Tato tema je venovana prispevku v teme 'Den narcisov', v ktorom sa uvadza utajovany vitamin B17. Odporucam vsetkym prezriet si anglicku stranku www.worldwithoutcancer.org.uk
Pravda o rakovine - VITAMIN B17
suhlasim kosa, je tazke presvedcit ludi na spravnu vec...hlavny dovod u otca je to, ako mi vravel, ze on uz od februara berie jadierka enzymy, doplnky, neje maso, ziadne sladke gebuziny, a nic, rakovina aj tak rastie. ale ked som mu povedal, ze nech prejde na tu protikvasinkovu dietu, lebo nemoze zjest kopec slivak,ako minule, ze nemoze jest ani paradajky, ci mrkvu hoc su strasne bohate na vitaminy, ci protirakovinove, ale ze maju v sebe glukozu, co moze zivit nadory, tak to nie, ze on to nevydrzi, ze to sa neda...a uz dnes hovoril zas o chemoterapii, a ze bude jest aj zemiaky a ine(uz si aj vecer dal, po troch dnoch protikvasinkovej diety:((( )....viete aka facka pre mna? clovek sa o nieco snazi, vidi, ze realne to funguje u inych, ale nejde to...kto to nezazil, nevie o com hovorim
kosa, propagacnu hru? asi tak coho? ludskeho osudu? zdravia? zivota?
ja som nanajvys tak empaticka a chapem pistika, je mi to ozaj luto...a aj ostatnych ludi , kosa ty si o svojej pravde presvedceni, ale nie fsetci, je to tazke
sylvija,
moj OTECKO, a AJ surodenci boli tiez zufali.
ked im bolo vysvetlene vela veci ( niekedy je velice tazko pochopit jednoduche veci SLOVENSKYM mozgom), a mama sa toho drzala, tak sa vsetko krutilo v ramci limitov.
akonahle PRESTALA dodrziavat dijetu ( nakolko v boji proti rakovine je dijeta podstatna avsak nie JEDINYM faktorom) nastali problemy ( len tak medzi nami nechali sme urobit NEZAVISLY rozbor krvi, ten potvrdil otravu aflatoksinmi), a problemy uz zneuzili a vyuzili ti v bielych plastoch jednoznacne vo svoj prospech.
chapem ze jeho otecko nejako nema sa dobre.
zial, silvija, pred nami boli ti co VERILI A SA VYLIECILI. ti su DOKAZOM A PRIAMYM ze sa to da.
pistik sa moze skusit zamysliet co jeho otecko robi netak ( samozrejme ak tu nehrate vy dvaja propagacnu hru, nakolko my co POZNAME POZADIE tohoto, tak vieme velmi dobre ake svinstva sa mozu tito svetci dopustit).
kosa, pistik pozna tych habadej rad co tu je,ale myslim ze je zufaly ze aj ked sa snazi drzat sa tych rad, uspech sa nedostavil a teraz je sam proti vsetkym a nevladze bojovat namiesto otca,ked ten je zufaly ze nic z toho nezabera. je to velmi problematicka situacia-clovek veri a vysledok?niekedy na zufanie. nechapem. ujo cely zivot nepije, nefajci, zdravo zije v sulade s prirodou, bylinky zbiera, dobre srdce ma a ta ista dg i s metastazami uz teraz a hrozne bolesti a tiez sa snazi vselico skusat. tak tak uvazujem, preco to postretlo takehoto cloveka?fakt neviem,ci sa dakedy vobec da tomu vyhnut a ci to nieje osud...ale kto by sa takemu osudu dobrovolne podal, ze?
kokosovy olej ma nula sacharidov. Sklada sa zo stredne dlhych retazcov mastnych kyselin, na rozdiel od inych zeleninovych olejov, ktore sa skladaju z dlhych retazcov mastnych kyselin.
Pouziva sa z uspechom na potlacenie kvasnych infekcii.
pistik,
mama dostala prognozu 8 mesiacov v roku 2003.
dozila ...40 mesiacov ( pravdupovediac poslednych 6 mesiacov to bolo trapenie ale z titulu UMYSELNE zle urobenej operacije).
ak ma umriet tak aj tak umrie bezohladu na hladovku, chemoterapiju cic.
treba sa opytat lekara ci je nejaky kotry na 100% vylieci z pomocov chemoterapije ( mal by rucit vlasnym zivotom).
rad tu mas habadej.
a realne ucinych.
no a ten liek na "vyhladovanie " nadoru neviem ako sa presne vola ale ten co si spominal ty ze mu pichali sa mi nezda rovnaky podla nazvu...neviem