Pravda o rakovine - VITAMIN B17

mira

Ak máš ešte zdravý koreň, nedávaj si ho trhať. Vytrhnutím sa oslabí príslušný orgán. Pri dobre pripravovanej zdravej strave dochádza dokonca k posilneniu zubov. Ja mám tiež kopu zubov plomovaných z obdobia mliečno-maso-cukrovej stravy.Nezabijem sa preto, ale jem tak, aby sa mi ďalšie nekazili. Raka človek s ešte nemusí mať. To je vrcholné štádium degenerácie. Može mať ale rozne predstupne, ktoré ukazujú, že človek niekde robí chybu a mal by zmeniť sposob života a stravovania, a na to poukazujú i zuby.

silviia

ufff, nuz tak to s tymi zubami! ak tomu uverim, tak by som sa mala rovno zakopat, stolicky mam plombovane vsetky-amalgamy/lebo zubari tam nexcu davat biele plomby az od 5-tiek dolu davaju fotokompozit/ aj niekolkokrat plombovane a preplombovavane ,dokonca aj umrtvene a nervy vytrhane...ajajaj, osmicky vytrhane, a vlastne su plombovane vsetky moje zuby okrem rezakov a to uz desatrocia. takze stolicky svedcia o crevach?
takze, radsej tie blombovane stolicky,aj mrtve zuby vytrhat a dat umele???

damian

...ani nie kazdy, kto ma narusenu imunitu, nemusi dostat rakovinu. Ako aj, rakovinu moze mat ktokolvek, avsak nador sa nikdy nemusi prejavit. Ale to je tazko pochopitelne ze?

hmhmhm

Ten kto nemá zdravý chrup, to ešte neznamená že dostane niekedy rakovinu. Niektorí ľudia majú už v 40-tke zubné náhrady. Mira - kosa už si objavila zase knihu Orientálna diagnostika, však? Asi aj damian ju objavil. Ja som ju nedávno vyhodila.

damian

Este dobre, ze CTM (Cinska Tradicna Medicina) zaklada cele ucenie ne Organe s velkym "O". Do toho pojmu patri cele telo, oni nevidia jednotlive organy, ale jeden velky Organ. Ved aj ten organ v kostole, by sme mohli nazvat organy, kedze ma trubice, duchadla, klavesy a pod. Ale my mudro hovorime, ze organ. Ale o nasom telicku sa vyjadrujeme ako o organoch, ako keby boli jeden druhemu cudzie.

mia

ako súvisí rakovina so zubami neviem ale že ludia trpiaci rakovinou majú málo jódu alebo žiadny je dokázané. Slovensko nemá prirodzené zásoby jodu, nie sme prímorská krajina ale máme lacný a prírodný výživový doplnok, takže prevencia na prvom mieste

mira

V tele všetko súvisí so všetkým, telo je celok a keď máme rakovinu, máme chorý celý organizmus. Stav zubov ukazuje na stav organizmu. Každý zub súvisí s niektorým orgánom - napr. stoličky s črevami, rezáky s obličkami, očné zuby s pečeňou atď. Podľa toho, ktorý zub sa nám pokazí, vidíme, kde je problém. Nestačí len zuby zaplombovať, ale zlepšiť stav krvi a zdiagnistikovať sa, urobiť nápravu i v orgáne.
Len doktori majú rozporcované telo na orgány a nehľadajú súvislosti. Alebo hľadajú preudosúvislosti.

damian

A uz ked sme pri tom, ak su zuby pokazena, treba ich plombovat keramickymi plombami. Ani radsej nepiste ovacie o tom, ake su drahe. Videl som, kolko penazi ludia minaju na KONINY a ako si nicia zuby, KAZDY JEDEN DEN. 1200 alebo aj viac korun za keramicku plombu nie je oproti tomu NIC.