Pravda o rakovine - VITAMIN B17

hmhmhm

Nemýlila som sa kosa, radca atď..atď...
nakoniec si dokázala ešte zneužiť aj môj nick. Chýbajú ti dobré mravy.

[zruseny12]

damian...dakujem...ide tu o to,ze som si kupila kozie tablety,ktore obsahuju aj susene mlieko kozie...tak by som chcela vediet ci obsahuje tu bielkovinu KAZEIN...AJ KOZIE MLIEKO...

hmhmhm

radca a ja ti zase znovu napíšem kto si ty: v prvom rade si kosa, ktorá si myslí že táto téma je len jej teritórium a ak ho niekto naruší tým že si dovolí oponovať tak sa zmeníš na radcu, fascinovanú, robie 56,nahnevaná, ifka, usiko, farmaceutka atď...atď... a vôbec sa nehanbíš a ešte sa snažíš aj v téme otázky na RNG provokovať, až je z toho RNG už znechutený. Na to že máš už 50 rokov si fakt poriadne hlúpa," sestrička".

radca

Pistik, nenechaj sa tu odradit hmhmhm, zvedavou, alebo ---:) (je to jedna osoba). Ak by nieco vedela uz by to napisala. Ona tu len tak podpichuje. Ja osobne by som uz bol 2xmrtvy ak by som sa nechal liecit lekarmi. Mojmu otcovi predpovedali 3 mesiace zivota s chemoterapiou on sa dozil 2 roky bez chemoterapie a liekov. Vobec nemusis mat vycitky. To je moj nazor. Keby ho "liecili" lekari, uz by pravdepodobne tvoj otec nebol medzi zivymi.

damian

Mariaa, a z alergie na mlieko si NIC nerob - mlieko nie je pre ludi a ludia ho nemaju pit! Kazdy clovek viec-menej kazein neznasa. To, ze ho niektori ludia mozu stravit, neznamena, ze je pre cloveka mlieko prospesne. Vsetko je o mliekarenskom priemysle. Ak mas chronicku gastritidu, pij vodu, hned rano pred umytim zubov vypi 4 pohare cistej nebublinkovej vody, ranajky najskor po 45 minutach a dalsich 1 a pol litra vody vypi pocas dna. Ak niekedy pobolieva zaludok, dobre je pit teplu prevarenu vodu, najlepsie 4 dcl az pol litra.

damian

Mariaa, Boh Ta chran, aby si presla na sojove mlieko, lebo nastanu ine problemy. Doktor nevie, o com hovori. Soja je tak nebezpecna, ako mlieko, ale z ineho dovodu - hormonalneho. Vid moj clanoky na badatel.sk

radca

Mlieko obsahuje viac druhov bielkovin. Hlavne su kazein a srvatkova bielkovina. Tie sa oddeluju pri vyrobe syru. Kazein je velkostou podobny glutenu a preto casto sposobuje alergie. A ludia alergicky na lepok by mali vylucit aj mliecne vyrobky. Nedenaturovana srvatkova bielkovina sa naopak povazuje za zdraviu prospesnu.

mira

Neviem presne, či ho obsahuje, predpokladám, že áno. Snáď to tu niekto napíše.
Viem, že je len o málo menej škodlivé ako kravské, pretože koza sa dnes prirodzenejšie živí a je viac mineralizované.
Obsahom nevhodných tukov z nasýtených mastných kyselín je rovnako škodlivé ako kravské.