Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Pravda o rakovine - VITAMIN B17

silviia

RNG, co je to Iscar?
v homeopatii je imelo spominane proti karcinomom,ale len injekcne a pod dohladom lekara, tis som nevidela.
akym sposobom ucinkuje tis a imelo na rakovinu nevies?ked su jedovate treba ich asi vediet spravne davkovat...

RNG

vytazky z tisu a imela sa pouzivaju tiez na liecenie rakovin, ale su jedovate, takze som ich nespominal ako potravinove doplnky. Su povolene len ako predpisove lieky. Patentovane(registrovane) mozu mat len nazvy, nie samotne prirodne zlozenie, ako napr Iscar

silviia

RNG, nevies ake ucinky ma tis/asi tys obycajny/ v suvislosti s rakovinou? niekde som sa docitala ze sa pouziva na vyrobu onkologickych liekov a ze sa neda nicim inym nahradit. poznas ucinky a spektrum vyuzitia na liecenie nemoci?inak, a to mohli patentovat?

cenocka

ahoj nevie tu niekto nieco o istom ruskom lieku co sa dava na alergie ale iba tam u nich-antihistaminikum, vraj teraz nedavno nahodne zistili ze to super zabera na iste typy rakoviny, nador aj metastazy miznu. je to len v rusku bezne na alergie bol vyvinuty,len neviem nazov lieku.su to udajne obycajne tablety

radca

No medecina priciny mnohych chorob nepozna a preto sa snazi liecit priznaky. Ak s tym istym problemom zajdete k roznym lekarom, tak kazdy vam povie nieco ine.
Minule bola zaujimava diskusia v TV, kde chlapik po beznej operacii zomrel a
z 5tich lekarov, ktori ho operovali, kazdy uviedol inu pricinu.
Lekari tvrdia, ze medecina je zalozena na vyhodnoteni exaktnych poznatkov. Otazka je, ci tie sposoby vyhodnotenia a tie presne metody su dneska dostatocne na to, aby odhalili nemoc a jej pricinu. Hlavny problem je urcenie piciny a nasledku, teda, co nemoc vyvolalo a co su jej priznaky.

Ak sa nepozna pricina nemoci, tak sa ani nemoze poznat na nu liek. Liecba takej nemoci sa vola symptomaticka, ako sa to tu spominalo. Mozno, ze tie lieky liecia a mozno ze nie-to nikto nevie.

silviia

hej nejak som si to uz uvedomila, ale asi to tak funguje na tomto svete,tak sa to asi ucia takze inak to ani nevedia,hm

RNG

silvia, hlavna vetva lekarstva pouziva symptomaticku diagnozu a symptomaticku liecbu. To je znamy fakt, len si to ludia casto neuvedomuju.
Na rozdiel od toho su rozne ine lekarske smery, ktore liecia alebo predchadzaju chorobam a hladaju za symptomami koren problemu, tj zaoberaju sa s celym telom, nie len s jednotlivymi symptomami.

silviia

mam taky zly pocit , ze drvivu vacsinu chorob dnes liecia lekari len symptomaticky-potlacanim priznakov,neviem ci preto ze pricinu nepoznaju alebo nevedia najst, alebo je to jednoduchsie?. vynimkou su hadam len ATB,co do priciny, ktore nicia bakterie co danu chorobu sposobili

RNG

eee, uzaver medzi zaludkom a pazerakom sa zaviera na signal vylucenej kyseliny.
Ked sa vyluci malo, zavrie sa slabo.
Malo kyseliny v zaludku nepotlaci cinnost bakterii a kvasinoek v zaludku a jedlo miesto toho aby bolo kyselinami rozlozene sa kvasi a kazi. To vytvara kvasne peny a plyny, ktore nasilne otvoria pazerak, kam sa takto dostanu peny obsahujuce zaludocnu kyselinu. Hoci aj slaba, zaludocna kyselina postupne rozozerie nechraneny pazerak. Ked sa tato situacia nenapravi, moze to viest k rakovine pazeraka.
Ja som mal podobny problem a dlhe roky som nechcel prijat myslienku, ze to cele zacina s NEDOSTATKOM zaludocnych kyselin a bral som rozne prostriedky proti kyselinam a nicil si traviaci proces a zamoroval telo chemikaliami.Samozrejme, na kratky cas symptomy zmizli, ale neskor sa objavili znova v plnej sile. Potom prisli s Betapumpami, znizujucimi dlhodobo vyrobu kyseliny. Na stastie to uz som zacal brat Betain HCL a rozne enzymi a odvtedy nemam ziadne paly a traviace problemy.
Ako som to na fore uz viackrat povedal, problem okolo pal a GERD "liecia" lekari nespravne, lebo pozeraju len na odstranenie symptomov, nie za tym leziacu pricinu.
Teda nie vsetci lekari, lebo aj tento navod na zvysenie kyselin v zaludku mam od lekarov, lenze takych je velmi malo na svete.
A medicka komunita proti nim intenzivne bojuje, lebo im "kafru do remesla".
Inac, ked si myslis, ze mas privela kyselin, spitaj sa svojho lekara, ake ma byt spravne PH v zaludku, kolko je vela, kolko je malo
Sme v 21 storoci, PH papierky su lacne, ako to, ze o kyslosti zaludka sa hovori bez akychkolvek cisel?
Nikomu to nie je podozrive?