Tato tema je venovana prispevku v teme 'Den narcisov', v ktorom sa uvadza utajovany vitamin B17. Odporucam vsetkym prezriet si anglicku stranku www.worldwithoutcancer.org.uk
Pravda o rakovine - VITAMIN B17
hmmmmm,asi nepatríš do kosa - tímu. Vieš kosa má vlastný štýl a filozofiu písania, ale len keď jej to vyhovuje.
Niekedy píše štýlom, podľa porekadla, " ja o koze a ty o voze".
No čo kosa, poradila si zdenke, s témy " koloidné striebro"? Kde je radca, pistik, ciro, poraďte aj vy, veď toľko toho viete a toľko ste tu toho popísali o rakovine.
kosa,
ja som reagovala na damianovu zmienku o ludoch, ktori ziju, a nie o tych, co vymreli(zomreli) tak neviem, preco to tu pleties...bavilo sa to o kmenoch, co si volne ziju v prirode, nerusene a izolovane od civilizacie...
oprava,
preco to vyrezali, neviem.
silviia,
preco to nevyrezali neviem.skutocne.
a ten vyvod si pozriem.
JE TO SILA.
hmmmmm,
nepochybujeme o tom ze vedomomosti ohladom antropologije mas, ci si nastudujes z gugaca.
NEMYL si pojmy. zial(asi preteba), ludia na SK uz zacinaju viac pouzivat mozog.
Ano, kmene zijuci volne su isto dobrym zdrojom informaciji...O SUCASNOSTI.
o minulosti zial treba skumat POZOSTATKY toho co sa najde, a davat to vsetko do suvisu.
kosa, no, zvlastne...
creva sa nevyrezavaju prenic zanic a ani vyvody...
a mladym ludom...
kosa, ty si trosku prestuduj genetiku...a nemusis sa bat o moje antropologicke vedomosti, aj k tomu sa ja dostanem...a myslim si, ze kmene, co teraz ziju, uplne v spetosti s prirodou su plnohodnotnejsim zdrojom informacii o chrupe ako dake stare kostry... co je podla teba civilizovana strava?? ... pizza krou dam do rury a mam ju za par minut na tanieri? :) ai nie, vsakze .. ale ak sa jedna o tepelne upravovanu stravu, tak ohen poznali ludia uz navno, aj maso, sak za cias mamutov sa clovek zivil pecenym masom a nie korienkami z dakych burin...
silviia,
vyrezali jej dost znacnu cast creva.
ale jej zdravotnu kartu neviem .
hmhmhm,
kosim.
kosa, no kde si sa zase stratila?