Tato tema je venovana prispevku v teme 'Den narcisov', v ktorom sa uvadza utajovany vitamin B17. Odporucam vsetkym prezriet si anglicku stranku www.worldwithoutcancer.org.uk
Pravda o rakovine - VITAMIN B17
Ono ak si clovek uvedomo, ze uspesnost liecby rakoviny sa v pokusoch na ludoch v klasickej medecine vobec neda overit. VJe to preto, ze sa vobec neda vytvorit "placebo" skupina (kazdy sa chce totiz za kazdu cenu vyliecit a nie je ochotny byt v skupine, ktora neberie ziadne lieky).
Uz len fakt, ze u lekara sa da stretnut agent farmaceutickych firiem ponukajuci ich vyrobky znaci, ze lekari su ovplyvnovany komerciou. Zase sme sa raz dostali k "stretu zaujmou" (zaujem vyliecit pacienta sa stretava so zaujmom za kazdu cenu predpisat konkretny liek. Bohuzial malo ludi si to uvedomuje, krd vidi agenta vychadzat z ordinacie lekara..
Skoda, nenatocil som to, cakal som, ze to mozno zopakuju ale dosial nic....
Obcas su v televizii na reklamno kanali rozni doplnkari, reklamujuci svoje vyrobky a knihy,, ale zrejme toto bolo podstsatne viac proti systemu a od znamej osobnosti.
veru tak.
Pripomenme si aj to, ze manzel Marcely Laiferovej, sam lekar, zomrel tiez potom ze jeho vlasni kolegovia POCHYBILI....
akoby chyp toho medickeho papalasizmu nebolo dost aj teraz, tak tie chyby robili aj vtedy....
Vcera som videl na reklamnom kanali Susanne Somers, robit reklamu na svoju novu knihu:Breakthry: Eight steps to Wellness.
Susanne sa vyliecila sama z rakoviny prs pouzitim len potravinovych doplnkov.
Rozparavala dost tvrdo proti konvencnej medicine, az niekto zacal vystrihovat cele pasaze zvuku, hlavne ked prisla na detaily ako na to.
Takuto surovu cenzuru som este nezazil!
Za pol hodiny, co bopla na intreview s moderatrorkou nakupneho kanalu, nepresla ani polovica toho, co hovorila, hoci moderatorku to nikdy nevystrihlo. Rozhodne sa nejednalo a technicku chybu!
Tak naivny nie som.
A odvtedy to neviem najst.
Samozrejme jej knihu som si objednal okamzite, aj ked viem, ze to co pouzila davno poznam. Ale treba to podporit!
Treba sa naučiť čítať a vnímať to, čo sa číta.
3.9. kosa 18:26
3.9. radca 18:28
3.9. kosa 18:29
atď....:)))