Pravda o rakovine - VITAMIN B17

Ivka 1

Pištík môžem vás nakontaktovať na lekára,ktorý pomáha naturálnou medicínou. Je možnosť telefonickej alebo
aj a to myslím,že bude lepšie osobnej konzultácie. Maily pozriem,či nemám plnú schránku. Skús na : siveta@orangemail.sk. Idem to pozrieť.

pistik

tak si myslim, ze jedinou pomocou teraz je uz len hladovka o vode, a to otec nezvladne,...a do mexika na kliniku pichat amygdalin asi tazko pojdeme...prosim, aspon ma podporte nejak, potrebujem to, teda otec to hlavne potrebuje s rodinou

pistik

ako mam teraz hovorit inym o tom ako je to ucinne, ked u otca to nezabera??? a vo stvrtok sa mam stretnut s panom, ktory pride az sem za mnou, aby sa dozvedel viac, lebo jeho manzelka ma rakovinu pecene...som velmi smutny a sklamany

pistik

tak som velmi sklamany:( MR vysetrenie u otca ukazalo zvacsenie najvacsej metastazy u otca z 3,3cm na 5 cm, a vznikli aj nove metastazy. mam chut so vsetkym prastit, dufal som, veril som, ze to co robime je spravne...chcel by som byt s otcom, asi je velmi sklamany teraz, viem si predstavit plac, ktory bude doma...

RNG

kedze ale statistika jasne hovori o pravdepodobnosti vyliecenia sucasne tlacenymi metodami a je dost lekarov, co maju podstatne vyssi uspech s inymi metodami,
ze nie je mozne porovnat naozajstnu ucinnost s vylucenim placeba nie je ospravedlnenie, ze sa ine metody potlacaju v onkologii.
Naviac , kedze sa jedna viacmenej o potravinove doplnky u vacsiny tuchto neklasickych metod, mozno ich viacero kombinovat pre este vyssiu uspesnost.

radca

Ono ak si clovek uvedomo, ze uspesnost liecby rakoviny sa v pokusoch na ludoch v klasickej medecine vobec neda overit. VJe to preto, ze sa vobec neda vytvorit "placebo" skupina (kazdy sa chce totiz za kazdu cenu vyliecit a nie je ochotny byt v skupine, ktora neberie ziadne lieky).