Tato tema je venovana prispevku v teme 'Den narcisov', v ktorom sa uvadza utajovany vitamin B17. Odporucam vsetkym prezriet si anglicku stranku www.worldwithoutcancer.org.uk
Pravda o rakovine - VITAMIN B17
kosa, ale stale neviem co bolo tej mladej babe 25- ci 30 rocnej co jej skracovali creva a robili vyvod? mala rakovinu creva ci konecnika, ... ?
hlasanje stomatologickej propagandy je zavadzajuce.
potvrdzujem,
pristahovalci z ciernoho kontingentu ked sa stravuju tunak tak im zdravie ide dolu vodov JEEEDNA RADOST.
inac, ani tam uz nie su az taki zdravi nakolko vplyv BRITSKEHO imperija tam bol uz davno.
oj, si neviem predstavit keby sa malo do kazdej europskej krajiny popristahovat po 5 milionov z cierneho kontingentu....
a tento poznate? NACO JE DOBRY AIDS?...
kosa, v téme "koloidné striebro" prosí zdenka o pomoc pre svojho manžela chorého na rakovinu pľúc. Našťastie RNG už jej poradil, a čo ty s tvojim tímom?
Inak ja nie som hmmmmmmmm, taký dokument som nevidela, ak si to náhodou myslíš.
silviia,
okrem umeleho vyvodu jej poskracovali creva.
konecnik sa da opravit, raz vyrezane creva nie.
inac, ma 30 rokiv.
hmhmhm,
mira je mira a kosa je kosa.
uz zasak sa pleties?
silviia,
ti zubari to nechcu robit lebo urobit dobre stolicku NEDOKAZE hocijaky zubar, kotrych na SK mame tak 90% ( tradicije ze otecko bol zubarom a aj jeho dcerenka sa vyzubarcila- a nielen- NIE SU ojedinele).
moj byvaly zubar bol z juznej afriky a poviem ti ze jeho rady boli perfektne.
zial vratil sa do JAR-u (AIDS tam zabyja na tyzden okolo 1000 ludi takze tam bude miesto) a jeho kolega z juhoafrican to zobral komercne- TREBA UMRTVIT ZUB A DAME VAM TAM KORUNKU....za 400 libier lebo plombu za 50 libier sa mu neoplati robit...
taka bola jeho rada.
radca,
neni sa co divit.
cukor sa produkuje len o cosi viac ako 200 rokov.
robbie56,
veru tak!
UZ DAVNO ASI TAK PRED 20 ROKMI ma to napadlo ( este za CECHOSLOVAKIJAATU) ze coto ti zubari su za kasta...
a vies preco?
lebo bratranec mal take otrasne zuby. chodieval k nejakemu zubarovi co vystudoval za socijalizatu ale teraz rype sa v kapitalizovatej zubarcine. a koplo ma to...otazka bola: preco vlasne moj Nikolaj ( ta tak kedysik volali vsetcia Mikulasi) mal take otrasne zuby ked tam u toho kvazi-zubara odsedel aspon tyzden na rok.
hmmmmm,
to si sa pozerala na nespravny program.
mala by sisi radsej prestudovat ANTROPOLOGICKE spravy, kotre jasne dokazuju ze nekonzum civilizovanej stravy zuby nekazil.
ti papagajci jedja ( ci sa to paci ci nie) ZCIVILIZOVANU stravu a aj preto maju tie zuby nielenze pokazene ale aj nahnedo. a mozno ze farba zubov je geneticky podmienena farbov pokozky?...