Tato tema je venovana prispevku v teme 'Den narcisov', v ktorom sa uvadza utajovany vitamin B17. Odporucam vsetkym prezriet si anglicku stranku www.worldwithoutcancer.org.uk
Pravda o rakovine - VITAMIN B17
Kombucha samotna obsahuje Beta-glukany a dalej zavisi na com je pripravena. Normalne sa robi bud zo zeleneho, cierneho alebo sipkoveho caju a trstinoveho cukru. Beta-glukany obsahuju napriklad aj ovsene vlocky, alebo pivovarske kvasnice.
...jasne to mi povedal,aj lekar a odporucil mi sojove mlieko...
ja by som sa chcela este ta opytat a tu bielkovinu KAZEIN KOZIE MLIEKO OBSAHUJE...?LEKAR MI TO NEVEDEL POVEDAT,ZE BY SA MUSELO DAT MLIEKO NA ROZBOR...NEVIES NAHODOU,CI OBSAHUJE TU BIELKOVINU?
Pekný večer
Maria, samozrejme, že to mlieko musíš vylúčiť, je aj príčinou alergií vobec.
Bielkoviny v prijateľnej forme sú v strukovinách, stačí l lyžica na porciu. Alebo v rybách.
Dobrá kuchárska kniha je od Dagmar Lužnej alebo od Jarmily Pruchovej Jak jste klamáni.
Mira...dakujem...pekny vecer.
Maria, kazein je bielkovina, ktorá tvorí 8O % bielkovín kravského mlieka. Krav. mlieko obsahuje 3 x viac bielkovín ako materské. kazein, na rozdiel od ostatných bielkovín, sa zráža v žalúdku, veľké množstvo zrazeniny je veľká záťaž pre deti i dospelých. Materské mlieko tvorí v žalúdku len nepatrné vločky.
K helikobakteru : dávaj pozor na prekyseľujúce potraviny - cukor, biela o úka, tuky, maso, vajcia, a zo začiatku i ovocie. Zo zelenín vačšiu časť by mali tvorit koreňové zeleniny, dobré sú dusené na pár kvapkách oleja, dlhodobo kvasené, z obilnín hlavne pšeno. Proti prekyseleniu sezamové semienka nahriate a utreté s pár zrnkami soli a japonské slivky umeboshi v množstve pol slivky denne - z bioobchodu.
Pár receptov na raňajky, obedy a večere nájdeš tu institut.celostnimedicina.cz recepty alebo makrobiotika.aspone.cz
Stručne : na raňajky obilná kaša a kvasená (dusená, surová) zelenina,semienka, na obed kompletný tanier,polievka buď na obed alebo k večeri. Čaj bancha, kukicha alebo nearomatický bylinkový, občas obilný slad.
Na žalúdok dávaj horúci obklad zo zázvorovej vody z čerstvého zázvoru.
Chybička sa vlúdila,správne má byť piť kombuchu,nie byť kombuchu.
pistik,ale prečo ti volala sestra či môže byť kombuchu,veď si tu o 12:29 písal že kombuchu tvoj otec pije a ešte mnoho ďalšieho.
Aj liečba doplnkami musí mať určiý postup,napíš aké množstvá chlorelly,jačmeňa betaglukánov a iného od RNG si otcovi dával.Jedná sa mi o seriózny prístup,písal si v minulosti že liečba otcovi zaberá a zrazu nastal zlom (otcovi sa pohoršilo) a začínaš sa zo všetkého vykrúcať.
rng: mam to uz zaobstarane, otec to berie, tak ako je ten protokol...uz ked pisem, pred chvilou mi volala sestra, ci moze pit kombuchovy caj, kedze ma sladkastu chut, ci aj to nezivi rakovinu...hoci viem, ze ma protirakovinovy ucinok, tak sa len chcem na to opytat
zvedavy: ako clen tejto diskusie mas pravo na moju odpoved, ale prosim ta, co mas z takychto diskusnych konspiracii? mas tu moj e-mail, napis mi nan, a ja ti dam otcovu adresu, prid sa pozriet, a netrep tu sprostosti...viac na taketo prispevky nebudem reagovat, pokial budu takto hlupe
pistik, skus tekute zeolity na odmorenie pecene a celeho tela, Tiez sylimarin, tj protokol dr Berksona.