Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Pravda o rakovine - VITAMIN B17

eee

Rng:...uzaver medzi zaludkom a pazerakom sa zaviera na signal vylucenej kyseliny.
Ked sa vyluci malo, zavrie sa slabo....
..nesúhlasím,toto je jediný dôvod podla teba?:-) No tak potom celá anatómia a patofiziológia človeka je fakt zbytočná:-)
...pre laikov:stačí si hodiť do googlu vznik refluxu...

RNG

eee, to je vsetko pekne, ale nasiel si niekde kriteria, co to znamena malo alebo vela kyselin, tak ako to napriklad je pri pocte bielych alebo cervenych krviniek, soli v krvi, vapnika atd?
A videl si nejakeho lekara to vlastne merat skor nez prijde s "diagnozou" "privela kyselin v zaludku" a predpise na to antiacidy?
No a to sa nikomu nevidi podozrive?
....
Hlavne ked som tu spomenul rady lekarov a vysvetlenia preco, co som tu napisal.

A naviac som to aj v praxi vyskusal sam na sebe a mnoho inych ludi, co som im dal tu radu tak isto.A ta malicka skupina, co tvrdila opak, ako ostatni lekari ma pravdu!
PALA JE DOSLEDOK KYSELINOVYCH PIEN ZO ZALUDKA, KTORE SA PRETLACIA NASILNE DO PAZERAKU, LEBO PRE NEDOSTATOK KYSELIN V ZALUDKU PREBIEHA KVASENIE, KTORE VYTVORI PENY A PLYNY, KTORE SA NASILNE PRETLACIA DO PAZERAKU.

eee

Rng..si si istý,že o hodnotách pH v žalúdku sa hovorí bez akýchkolvek čísiel?...pre zaujímavosť uvediem aspoň jeden úryvok z článku...:
Žalúdočná šťava je kvapalina bezfarebná, číra, kyslého zápachu, reakcie silne kyslej, spôsobenej prítomnosťou voľnej kyseliny soľnej. Jej pH je 1,6-2,4. Na rozdiel od slín je žalúdočná šťava izotonická (vyvolávajúca rovnaký osmotický tlak) s krvou. Zahriatím sa nezráža.
Množstvo žalúdočnej šťavy za 24 hodín činí až 2 litre, pričom aj v lačnom žalúdku jej je asi 50 ml. Kyselinu soľnú nachádzajúcu sa v žalúdočnej šťave produkujú parietálne bunky fundu, v neporušenom žalúdku je jej koncentrácia hneď znižovaná prítomným mucínom a ďalšími zložkami žalúdočnej šťavy. V žalúdočnom obsahu je prítomné aj malé množstvo kyseliny octovej a kyseliny mliečnej vzniknutej z potravy, v niektorých prípadoch môže vznikať kyselina mliečna vo väčšom množstve z cukrov, takzvaným mliečnym kvasením. Koncentrácia vodíkových iónov v žalúdočnej šťave je asi miliónkrát väčšia ako v krvnej plazme.....
...

silviia

RNG, silviia
Včera 16:45
RNG, co je to Iscar?
v homeopatii je imelo spominane proti karcinomom,ale len injekcne a pod dohladom lekara, tis som nevidela.
akym sposobom ucinkuje tis a imelo na rakovinu nevies?ked su jedovate treba ich asi vediet spravne davkovat...

damian

Ockovanie sa davno nepoklada za smrtelnu a nevyliecitelnu chorobu. Ockovanie je zbytocne, nebezpecne a nici imunitu.

kosa

ohladom tzv povineho ockovania na SK, vyborna tema nakolko sa dopredu davaju iste javy sposobujuce zhorsovanie zdravia neskor u ludi.
co sa tyka TBC ale tam sa veci maju trosku inac.
si pametam v 50 rokov ako sa uroven ochorenia na TBC znizovala a uspesne aj tym ze sa zaviedlo povinne...STITKOVANIE.
to znamena ze sa UZ ROZBEHNUTA OCHORENIE VCAS zachytilo a zacalo liecit.

ockovanie proti TBC je trosku silne kafe.

kosa

cenocka,
neni sme z Ukrajiny sme tunak boli sme.
o roznych takych sposoboch pisal neraz RNG.

zvedavy,
uz sazasak maskujes?

cenocka

zvedavy: nedostala som odpoved od kosu, vidis, mozno on by vedel, tusim je z ukrajiny ale nereagoval tak asi o tom nic nevie a mozno je to len fama