Tato tema je venovana prispevku v teme 'Den narcisov', v ktorom sa uvadza utajovany vitamin B17. Odporucam vsetkym prezriet si anglicku stranku www.worldwithoutcancer.org.uk
Pravda o rakovine - VITAMIN B17
Kosa,o tých antacidoch to mám rozumieť tak,že keď je málo kyseliny,to je dôvod vzniku rakoviny??To čo je za hovadinu?? Vieš prečo mám eróziu pažeráku?Lebo mám reflux a tým pádom mi kyselina dráždi sliznicu pažeráku....jediný spôsob je stlmiť tvorbu kyseliny aby nedráždila pažerák a žalúdom....treba si čo-to prečítať o tráviacom trakte,niečo odbornejšie o spôsoboch funkcie....
pistik, rakovina hrubeho creva je estrogenovo podmienena-prevaha toho zleho estrogenu/ako je dobry a zly cholesterol ,je tak i estrogen v kazdom tele cloveka. estrogeny nemaju len zeny.a indonal upravuje hladinu tych estrogenov v prospech dobreho,ale je to cisto prirodny produkt vytazok z tych kapustovin
RNG,
to s tymy anticidami mate trosku pomylene.
ano, tlmice kyseliny su v principe peniaze, a skodia zdraviu, ale ta prvopociatocna myslienka bola dobra.
len kedi prisli na to ze mozu predavat anticidy ako zisk, tak to zacali robit.
a minimum kyseliny- o jeden dovod rakovini.
pistik,
radca to vystihol perfektne.
tzv. ''liecba rakoviny zalozena na chemoterapiji'' je v principe nic ine ako pokus hokus.
I3C a DIM sa pouzivaju pri lieceni vsetkych rakovin, tak isto sa odporucaju vsetky kapustoviny(brokolica, kapusta, kel, karfiol...) pri liecbe rakovin vseobecne. Najvyssia koncentracia je v klickoch semien tychto rastlin.Tu(USA) dokonca predavaju na salat klicky z ruzickoveho kelu.
Pistik,
v tychto pripadoch je horsie neskusat ako skusat.
podla toho co som o Indonale cital, skor je ucinny pre zeny, posobi v suvislosti s upravou hladiny estrogenu, ci tak nejak, ale vdaka za napad...co by ste robili vy, keby ste mali rakovinu a liecba by nezaberala? stale skusali nieco nove, nove sposoby liecby? myslite, ze by vas to bavilo? dajte svoj nazor ludkovia
Pistik, indonal je dobry napad, treba ale brat 1.5 az 2 x odporucenu davku na klinicku ucinnost podla mojich zdrojov(400 az 600 mg I3C alebo DIM)
pistik, neviem, len mi napada ze ak je to podkozou, mozno by snad nebolo zle vyskusat i nejake lokalne prostriedky a liecby rakoviny, niekde boli spominane, ja ich neovladam, mozno dake potieranie, tepelna terapia, , mozno bioptron, ... skus sa dakoho na to popytat, mozno i RNG ci damian by vedeli...niekde to ktosi spominal.
No a este k tomu tvojmu ocinovi- INDONAL ste uz skusali brat??? ! ale dlhodobejsie. to je vraj na to a predavaju aj v lekarnach...skus sa spytat
pistik, vsetky prostriedky proti rakovine su ucinne aj proti sireniu metastaz.