Pravda o rakovine - VITAMIN B17

silviia

RNG, a ako je to stymi tvojimi doplnkovymi obchodmi u nas? potrebujem to vediet.dik. teda ci este nadalej funguju s povodnym tovarom a ako to dalej bude...

silviia

pistik, raz som sa ta tu tusim pytala ci ocinovi nasadili ten liek na zablokovanie vyzivy nadoru-zablokovanim narastu cievneho systemu co je vraj velmi ucinne prave pri kolorektalnom karcinome sa to pouziva.neviem ten nazov tusim nejak na B. ..ale ci tak posobi aj zralocia chrupavka neviem,ja som o nej pocula v suvislosti s imunitou vraj je dobra,alebo vytazok zo zralocej pecene...teraz uz neviem

kosa

pistik,

je dost otazne aky cievny cyctem sa formuje a kde.

clovek ma formovany cievny system kotry zasobuje vsetko: AJ ZDRAVE BUNKY AJ RAKOVINOBUNKY.

kosa

RNG, v tomto treba s Tebov suhlasit.
Naco hladat nieco v zralokoch ked do-okola je kopa roznych ucinych raslin?
Viac a Viac sme presvedceny ze zralocia chrupavka je len MARKETINGOVY TRIK.

NEKONZUMUJTE ZRALOCIU CHRUPAVKU! CHRANTE ZRALOKY!

RNG

len dosial rastlin je zaregistrovanych vyse 3000, ktore su protirakovinne alebo napomocne v liecbe.
Ja sa ale sustredim len na tie, ktore su mimoriadne ucinne a zaroven dostupne, samozrejme len bez postrannych ucinkov.A takych som tu spomenul uz plno.
Moja osobna preferencia je graviola, lapacho, betaglukany, enzymi, tekute zeolity, elagitanin, a pomocne rozne antioxidanty ako vytazok z hroznovych semien, zeleneho caju, roznych inych semien, tj aj velmi ucinny horkomandlovy vytazok, pod ktorym tato tema vlastne bezi(leatrile, amygdalin, B-17), tiez alfa lipoicka kyselina, CoQ-10, ktore si samo telo vyraba a daju sa extra doplnit, a vitamin C a E, ktory si nevieme vyrabat tak, ako velka vacsina zvierat, ale je nam uzitocny pre rozne procesy v tele tak ako zvieratam, takze dodat si ho v podobnych mnozstvach, ako si ho vytvara napr pes alebo prasa je velmi pre telo prospesne=mnoho gramov denne, podla mnozstva lekarov najmenej 1 gram, a az tak vysoko v pripade rakovin a kriz ako 30 i viac gramov. (Na porovnanie prasa v tele si vytvori pri strese az 100 gramov vitaminu C denne.)

pistik

žral. chrupavka obsahuje špeciálny proteín, ktorý potláča vývoj cievneho systému zásobujúceho živinami nádor, čím blokuje jeho rast...celkom zaujimavy fakt nie

silviia

pistik, Rng by ju uz podla mna bol davno spomenul v tejto teme, ak by bola proti rakovine nejak zvlast ucinna. mozno je dobra na imunitu? ale beta glukany su podla mna lepsie