Pravda o rakovine - VITAMIN B17

zvedavý

pistik ak by tvoj otec bol tak chorý ako si písal, tak by si ináč písal, žiadal a prosil o pomoc iných. Toto sú len všetko drísty ala kosa-radca.

[zruseny12]

MIRA...v prvom rade ti prajem pekny den...takze som bola pre vysledky na gastre a mam HELIKOB. a som alergicka na mliecnu bielkovinu KAZEIN...
-TAKZE BY SOM VELMI RADA NIECO O TEJTO BIELKOVINE VEDELA...MAM KNIHU,ALE NIC SOM NENASLA O NEJ...KEDZE TY SA VYZNAS V TAKYCHTO VECIACH TAK PROSIM TA NAPIS MI NIECO O NEJ,ALEBO NEJAKU STRANKU MI NAPIS...INAK CHCELA SOM AJ NEJAKE POTRAVINY KTORE,MOZEM JEST....TAK AKO SME SA DOHODLI...MINULE ABY SI MI NAPISALA....TU JE MOJ MAIL/maria168@azet.sk ti velmi pekne dakujem...ak mozem poprosit,tak mi zostav nejaky jedalny listok...
vo vysledkoch mam napisane:CHRONICKA AKTIVNA SUPERFICIALNA GASTRITIDA...
-FOKALNE INTESTINALNA METAPLAZIA...
-FOVEOLARNA DYSPLAZIA MIERNEHO STUPNA...

pistik

niektori ludia by si mali dvakrat rozmysliet, ci to, co pisu je potrebne pisat...tu ide o zivoty, tak vas prosim, liecte si komplexy inde...trocha som sa nechal uniest,ale ozaj mi to nezazlievajte, snazime sa pomoct otcovi dostat sa z toho, a neuspech nikoho nepotesi...napriek tomu si myslim, ze je to ta spravna cesta, ale ako hovori damian, kompromisy nie je mozne robit. dufam, ze moje prispevky nikoho neodradia od alternativneho liecenia rakoviny, bol by som nerad. slubil som, ze napisem vysledok MR, tak som ho sem napisal, nechcel som klamat, len preto, aby ste sa utvrdili, ze je to ucinne. ale aj tak myslim, ze ak clovek s rakovinou sa lieci ako treba, prisne, vysledok sa musi dostavit...zrejme sme toho viac zanedbali

mira

V tej knihe sú nielen obklady, ale hlavne vymenované potraviny, ktoré chorého doviedli do toho stavu, v akom je a najzákladnejšie recepty. /Podrobnejšie recepty sú v mb kuchárskych knihách alebo na kurzoch/
Pochopenie príčin choroby je najdôležitejšie.
Sebareflexia a pokora by ho mali k tomu doviesť. Kto jej nie je schopný, má to ťažké.
Spoliehanie sa na chemické a operačné postupy vedie len k strachu a závislosti.

pre pistika

No veru prvoradá je nádej, aby bola aspoň iskierka optimizmu, bez nej to ťažko ide.Ak ste ešte nečítali Makrobiotika - preventivní energetická medicína budoucnosti - autor Michio Kushi -aplikácia obkladov pri liečbe rakoviny.Držím palce,želám veľa sily a trpezlivosti

---:)

pistik, pistik trepeš dve na tri. Už len podľa toho ako píšeš je zjavné že si len vymýšľaš.Raz ako kosa, raz ako radca,robie56,kamos,ifka,pistik atď....:(
Treba ozaj vedieť dobre čítať a ešte lepšie vnímať.

pistik

damian,
skuste pozriet na maily odo mna, je tam myslim popisane vela z toho co berieme. hej, pozitivne myslenie chyba, to najviac v okoli mojho otca, je tam vela negativneho myslenia, hlavne jeho manzelka, tot moja matka je skalopevne presvedcena, ze sa z toho otec nedostane. ja nic nezmozem, chapete, rozumiete mi? co zmozem proti negativnemu mysleniu kohokolvek v nasej rodine??? a dnesny vysledok to uz len zaklincoval :( ako to mam teraz u nas tahat? nijak, budem robit co sa da, ale uz tomu nebudu verit ani tolko ako doposial...ja nemozem za to, ze moji rodicia chodia kazdy den do kostola, kde pocuvaju same pesimisticke reci nasho knaza, ja nemozem za to, ze maju take divne postoje, ze tu sme len v slzavom udoli na tejto zemi, ze nasim udelom je trpiet, atd.
viete, aj do viedne je pre otca ist nerealne, ja pochybujem, ze sa pre tu liecbu rozhodne, ja by som nevahal, ale on si myslim nepojde...no mozno zvitazi unho tuzba zit....dakujem za Vase rady napriek vsetkemu.....mate pravdu, mozno zjedol to co pri tejto rakovine nesmie, ale za tym je aj matka, nedovoli otcovi, aby hladoval, furt mu dava nieco jest, co nema...a to sa takto neda...ked som mu vravel, ze musi asi jest len surove, nic varene, boli hned proti, ze to by nezvladol, ked som vravel, ze potrebuje nasadit hladovku o stavach a cajoch, breussa, nie, lebo to by neprezil, nezvladol.........ja uz neviem co mame robit, metastaza sa zvacsila na peceni na 5 cm, o dva cm za tri mesiace, AKO JE MOZNE, ZE NIC Z TOHO NEUCINKUJE???????????????????????????????????????? ??????????? zje 50 jadierok
na den, pije kombuchu, je enzymy, kopec doplkov od RNG, vratane betaglukanov, jacmen zeleny, chlorelu.....a este sa urobili nove metastazy......DO PRCIC, strasne som z toho....

stefan

damian

Pistik, nepamatam sa, aku rakovinu ma Tvoj otec a ani sa neviem, co robite, aby sa otec vyliecil. Zo skusenosti viem, ze ludia robia v liecbe metabolikou velke kompromisy, hlavne jedia veci, ktore sa nesmu. Povedia, vsak to len trochu som si dal toho a toho ale si neuvedomuju, ze rakovina dokaze zit aj z mala glukozy. Casto chyba pozitivna mysel a silna viera v uzdravenie, co je neoddelitelnku sucastou liecby. Tiez chyba pohyb - kyslik a poriadne prekrvenie. Napis mi prosim vsetko, co robil otec doposial, presne co jedol, pil a pod. Ak sa to nepodari napravit doma, nemusite ani chodit do Mexika, vo Viedni ma kliniku Dr Kroiss, ktory lieci okrem ineho aj vysokymi davkami vitaminu C vnutrozilovo, inzulinovou terapiou a pod. Vid www.kroisscancercenter.com Liecba nemusi byt draha, staci vysetrit, stanovit liecbu a podavat infuzie s vitaminom C doma - bud zdrav. sestrou alebo lekarom.