Pravda o rakovine - VITAMIN B17

robbie56

pistik: je zaujimave, ze tvojmu otcovi to tiez zacalo v hrubom creve ... Je to podobny pripad ako sestra mojej krstnej mamy. Jej to tiez zacalo uz davnejsie asi pred 10 rokmi problemami s hrubym crevom, potom zapalom slepeho creva(co jej vyoperovali, no s tym zapalom nesla asi 4 dni skor a to uz bola velmi zle natom). No a potom asi 6 rokov nato u nej diagnostikovali rakovinu pecene, aj tu vidno stadium vyvoja rakoviny, preto ak niekto mal problemy s crevom, alebo zazivacim ustrojenstvom, tak by mal zvazit niektore diety na precistenie a samozrejme neustale studovat, robit si vlastne zavery z informacii. Nikto sa za nas nevylieci(pomoct moze telu, ale vyliecit sa musi kazdy sam).
Este dokoncim s tou rakovinou pecene sa dala na chemoterapiu, ktorej podlahla(bolo to pred necelym rokom). Pred tym jej vsak vyoperovali asi 60% pecene.
---:): Ona bola jednym z pokusnych kralikov onkologie z nasej rodiny.

Vtedy nechcela skusit Breussovu kuru, ktoru dalsie 2 zname vyskusali uspesne. Aj oni boli na chemoterapii. No a teraz su asi vedene ako uspesna statistika chemoterapie, pritom nehladia na to, ze oni vyskusali nieco ine ...
Treba vsak pripomenut, ze obe sa vratili k staremu sposobu zivota, starej strave ...
Vsetko je to nedostatok informacii a nemoznost rozhodnut sa medzi viacerymi sposobmi liecby. Nedostatok info, lebo v mediach(tv, radio, casopisy) tie info nenajdu a kedze ludia su vychovavany spolocnostou a vladou len aby boli konzumentmi, tak maju len slepu "nadej" v metodach modernej mediciny, ktoru vedu ekonomovia a managery.
Vid. clanok z hlavnej stranky zdravie.sk
www.zdravie.sk

Davaju nadej, ale aj to len o 4 roky ... clovek nevie, ci sa ma smiat alebo plakat ... bohuzial to bude tak, kto sa zaujima o vlastne zdravie, tak ako tak prezije, ten co nie, bude odsudeny na konzumentsky zivot a tym padom dostane len jednostrannu slepu nadej, ktora vsak este bude musiet byt dobre zaplatena.

robbie56

mira: zaujimava vec s tymi polysacharidmi, lebo Norman Walker popisoval, ze on sa vyliecil(nie vsak z rakoviny) mrkvovou stavou(ked pil asi liter a pol denne) a odporucal aj pacientom a tiez dopomohol k vylieceniu mnohych ludi podla jeho knih.
Kontroverzna informacia je v Gerald Green's ANTI-CANDIDA dietary regimen(formulated by Nikki Zalewski), kde sa pise, ze aj High-sugar root vegetables(vysoko-sladke korenove ) by sa NEmali jest pocas tejto diety(ktora je vynikajuca proti-rakovinova dieta).
Ale mozno zabudli aj oni na to, ze cukor je tam vo forme polysacharidov ... hmm .. zaujimave, dikes za info.

Este aby sa to vedelo najst:
// Cesky preklad, volne stiahnutelny na knihy od Normana Walkera:
www.sk2.goo.cz

// Anti-Candida dietary regimen z knihy:
The ABC's of Disease, Phillip Day (ISBN 1-904015-12-7)

mira

Pistik, neviem, kto ti poradil nejesť mrkvu. Mrkva obsahuje polysacharidy. Chemici hodili polysacharidy a monosacharidy do jedného vreca. To sú potraviny, ktoré sa v tele správajú ABSOLÚTNE ROZDIELNE. Monosacharidy ako glukóza, fruktóza, disacharidy a trisacharidy sa nemusia tráviť a letia hneď do krvi, prekyseľujú a spôsobujú glukózový alebo následne inzulínový šok. Sú krmivom pre patogénne mikroorganizmy. Polysacharidy sa musia tráviť a POMALY prechádzajú do krvi tak, ako to mozog a telo potrebujú a spotrebujú sa na prácu a teplo. Sú veľmi potrebné./ ak nie sú, trpí hlavne MOZOG/ Výsledkom je vyrovnanosť a harmónia, ktorá dnes ľudom, prepchatým repným cukrom a veľkým množstvom ovocia tak chýba.
Robbie, obilné mlieka z obchodu sú "obohatené" cukrom.
Mliečnu chuť by som si pri prechode na obilnú stravu občas pripomenula radšej nejakým vhodným sójovým výrobkom v malom množstve - nepropagujem tu sojovú dietu, som za všetky strukoviny rovnomerne a v malých množstvách.

robbie56

pistik: nech skusi podporit liecive sily tela aj tym sposobom, ze pojde spat podla bioritmu nasej zeme.
U mna sa to osvedcilo tym, ze ak idem spat po 24:00, tak mozem spat aj 9-10 hodin a sa nevyspim, tak ako ked zajdem spat pred 22:00, vtedy staci aj 6-7 hodin a clovek je sviezejsi rano ...
Niekde som cital, ze podla prirodzeneho bioritmu zeme posobia na cloveka liecive sily, regeneracne hlavne v case od 8pm do 4am, cize asi v tom bude nieco ... zatial sa mi vsak nedari vzdy ist aspon o 22:00 spat ...

robbie56

pistik: na podporenie viery v seba sameho pomoze meditacia(to by som otcovi odporucil, pri jeho psychickom stave)
Napr knihy:
//Clovek Lecitel - Jose Silva, Robert B. Stone
www.martinus.sk

//Silvova metoda kontroly mysli pro podnikatele a manazery
www.martinus.sk

Obe knihy som cital, iked skakavo s viacerymi naraz, ale som aj z nich cerpal pri meditaciach ...

Dolezite je dychat do brucha ... tak sa uvolni aj stres, zo zaciatku(asi prvych par dni) sa treba sustredit na dychanie, potom to bude spontanne a sa da uvolnit postupne telo ...

V knihe ide o to, ze ak mame mozgove vlny v rozmedzi frekvencii cca 5-10 Hz, tak sa "nachadzame" v alfa ... a v tomto stave maju pozitivne myslienky omnoho vyssi efekt ako pozitivne sugeracie v Beta hladine(co su vyssie frekvencie za normalneho bdeleho stavu pocas dna).

Su filozofie, ktore hovoria, ze ludia mozu byt viac ako hmotne(fyzicke) telo a podstata sily vychadza z duse a ducha ... z vnutra ... prave preto zohrava "psychika - alebo prejav vnutra ?" taky velky vyznam pri lieceni ...

Inac je fakt zle ak on robi obmedzenie stravy a okolo neho jete tie iste veci, odcoho pravdepodobne on ochorel pocas zivota. Domnievam sa, ze psychicky pozitivny clovek ma ovela mensiu sancu dostat rakovinu pri takej istej strave, ako psychicky negativny clovek(co vidi vo vsetkom trn a prekazku).

robbie56

Este neviem ci ste uz poculi o Dusanovi Zacharovi ... teraz ma cca 83 rokov, v 70ke sa sam vyliecil z osteoporozi stravou ... Odvtedy uz vydal aj 3 knihy ...
Viac info o nom:
Dusan Zachar, Vyziva Cloveka I, Vseobecna cast (eutrofia.sk)

Dusan Zachar, Humanna vyziva I, Vseobecna cast (eutrofia.sk)

Dusan Zachar, Humanna vyziva II, Ziviny (eutrofia.sk)

// O strave ktora lieci www.pohronie.sk

//Viac o nom z wikipedia:
sk.wikipedia.org

robbie56

Mozno aj toto pomoze niekomu ... este som to nemal moznost precitat ...
// liecenie hladovkou Jurij Gusco
www.insightsofgod.com

Stiahnutelny dokument vo formate pdf(na citanie pouzi napr. acrobat reader, pod windows volne stiahnes z: www.adobe.com)

robbie56

mariaa: ak chces sem tam nahradu kravskeho mlieka, tak skus namiesto mlieka pit napoj "ovsenny napoj, alebo ovsenne mlieko". Da sa kupit v DM(Drogerie Markt) za cca 52 SKK.
Ja si ho zatial kupujem do prace na zalievanie ovsennych vlociek(cca 1-2 deci denne, tak mi to vydrzi aj vyse tyzdna).
Som si vsak vedomi toho, ze aj toto je len docasne riesenie, lebo aj toto ovsenne mlieko musi obsahovat nejake konzervacne latky, kedze obstoji velmi dlho ...
Dalsia vec, co coraz viac zvyknem aplikovat je rozdrvit 1 banan vidlickou, zaliat kus cistou vodou a potom opat podrvit, aby sa banan zmiesal s vodou .. takto dostanes bananove mlieko, ktore je chutovo fajne :) a mozes miesat s ovsennymi vlockami, musli atd ...
To musli je najlepsie si pripravit sam, lebo musli v obchodoch je vacsinou cukrom ochucovane a prazene(cize v podstate bez zivin - neviem kolko zivyn prazenie znici, ale asi vela ...)
// Pripajam clanok o historii kukuricnych vlociek a ako su v sucasnosti vyrabane
--------------------
Cereálne raňajky sú vraj učebnicovým príkladom úspešného vykrádania našich peňaženiek. Keď v 19. storočí lekár John Kellog hľadal zdravú náhradu za mäso, vynašiel kukuričné vločky. Vtedy to bol pomerne čistý produkt takmer neupravované nespracované kukuričné zrná, mleté, skvapalnené, zahrievané a vysušené. Dnes by sa vraj červenal od hanby, rozpakov a zlosti, keby zistil, ako sa tieto cereálie pod jeho menom spracúvajú. M. H. Diamond v knihe Ako si ovládať telo opisuje výrobný postup v USA: Kukuričné zrná sa namočia do lúhu, áno, ide o žieravinu, ktorá spáli kožu na tele. Potom sa zrná vystavia agresívnej pare, namočia v ochucovacom sirupe, ktorý je najmä z rafinovaného cukru. Potom sa sušia, prebehnú sústavou valcov, ktoré ich lisujú tlakom 75 ton. Po tejto procedúre sa opekajú, nahrievajú a vločkujú, až sú pripravené na kúpeľ v chemikáliách konzervačných látok a prísad. To, čo vyštartovalo ako skutočne živé kukuričné zrno, sa premenilo na mŕtvu ochutenú látku, konštatuje americký lekár.
--------------------

pistik

viete co, mam pocit, ze na Slovensku je strasne malo ludi, ktory pouzivaju zdravy rozum a srdce v snahe naozaj pomoct ludom, od lekarov po vsetkych, ktori tuzia len profitovat z nestastia inych...moct tak vziat otca do mexika na kliniku, mat pokoj od tej spleti roznych nazorov(co clovek, to ina rada), a naplno rozvinut metabolicku liecbu...ale zas, kazdy ma svoj life vo svojich rukach, o tom je nasa sloboda