Tato tema je venovana prispevku v teme 'Den narcisov', v ktorom sa uvadza utajovany vitamin B17. Odporucam vsetkym prezriet si anglicku stranku www.worldwithoutcancer.org.uk
Pravda o rakovine - VITAMIN B17
tak som velmi sklamany:( MR vysetrenie u otca ukazalo zvacsenie najvacsej metastazy u otca z 3,3cm na 5 cm, a vznikli aj nove metastazy. mam chut so vsetkym prastit, dufal som, veril som, ze to co robime je spravne...chcel by som byt s otcom, asi je velmi sklamany teraz, viem si predstavit plac, ktory bude doma...
kedze ale statistika jasne hovori o pravdepodobnosti vyliecenia sucasne tlacenymi metodami a je dost lekarov, co maju podstatne vyssi uspech s inymi metodami,
ze nie je mozne porovnat naozajstnu ucinnost s vylucenim placeba nie je ospravedlnenie, ze sa ine metody potlacaju v onkologii.
Naviac , kedze sa jedna viacmenej o potravinove doplnky u vacsiny tuchto neklasickych metod, mozno ich viacero kombinovat pre este vyssiu uspesnost.
Ono ak si clovek uvedomo, ze uspesnost liecby rakoviny sa v pokusoch na ludoch v klasickej medecine vobec neda overit. VJe to preto, ze sa vobec neda vytvorit "placebo" skupina (kazdy sa chce totiz za kazdu cenu vyliecit a nie je ochotny byt v skupine, ktora neberie ziadne lieky).