Pravda o rakovine - VITAMIN B17

pistik

ahojte, co by ste odporucali pri rakovine makkych tkaniv, je to podkozna rakovina, da sa povedat ze mts sa tvoria po celom tele, vacsinou pod kozou, niekedy mozu prejst do svalov...

hmhmhm

Zdenka o tých doplnkoch výživy ti najlepšie poradí RNG. Poradil ti už v téme " koloidné striebro", ale najlepšie bude ak navštíviš tému Otázky na RNG.

silviia

no ale teraz k veci!
Zdenka sa tu nieco pyta a potrebuje a tato tema bola zalozena hlavne pre tych ludi co potrebuju vediet a pomoc a tak sa tu nehadajte a nezosmiesnujte jeden druheho ale poradte prosim ZDENKE kto moze. !
dakujem

silviia

kosa a vsetci ostatni, aj ty co tu pises pod mojim i inych aliasom :))))
si vtipny/a :)))
a som sa pobavila
prispevok : Pridal:
silviia
Dnes 15:49
už si to kosa pozrela,ten vyvod myslim...prečo vyrezali.
som totiz nepisala ja :)))
ale pobavilo ma to cele

kosa

Pametam si casy kedy jeden lekar vo vysokej funkciji dosiel ku jeho zene a hovori jej:''neda sa nic robit tvoj otec zomrie. rakovinu nevieme vyliecit.''
to bolo tak 45 rokov dozadu. meditim aj ten lekar zomrel ( na infarkt..) aj jeho zena ( sestricka..).
casy sa ale menia a nemozeme po tolkych milionoch vlozenych do vyskumu proti rakovine, a este vetsich MILIJARDACH rozjadakanych na zhananie milioncikov na vyskum rakoviny povedat: rakovinu liecit nevieme.

hmmmm

kosa, nevrav?...a odkial ty vies, co ja viem a co nie.. a aku taktiku to pouzivam?? co ty vlastne o mne vies, ze ma takto "inteligentne" sudis?

zdenka

chcem sa spytat dobrych ludi ktori maju skusenosti s rng kde mozem zohnat pripravky ktore odporuca pit alebo kde sa daju objednat moj manzel bi ich velmi potreboval chcem to estevyskusat to bi bola moja posledna sanca dakujem