Tato tema je venovana prispevku v teme 'Den narcisov', v ktorom sa uvadza utajovany vitamin B17. Odporucam vsetkym prezriet si anglicku stranku www.worldwithoutcancer.org.uk
Pravda o rakovine - VITAMIN B17
zdenka, stalo sa
Zdenka o tých doplnkoch výživy ti najlepšie poradí RNG. Poradil ti už v téme " koloidné striebro", ale najlepšie bude ak navštíviš tému Otázky na RNG.
no ale teraz k veci!
Zdenka sa tu nieco pyta a potrebuje a tato tema bola zalozena hlavne pre tych ludi co potrebuju vediet a pomoc a tak sa tu nehadajte a nezosmiesnujte jeden druheho ale poradte prosim ZDENKE kto moze. !
dakujem
kosa a vsetci ostatni, aj ty co tu pises pod mojim i inych aliasom :))))
si vtipny/a :)))
a som sa pobavila
prispevok : Pridal:
silviia
Dnes 15:49
už si to kosa pozrela,ten vyvod myslim...prečo vyrezali.
som totiz nepisala ja :)))
ale pobavilo ma to cele
Pametam si casy kedy jeden lekar vo vysokej funkciji dosiel ku jeho zene a hovori jej:''neda sa nic robit tvoj otec zomrie. rakovinu nevieme vyliecit.''
to bolo tak 45 rokov dozadu. meditim aj ten lekar zomrel ( na infarkt..) aj jeho zena ( sestricka..).
casy sa ale menia a nemozeme po tolkych milionoch vlozenych do vyskumu proti rakovine, a este vetsich MILIJARDACH rozjadakanych na zhananie milioncikov na vyskum rakoviny povedat: rakovinu liecit nevieme.
kosa, nevrav?...a odkial ty vies, co ja viem a co nie.. a aku taktiku to pouzivam?? co ty vlastne o mne vies, ze ma takto "inteligentne" sudis?
hmmmmmmmmmm,
reakcija bola na hmmmmm, nie na hmmmmmmmmmm.
hmmmm,
hovori sa tu o RAKOVINE, a ty nevies co RAKOVINA je.