Pravda o rakovine - VITAMIN B17

eee

Kosa,o tých antacidoch to mám rozumieť tak,že keď je málo kyseliny,to je dôvod vzniku rakoviny??To čo je za hovadinu?? Vieš prečo mám eróziu pažeráku?Lebo mám reflux a tým pádom mi kyselina dráždi sliznicu pažeráku....jediný spôsob je stlmiť tvorbu kyseliny aby nedráždila pažerák a žalúdom....treba si čo-to prečítať o tráviacom trakte,niečo odbornejšie o spôsoboch funkcie....

silviia

pistik, rakovina hrubeho creva je estrogenovo podmienena-prevaha toho zleho estrogenu/ako je dobry a zly cholesterol ,je tak i estrogen v kazdom tele cloveka. estrogeny nemaju len zeny.a indonal upravuje hladinu tych estrogenov v prospech dobreho,ale je to cisto prirodny produkt vytazok z tych kapustovin

kosa

RNG,
to s tymy anticidami mate trosku pomylene.

ano, tlmice kyseliny su v principe peniaze, a skodia zdraviu, ale ta prvopociatocna myslienka bola dobra.
len kedi prisli na to ze mozu predavat anticidy ako zisk, tak to zacali robit.

a minimum kyseliny- o jeden dovod rakovini.

kosa

pistik,
radca to vystihol perfektne.

tzv. ''liecba rakoviny zalozena na chemoterapiji'' je v principe nic ine ako pokus hokus.

RNG

I3C a DIM sa pouzivaju pri lieceni vsetkych rakovin, tak isto sa odporucaju vsetky kapustoviny(brokolica, kapusta, kel, karfiol...) pri liecbe rakovin vseobecne. Najvyssia koncentracia je v klickoch semien tychto rastlin.Tu(USA) dokonca predavaju na salat klicky z ruzickoveho kelu.

pistik

podla toho co som o Indonale cital, skor je ucinny pre zeny, posobi v suvislosti s upravou hladiny estrogenu, ci tak nejak, ale vdaka za napad...co by ste robili vy, keby ste mali rakovinu a liecba by nezaberala? stale skusali nieco nove, nove sposoby liecby? myslite, ze by vas to bavilo? dajte svoj nazor ludkovia

RNG

Pistik, indonal je dobry napad, treba ale brat 1.5 az 2 x odporucenu davku na klinicku ucinnost podla mojich zdrojov(400 az 600 mg I3C alebo DIM)

silviia

pistik, neviem, len mi napada ze ak je to podkozou, mozno by snad nebolo zle vyskusat i nejake lokalne prostriedky a liecby rakoviny, niekde boli spominane, ja ich neovladam, mozno dake potieranie, tepelna terapia, , mozno bioptron, ... skus sa dakoho na to popytat, mozno i RNG ci damian by vedeli...niekde to ktosi spominal.
No a este k tomu tvojmu ocinovi- INDONAL ste uz skusali brat??? ! ale dlhodobejsie. to je vraj na to a predavaju aj v lekarnach...skus sa spytat