Pravda o rakovine - VITAMIN B17

pistik

radca, to je snaha odradit ma od eventualneho uzivania chrupavky? to atd. to uz len zaklincovalo...ja by som radsej pocul skusenosti ludi co to uzivali

radca

pistik,

zralocia chrupavka je sa musi kombinovat s vitaminom C, zinkom, prolinom, glycinom, glukosaminom, MSM,medou atd, aby mala ucinok.

radca

Alicia,

s tzmi doplnkami uplne nesuhlasim. Napriklad lysin nemozes v tych davkach brat dlhodobo, ani ten zinok. Zaujimava je ta skorica a ako prostriedok proti plesniam napr. e.coli infekciam sa hodi. Takisto ta destilovana voda, ked sa pije vo vacsom mnozstve, tak je to otrava. Takisto s tym obmedzovanim stresu suhlasim.
Ma ten profesor nejake dokazane statistiky predlzovania zivota?

RNG

silvia, B-17 bolo oficialne zakazane v USA nasim straznym psom FDA. Teda pouzivanie na liecenie rakoviny vytazkom z horkych mandli Laetrile bolo zamedzene.
Kedze ale aktom z toku 1996 sa mozu rozne vytazky z potravinovych clankov bez tvrdenia, ze su liecive predavat, znova sa zjavili rozne potichu na trhu, pod menom amygdalin, B-17, horke jadierka z mandli(takisto obsahujuce B-17), ale tlak medickej komunity v USA aj v Europe proti nim nepovoluje, takze ich dostat tak pololegalne.
Ja osobne som do toho ani nechcel ist, kedze je plno inych prostriedkov, ktore su tiez velmi ucinne proti rakovine a zatial nie su trnom v ociach onkologov a "zdravotneho" priemyslu.
Firma Jamieson bola viacmenej zalozena na europsky trh, v USA by popri tunajsej konkurencii neobstala ani kvalitou, ani cenami.
Ale velkou reklamou sa im tam podarilo sa prebojovat do vsetkych lekarni, lebo ludia na Slovensku aj inde v Europe este stale hladaju potravinove doplnky medzi liekami.
Nuz ked ste nechceli moje GMP produkty bez reklamy ale s nizsimi cenami a vyssim obsahom aktivnych latok, budete musiet zrejme platit za Jamieson a Walmark. Pripadne za GNC a Holland and Barrett, Nature's Bounty v Europe, ktori uz predavaju produkty mega vyrobnej firmy NBTY, tej firmy, ktorej produkty som mal aj ja pod velkoobchodnou znackou Good N Natural, pripadne maloobchodne ako Puritan's Pride a Doctor's Trust(su to jej maloobchodne odbocky).

RNG

alicia, v teme autoimunne choroby som uviedol zdroje, z ktorych cerpam ja, ktorych periodika odoberam.
Su to napospol velmi silne individua, co pisu pravidelne do svojich periodik, maju svoje kliniky a vedia sa branit, lebo maju silnu klientelu. Obrana proti utokom stoji hrozne peniaze, naviac vylucenie z medickej komunity a prenasledovanie nie je malickost.
Preto ich podporujem aspon clenskym za odoberanie ich periodik.
Julian Whittaker napr bol prvy, ktoreho periodika som si objednal.
Inac, ako som sa vyjadril viackrat, zijeme vo svete penazi a nazdavat sa, ze dostaneme vsetky informacie na nete zadarmo je dost naivne.

silviia

RNG, a je pravda, co pise alicia o tom ze nebudes uz posielat svoje doplnky na slovensko? dufam ze nie.Ja uz som si na ne zvykla a som spokojna