Pravda o rakovine - VITAMIN B17

kosa

silviia,
zatial nie.
akonahle to bude mozne tak napisem nazvy zakrokov.
dovod preco to urobili ale tam nebude napisany nakolko ten spis nie je vseobecna zdravotna karta.

hmmmmm

kosa, ja vobec netusin o com tu ty tocis...ja to povazujem za dost zavadzanie od mojeho povodneho prispevku, tak si tu vykladaj co chces...mne je jasne, ze asi sa o zivote s pred x tisic rokov viac dozviem z kostier x tisic rokov starych ako z kmenov, co teraz ziju v pralesoch... je to logicke, nemusis mi to tu zdoraznovat, ale nebola tu o tom rec, pokial si to sem nezatiahol, ci nezatiahla?..mam pocit, ze niekto ta tu spajal so zenskym rodom, tak asi nezatiahla...mam pocit, ze si velmi ovplyvnena tym socializmom a komunizmom, zanechalo to na tebe asi tazke rana a mevies sa z toho psychicky dostat...vdakabohu, ze som nezazila, ets eby som tu tarala same politicke hlasky ako ty, ktore mierne nezapadaju do kontextu

hmmmmmmmmmm

chcem len upozornit ze hmmmm a dlhe hmmmmmmmmm nie je ta ista osoba,prispevok
z 08/10/08 ,reakcia na acylpyrin je jediny moj za dlhsiu dobu/dlhe hmmmmmmmm/to aby som sa registrovala:-(

kosa

hmmmmm,

ak chcem vediet o zuboch ludi dneska tak studujem zuby ludi dneska.

porovnanim zubov ludi minula ( toho co zostalo) si sudny clovek urobi istu predstavu.

to je presne ako v tej rozpravke:

AK SOCIJALIZMUS NEFUNGUJE VO ZVEZE A TO ISTE SA DEJE V AFRIKE ZNAMENA TO ZE AJ V AFRIKE JE SOCIJALIZMUS.

a co tak moznost, ze socijalizmus ako taky skutocny system vlasne este ANI NEFUNGOVAL A BOL UMYSELNE MARENY A FINGOVANY?
totizto aj taka moznost je mozna...

kosa

hmhmhm,

stylom ''JA O KOSE TY O VOZE'' pises ty.
mam vedomosti o rakovine ( NE VSETKO VJEM) ale koloidnim strjebrom sa nezaoberam.opytaj sa inych. mozno ti ciro nieco povie.

ciro, tebe ale nedoporucujem aby si sa zaoberal PROVOKATEROM.

kosa

hmmmm,
pretoze ak niekto sudny chce vediet nieco o zuboch ludo spred 5000 rokov, tak skuma pozostatky tych co zili vtedy.

tebe ale asi nevyhovuje, ze ludia na SK zacinaju otvarat oci.

asi pracujes pre tych co maju vyhodu z toho ze ludja su hlupy.