Pravda o rakovine - VITAMIN B17

pistik

ozaj tu mam pisat konkretne co berie otec? mam pocit, ze na toto forum chodia stale ti isti ludia, pokial niekto, kto potrebuje poradit v liecbe rakoviny, sem nenapise, mam pocit nezaujmu ludi o tieto veci. aj preto som vyzyval, aby ludia nevahali a pisali sem, nielen citali.svoje skusenosti a svedectva. ja ked budem vediet vysledok MR u otca, napisem o nom, a aj napisem konkretne, co vsetko uziva, ako zije, stravovanie a ine...pekny vecer vsetkym

radca

hmhmhm,

kazdy clovek je iny do istej miery. To, co jedneho vylieci, ineho nemusi. Aj pricin takej choroby, ako je rakovine je vela. Je to aj dovod, preco klasicka medicina je na mnohe choroby kratka. Miesto toho, aby sa snazila najst priciny, usiluje sa o sirenie fam a iluzii. Mozno raz bude, ale v sucasnosti nie su este poznatky madiciny na dostatocnej urovni, aby ludom pomahala a neskodila.

radca

hmhmhm,

ocenujem tvoje zivotne "mudrosti", ktore nam sem hojne pises. Nerad to pisem, ale tvoj zaujem o tuto temu potvrdzuje, ze medicinska cesta nevedie jednoznacne k vylieceniu. Je jedno pod akym menom sem pises.

zvedavý

Bude dobre pistik keď budeš informovat o liečbe otca,(veď táto téma je o liečbe rakoviny,nie?)ktorý má tuším tiež takú istú diagnózu ako sa píše na web stránke bádateľa.Len tam sa to skončilo úmrtím,tak dúfam že tvoj otec sa z toho dostane.Ale stále informuj aké sú výsledky a ako liečba pokračuje a ešte napíš ty konkrétne čo mu dávaš a v akých dávkach,veď treba tu písať o konkrétnych prípadoch,to je dôležité.

pistik

a sluby treba plnit, ze:) niekto je nedockavy...je tazke pisat do tohto fora vsetko, co otec uziva...zaklad je na stranke www.badatel.sk, tam sme zacinali...clovek musi vyvijat vlastny zaujem a hladat, pride tak na mnoho zaujimavych, casto sokujucich zisteni, ziska mnoho informacii, na zakldae ktorych si potom moze vytvorit vlastny nazor a ako tak sa ubezpecit, ze to pre co sa rozhodol ma vyznam a je to usepesne, teda moze byt...dnes siel otec na MR, ale vysledok asi bude az v pondelok, no mozno uz aj dnes...napisem, verim v dobry vysledok, ale ktovie, co sa deje v tele, zazraky necakam, ale koniec koncov otec sa ma dobre, az na to ze prisnu dietu casto znasa tazko, hlavne ked si nemoze dopriat jedla, ktore my ostatni doma mozme

zvedavý

pistik slúbil si napísať výsledok MR liečby u tvojho otca zverejniť. Že už neberie chemické lieky.Tak to napíš kopa ľudí potrebuje pomoc a nechce užívať chcemikálie.Napíš presný postup liečby,koľko a akých doplnkov mu dávaš, lebo podľa mňa je aj to dôležité,dávkovanie vo všetkom.

pistik

tak napr. ja osobne som proti chemoterapii z toho dovodu, ze latky, ktore zabijaju zdrave bunky tela donho nepatria. clovek by sa mal liecit tym, co sa nachadza v prirode, tam je dostatok produktov, ktore su ucinnejsie ako chemo a neskodia telu. mozno keby som poznal pripady ludi, ktorych chemo vyliecila, snad by som ju toleroval...ked som sa onkologa pytal, ci mi moze ukazat zdravotny zaznam pacienta, ktoreho vyliecili, len na obranu povedal, ze nie, ale ze ma to ucinok...ako u mojho otca - po zlepseni po dvoch mesiacoch prisla opat progresia rastu metastaz...takze tak....a to nehovorim, ako otca vyse roka poznacovala po nervovej stranke, ci pravidelne nevolnosti a napinanie na zvracanie...chvalabohu sme s tym prestali, ved predsa ide aj o kvalitu zivota, ci nie