Pravda o rakovine - VITAMIN B17

silviia

pistik, ono tie metastazy asi putovali nejakou cestou-najskor krvnou z prvotneho nadoru v hrubom creve ked je nador velky prerasta crevnu sliznicu aj smerom von a mikrometastazy sa odstepuju a putuju krvnou cestou k inym organom-najcastejsie je to pecen,no dakedy aj k vzdialenejsim-napr. mozog-niektore typy nadorov, alebo lymfatickym systemom a zasiahnu uzliny, asi tak nejak ti to laicky vysvetlujem ako som kedysi davno citala v casopise...

pistik

tak, dozvedel som sa ine este: onkolog dnes vravel otcovi, ze ak nastupi na tu hladovku, nedozije sa vianoc...ze nador nevyhladuje, ze on sa bude zivit zo svalov, z tela, az do konca a ze bude rast...otec vravel, ze sa splnilo vsetko tak ako vravel onkolog, tak vravi, ze sa splni aj toto teraz, co vravi...ja sa mu snazim vraviet nieco ine, je z toho na pokraji zblaznenia, nevie co si ma mysliet, hadame sa skoro...a bolo mu dnes cely den zle na zaludku, stava mu stoji v hrdle, nechce travit, na zvracanie, vravi mi, ze on to nezvladne...ja neviem, ci mam nanho tlacit, aby sa drzal prisne protikvasinkovej diety, vravel ze schudol 2 kila za dva dni, ma uz len 61, pri vyske 174 cm...teraz by velmi potreboval rozumny nazor pocut, ktory by ho presvedcil, mna uz asi prestava pocuvat...

pistik

kokosovy olej? kokos ako taky je pomerne sladke ovocie, ci teda orechovina, neviem ci sa moze, ja som teraz velmi opatrny, ozaj chceme zamedzit rastu metastaz. pripominam, ze otec nema rakovinu pecene, ale hrubeho creva, tam bol nador vyoperovany, ale metastazy vznikli potom na peceni. zeby kvoli tomu, ze mal v peceni nejakeho parazita? to by som sa teda strasne rad dozvedel, priciny a dovody vzniku tych metastaz, uplne dopodrobna, ako prebiehali procesy v peceni a ostatnych castiach a tak,ked to vznikalo, ale to asi vie len jedna osoba, osoba s velkym O

[zruseny12]

pistik,ano ja si ho kupujem z agra a tam to acidof.mlieko obsahuje nejak desat milion.tych /teraz neviem ako to je tam presne napisane,tak to nebudem komolit/ale fakt som sa citila po nom velmi dobre...

pistik

mariaa, mozem potvrdit, nedavno ma chytila crevna viroza,alebo co to bolo, aj sestra to mala, lekar mi vravel, ze vela ludi s tym poslednu dobu chodilo...napinanie na zvracanie, krce na zaludku a crevach, u niekoho aj hnacky...po vypiti acidofilneho mLIEKa som automaticky citil ulavenie a pocit zvracania pominul, ma to svoje ucinky, zrejme je to ten lactobacil acidofilus, ci ako sa odborne nazyva

[zruseny12]

...jednu vec nechapem,ked som alerg.na mlieko kravske...tak preco mi potom acidof.mlieko robilo velmi dobre na zaludok...vyslovene som citila zlepsenie criev a zaludku ked som ho zacala pit...

[zruseny12]

Mira,nechcem za kazdu cenu pit mlieko kravske,ale kozie a jest aj bryndzu pravu ovciu...ale inak dakujem za vysvetlenie.vazim si toho,ze mi radis...pekny vecer ti prajem...toto,ze kravske mlieko tiez sposobuje osteoporozu,som uz citala...takze mas v tom uplnu pravdu...

radca

Parada,

vcera v CR prijali zakon, ze mnohe lieky na predpis sa budu odteraz predavat volne na OP. Akasi lekarka sa tam k tomu vyjadrovala, ze ju ani tak netrapi zdravie ludi, ako to, ze budu prazdne ordinacie. Samozrejme nezabudla dodat, lekarnik nevie dat taku odbornu radu, ako lekar (co je podla mna kravina). A svoj prejav okorenila slovickami, ktore si nalistovala v slovniku a ani sama im poriadne nerozumela.