa mi to zda vsetko marne, system
vyhrava proti zdravemu rozumu, proti lekarom s novymi a lacnymi prirodnymi prostriedkami, dokladnym umyvanim mozgov tak lekarov ako aj pacientov.
Ale ja sa nedam ani zastrasit , ani odradit.
Cesta pravdy je vzdy takato:
NAJPRV JU VYSMEJU, POTOM SA PROTI NEJ POSTAVIA VSETKYMI PROSTRIEDKAMI, A PO CASE, KED SA UZ NEDA ZAHATAT, PRIJMU JU AKO CELKOM SAMOZREJMU, S PODIVENIM, AKO O TOM MOHOL NIEKTO POCHYBOVAT.
A ti ktori sa proti nej aktivne stavali sa tvaria ako by o nicom nevedeli.Nikto sa zasadne neomluvi za to.
A o odskodneni poskodenych sa ani nemukne.
Len sa lozrite na to, kolko schvalenych liekov(10 rocny schvalovaci proces v USA) stiahli z trhu pre privelku skodlivost, nepoznam, ani jedneho lekara, co by mal extra vycitky svedomia, ze ho predpisoval napriek tomu, ze sa mu pacienti stazovali na problemy, nastojil na pouziti....
Naproti tomu z potravinovych doplnkov len jeden stiahli s trhu(teda len volneho trhu, lebo lekari si vymedzili, ze ho chcu pouzivat napriek vsetkemu, lebo je nenahraditelny) efedra(Ma Huang)
....
Nuz system nadradenych("odbornikov") a podriadenych(pacienti, "hlupi")tvori uceleny system.
A jedine vychodisko je znizit stupen medzi lekarmi a pacientami vzdelavanim pacientov. Potom budu lekari nuteni sami studovat aj ine smery lekarstva, aby si udrzali postavenie.
Naozajstny pokrok, nie len zvysovanie urovni technologie na zvysenie zavislosti pacientov a vyssich prijmov medickeho priemyslu.

xl

kosa, to si dobre napísala, že tu budeš stále. Všetci rozumní zmiznú, ale kosa tu zostane aj so svojim, radcom fascinovaným atď...:))))

---:)

A na tvoje kvality radca, oli zabudla,čo? Čo sa ty tu nalepíš a nahľadáš všakovakých odborných vecí a nik to nevie oceniť,však?
Môj zlatý,vtáka poznáš po perí a človeka po reči. Z akého dôvodu ty napádaš RNG? V jeho príspevkoch urážky nie sú. Vďaka za pozornosť....:)

damian

RNG, napriklad pri systemickych plesniach aj ked sa uzivaju enzymy, liecba je dlha (3 mes. az 1 rok) a pacient MUSI dodrziavat prisnu protikvasinkovu dietu. Najrychlejsie, ako sa zbavit plesni (a rakoviny), je podla ruskych knih uplna hladovka o vode (cca mesiac) pod dohladom lekara. Momentalne viem o doktorovi na SK, ktory pred mojim prichodom na SK takuto hladovku sam drzal a uspesne ju zvladol.

damian

Stretol som na SK dvoch ludi, co kedysi mali pokrocilu rakovinu pluc. Obaja su z toho isteho okresu. Panovi (teraz 58r.) davali 3 tyzdne zivota a uz mu prestali davat CHT, len opiaty. Podla jeho slov, zachranilo ho, ked mu jeden knaz, byvaly lekar, povedal, aby hladoval, pil vela vody a moc (urinoterapia). Zije uz 12 rokov. Pani (teraz 67r.) zistili rakovinu v druhom stadiu. Mienila sa dat do ruk onkologom, ale rodina ju prosila, aby pocuvla a liecila sa zeleninovymi stavami, cajmi a tiez mocom. 3/4 roka po diagnostikovani nemala ziadny nalez a aj teraz (2 a pol roka) sa citi vyborne. Nikdy doktorom nepovedala, co robila. Oni si myslia, ze sa bola liecit niekde v zahranici :-) ...