Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Pravda o rakovine - VITAMIN B17

radca

Kravske mlieko moze obsahovat aj kopu inych alergenov, ako je kazein, alebo laktoza. Je to lepok, plesne, antibiotika, tazke kovy, herbicidy a mnoho, mnoho dalsich.

RNG

ovcie mlieko a vyrobky su este vhodnejsie ako kozie. Dovod, preco okolo toho je malo informacii je, ze na svete je ovcie mlieko a produkty ovela vzacnejsie, ako kozie.
Kazein sa da velmi lahko stravit s trochou proteolytickych enzymov(bielkovinnych). Zialbohu v tele tieto enzymi s postupujucim vekom sa tvoria coraz menej, ba dokonca su ludia, co sa s tym narodia.
Ale ako som povedal, viacere enzymi to napravia.
Ja osobne branie enzymatickych doplnkov vyzivy povazujem za rozumnejsi pristup, ako ochudobnovanie diety vyhybanim sa roznym potravinovym clankom.
Tym ale neschvalujem sucasne "vyrobene" kravske mlieka, z krav vaznenych v stajniach, krmenych roznymi vyrobenymi zmeskami a "osetrovanych" hormonami a antibiotikami.

radca

hmhmhm,

mne nevadi, ak by si oponovala. Skus si nalistovat toto slovo v slovniku, lebo asi nevies co znamena. Ty skor kritizujes, ohovaras a klames. Teba, ako lekarku (ak vobec si lekarka, lebo sa mi nezda, ze by mohla lekarka neovladat gramatiku, ktora sa uci v 3. triede ZS) by som doporucil len cloveku, ktoremu by som sa chcel za nieco pomstit.

[zruseny12]

pytam sa ta na to preto,lebo viem,ze mas dost znalosti a toto by som potrebovala vediet...lekar mi nevedel povedat...je gastroent.mozno by mi to skor povedali na imunolog.alebo neviem kde by som mala ist sa na to info.alebo zistit...ktore mlieka este tu bielkovinu kazein obsahuju...kozie si pisal,ze ma ine zloz.atd.a ovcie?/musim presne vediet ci kazein je rovnaky aj v koz.mlieku aj v ovciom...ako aj mlieku kravskom...ci je iny...neviem,ci mozem jest napr.bryndzu a brat tie tablety kozie...skusim sa este infor.aj na imunologii,alebo kde robia rozbor...za odpoved ti dakujem.../ak budes mi vobec vediet odpovedat/

[zruseny12]

Damian,este jednu otazku mam na teba...citala som,ze na odvapnene kosti je dobre jest aj dryndzu.../nie, ale z obchodu/my kupujeme pravu ovciu bryndzu zo salasa....OVCIE MLIEKO OBSAHUJE BIELKOVINU KAZEIN?DAKUJEM ZA ODPOVED....

hmhmhm

To sa ozaj sa máš čím chváliť damian že poznáš osobne kosu. Mohol by ozaj administrátor vysvetliť,či je časovo možná diskusia, a či sú to dvaja rôzni účastníci.
3.9 vložil príspevok kosa 18:26
3.9 radca18:28
3.9 kosa 18:29
Žeby sa dohodli?
Treba niekomu inému povedať nech neútočí a neprovokuje len preto že sa niekomu nepáčia iné názory.
Radca je ten čo uráža a kto je radca to vie ozaj na 100% len administrátor.

damian

Mariaa, zvycajne ti, co zle znasaju kravske mlieko, dobre znasaju kozie (len na chut mnohi nevedia prist). Kozie mlieko sa navyse najviac podoba materskemu (ludskemu) a mnohi pediatri ho odporucaju ako zdravsiu alternativu, ak matka nemoze dojcit.

damian

Hmmmmm, prosim Ta, nechaj tieto dohady, lebo nikam nevedu. Ja poznam OSOBNE Kosu niekolko rokov a nedavno som spoznaj aj Robbieho. Napriklad taky Kosa ma taky styl pisania a gramatiky, ze to nedokaze len tak niekto napodobnit. Zbytocne tu mutis vodu. Diskutuj o rakovine. Ak sa Ti zda, ze tu niekto nemoralne prispieva pod inymi menami, zver to administratorovi a ten Ta rychlo vyvedie z omylu. Opakujem, Kosa, Robbie, Radca nie je ta ista osoba, to mi ver.

hmhmhm

mariaa, kozie mlieko tiež obsahuje kazein, ale iné zloženie ako kravské. Preto je aj ľahšie stráviteľné. Inak, niekto tu spomínal herca J.Adamoviča že sa vyliečil sám z rakoviny. Jeho liečba bola známa práve aj tým že pil kozie mlieko.