Pravda o rakovine - VITAMIN B17

len tak

neviem preco tu diskutujete o chemioterapii a vrazdeni zo strany lekarov, ked si clovek mysli, ze sa vylieci aj inym sposobom, nedoveruje chemoterapii nie ej povinny ju podstupit... moja byvala spoluziacka mala leukemiu, uzivaal lieky, vypadali jej vlasy, zle sa jej ucilo, mala zle vysledy v skole ale teraz je zdrava, nikdy som z jej ust nepocula, ze by to lutovala

hmhmhm

RNG,
úprimnú sústrasť, je smutné že ti rodina nedala vedieť, že bratranca odviezli do nemocnice. Možno to bolo ale pre tvoju rodinu ťažké sa rozhodnúť, akú formu liečby zvoliť. Oznámiť ti to určite mali, ale je to ich svedomie.

radca

Zaujimave, ze lekari nazyvaju chemoterapiu "liecbou". Bolo by dobre vediet, ako vysvetluju pojem "liecba" lekarske knihy. A tiez by bolo zaujimave
vediet, ci sa da takto nazvat nieco, co ma 50% ucinnost a ako vobec k tejto ucinnosti dosli.

pistik

RNG, ked som cital Vas prispevok posledny, prave mi prehravac zacal prehravat pesnicku Teardrop(massive attack, u mna v prevedeni newtona faulknera). tak neviem, zaslzit je malo asi:( skoda, ze ludia aj ked vedia o moznosti uspesnej liecby radsej volia smrt...ja som zas dnes pisal s mladym muzom, jeho manzelka ma rak. pecene, mladi ludia, zivot pred nimi. tak som mu predostrel nove pohlady na liecbu, hned sa ma pytal, ci to nie je daky spiritizmus(este nevedel o co ide:),teraz uz vie nieco). mne ostava len dufat, ze sa pre to rozhodnu, ze sa vykaslu na chemoterapiu, resp. vlozia doveru v prirodu a v Boha. zivot je pred nimi, este ani deti nemaju, tak dufam, ze si zvolia zivot, a nie smrt. ale na to sme tu, sirit toto medzi ludmi, ako pisete, jedina moznost ako preklenut tu priepast.