Tato tema je venovana prispevku v teme 'Den narcisov', v ktorom sa uvadza utajovany vitamin B17. Odporucam vsetkym prezriet si anglicku stranku www.worldwithoutcancer.org.uk
Pravda o rakovine - VITAMIN B17
oprava:
eksistuju
eksituju neuvadzane statistiky, kotre potvrdzuju ze nepijuci mlieko maju o viac ako 50% menej zlomenin ako pijuci mlieko.
laktoza je vysokokaloricky cukor, hoci malo sladky az skoro nesladky.
narodene dieta zvetsuje svoje parametre v priebehu roka aj o viac ako 100% a na to treba vysokokoncentrovanu vyzivu, a tov je prave mlieko(materske).
Pistik, na pomoc proti vyhladovaniu tela pricom rakovina ostane vyhladovana je aj kokosovy olej, ktory nase telo vie pouzit aj ako zdroj mechanickej energie(na rozdiel od vacsiny olejov ktore pouziva len na vyrobu tepla).
Niekolko lyzic kokosoveho oleja doda tej zelenine aj extra kalorie, potrebne pre funkciu tela aj schopnost vytazit rozne tukorozpustne antioxidanty zo zelenin.
Inac kokosovy olej sa tiez pouziva pri lieceni rakovin, lebo je ciastocne antimikrobialny a rakoviny maju casto za pricinu toxiny z roznych mikrobialnych infekcii(plesne, virusy bakterie, parazity)
Specificky na rakovinu pecene je podozrievana cicavica pecenova(fluke), kde jej rozne vyvojove fazy(zygoty) vylucuju karcinogenne latky.
Podla dr Huldy Clark(a hromady helmitologov) znacny pocet rakovin pecene, pankreasu a pluc ma korene v tychto karcinogennych toxinoch.
Na vycistenie tela od velkej vacsiny parazitov(crevnych, krvnych svalovych organovych) je protokol dr Huldy Clark.
To je sucast detoxifikacie tela a ciastka toho protokolu je aj artemisia absyntia, kde aArtemisinin je zaroven latka zabijajuca rakovinne bunky(navazuje sa na zelezo podobne ako Lactoferrin z collostra, dalsieho protirakovinneho prostriedku)
"videla"
pistik silne enzymi odmoria telo a zaroven odmaskuju rakovinne bunky aby ich "videle" telesna obrana. Ked chces nieco prirodneho na zabijanie rakovinnych buniek priamo ako chemoterapia ale bez skodlivych nasledkov chemoterapie, mas Graviolu a Lapacho , ked chces posilnit obranu tela, mas na to betaglukany zvysujuce pocet a aktivitu bielych krviniek, najma typ NK, ktory je velmi ucinny prave na rakovinne bunky. Nuz je ti aj Vilcacora a vytazok z nej, Samento, tiez odmaskovac a silny protirakovinny prostriedok. A okrem hladovky a zeleniny je tu aj doplnok, ktory neodporuje tejto metode, panensky lanovy olej(metoda dr Eleny Budwig)
A masivne davky vitaminu C, hlavne v neutralnych formach, ako sodium ascorbate, potassium ascorbate a calcium ascorbate.
A na odmorenie tela pomaha aj patentovany protirakovinny prostriedok, tekute zeolyty(davka 2x20 kvapiek do vody)
pistik, no a dali lekari otcovi aj cielenu terapiu na tento typ nadoru co brani vyzive k nadoru i metastazam na urovni cievneho zasobenia? dostal otec nieco take? to by z tej konvecnej mediciny hadam stalo za zmienku i ked asi to bude chemia ale nie toxicka ako chemoterapia. bral to?
dnes bol otec u onkologa s vysledkom magnetickej. povedal im, ze konci s chemoterapiou aj de jure, kedze doteraz xelodu bral, ale nepozival posledne tri mesiace, zrejme mu teraz chcu dat silnejsiu chemiu. tak vravel, ze chce podstupit protikvasinkovu dietu, vyhladovat rakovinu. no a viete co mu na to pani doktori? ze ak bude drzat hladovku, ci tu dietu, rakovina nebude mat z coho zit, tak sa zacne sirit po celom tele...blud? ja neviem, ved sa vyjadrite vy, ktori tomu rozumiete viac, ale ja si myslim, ze blud a riadny
ahojte. ciro: hej, nedavno som bol na stranke so zapperom, a pozeral na to, aj na ten pristroj, ktory nici pliesne bakterie a virusy frekvencnym vyzarovanim. to vsetko co si pisal by sme uz davno robili, ale NIET NIKOHO kto by pichal otcovi injekciu, a v nemocnici mu za tym ucelom urcite nikto neda kanilu...uz davno by sme objednali injekcny amygdalin, uz davno by bral enzymove injekcie, ved som tu stale pisal, ze kto vie o niekom, kto by mohol a vedel pichat tieto injekcie, nech sa ozve....ale nikto nic:( ja sa na to neodvazim, asi ani nikto doma...tu vodu s ozonom skusime