Pravda o rakovine - VITAMIN B17

mira

Ja nepijem mlieko vaše 10 rokov a na rozdiel od kolegýň mám svoje zuby celkom v poriadku, určite sa mi po vynechaní vápnika nezhoršili. A zlomeninu som mala tesne pred tým, než som ho prestala piť odvtedy nič, a to som aj spadla z bicykla, lyžovala atď.

mira

Vápnik dobre vstrebateľný a bez vedľajších škodlivých účinkov máš v semienkach, zelenine, morských riasach, maku a pod. Ak nebudeš jesť cukor, nebudeš sa prekyseľovať, vápnik sa ti nebude strácať z tela pufrovou reakciou ktorou telo odoberá vápnik z kostí a zubov na vytvorenie zásaditej reakcie v krvi.

verifikacia

mira, jedno obdobie som mlieko skoro vobec nepila a v priebehu roka a pol 3 zlomeniny, teraz pijem mlieko vpohode, aj kysle, aj sladke a ziadna zlomenina...nemam dostatocne biochemicke vedomosti, na to aby som tu na tuto temu diskutovala, uz to tu aj bolo obiasnovane, ze preco odvapnuje, ako blokuje vstrebavanie vapnika, ale kym si to nenastudujem, pripadne neoverim, nemam dovod verit... hocikto si sem moze napisat hocijaky blud ... dost beze, na tomto fore

mira

Pre teba je dôležité aj to, že mlieko odvápňuje. Laktóza nie je moc sladivý cukor, ale jeho nepriaznivé účinky sú veľmi podobné ostatným jednoduchým cukrom.
Tvorba voľných radikálov je len jedným z mnohých ďalších nepriaznivých účinkov.

mira

Maria, prečo chceš za každú cenu piť mlieko ?
Mlieko je príčinou usadenín, cýst, zhrubnutín, staty pružnosti a funkcie orgánov - predchodcov rakoviny, spomalenia vnímania, reflexov a myslenia. Neobsahuje ani jednu zložku, ktorá by sa nedala získať zo zdravšej prírodnej a neškodnej stravy.

ciro

pistik,
skuste na otcovu liecbu nasadit zopar velmi silnych veci. Mnohe z nich su tazsie dostupne (DMSO, Cesium Chlorid, peroxid vodika do zily, enzymy do zily, carbimazol a podobne). Jedna vec sa ale da zohnat a mala by byt dost silna a rychlo zaberat - nech zacne otec okrem ostatnych veci co uz berie, pit aj vodu okyslicenu ozonom. Da sa kupit generator ozonu a vody si potom uz vyrobite kolko len chcete, ziadne dalsie naklady na to nebudu. Plus sa da vyrabat voda o vacsich, ci mensich koncentraciach. Lepsie su samozrejme tie silnejsie koncentracie. Generator ozonu si mozte objednat napriklad u tejto firmy: www.zapper.cz Link priamo na ten generator ozonu je tu:
www.zapper.cz

RNG

maria, enzymov je stovky. Multienzym je taka zmes roznych, co pomoze na rozne problemy. Ale existuju aj specificke enzymi na len niektore latky, tak ako Beano na tie nestravitelne sacharidy v zelenine a fazuli, ktore vyvolavaju naduvanie, alebo lactaza, enzym specificky na spracovanie mliecneho cukru, alebo napr Nattokinaza, ktora je vyborna proti krvnym zrazeninam atd. Najnovsie maju aj nejaku novu zmes specificky pre celiakov, na rozlozenie gliadinu(bielkoviny, co ulepi creva)

[zruseny12]

dakujem RNG...ja som si od teba objednala enzymi...a uzivam ich...MULTI-ENZYME FORMULA...
a ten enzym o ktorom pises je nejaky iny?

RNG

krava ma v tele a mlieku len odraz krmiva, tj ked krmne zmesky obsahuju pesticidy, tazke kovy, priemyselne exhalaty, tak ich budu mat aj v mlieku.
Plesne, to je kapitola sama o sebe, to sa nachadza v mnohych potravinach, ktore nie su cerstve.
Problemy napr s aflatoxinmi boli v mnohych potravinach, nielen mlieku.